CD of geluidsbestanden Hooggevoeligheid
(met channelings van Jeshua en Maria)

Deze channelings, één van Jeshua en de ander van Maria, werden ontvangen tijdens onze workshops over Hooggevoeligheid en zijn nu beschikbaar op CD, en als geluidsbestand dat via het internet te downloaden is.

Jeshua gaat in op de rol van hooggevoeligheid in de huidige bewustzijnstransformatie op aarde. Veel hooggevoelige mensen zijn met een geopend hartbewustzijn op aarde geïncarneerd in een omgeving die veelal beheerst werd door angst en de behoefte aan controle. Het kindertrauma dat hieruit ontstond, weerhoudt de volwassene ervan zijn of haar gevoeligheid te gebruiken als een positieve gave, die niet alleen hem/haarzelf maar ook de wereld verder helpt in het huidige proces van spirituele bewustwording. Jeshua wijst manieren aan om dit trauma op te lossen en meesterschap te hervinden over je eigen energie.

Maria neemt ons mee in een verhaal over twee oerelementen in onszelf, die zij “de engel” en “de avonturier” noemt. De engel vertegenwoordigt onze vrouwelijke energie, onze intuïtie en hooggevoeligheid, terwijl de avonturier de mannelijke energie belichaamt van manifestatie, “ik” zeggen en grenzen stellen. Deze twee zijn ooit samen aan een lange reis begonnen en op gegeven moment vreselijk van elkaar vervreemd. Juist door de versterking van de vrouwelijke energie in deze tijd, die zich uit in een verhoogde gevoeligheid en empathie in mensen, is het nodig dat de mannelijke energie in zijn oorspronkelijke functie wordt hersteld: die van ridder en beschermer van de vrouwelijke energie. Maria geeft aan hoe in dit samenspel de valkuilen van hooggevoeligheid (energieverlies, teveel geven) overwonnen kunnen worden.

De channelings zijn beschikbaar op CD, of te verkrijgen als geluidsbestand via internet. Dat laatste betekent dat je via een link (die je krijgt toegestuurd per e-mail) toegang krijgt tot de geluidsopname, en deze kunt beluisteren via je computer, kunt downloaden en eventueel zelf op CD branden.

Samen met de CD of het geluidsbestand ontvang je tevens de uitgeschreven channelings (als printvriendelijk pdf bestand) via e-mail.


Bestelling CD

Kosten CD plus uitgeschreven channelings: 10 euro plus 1,50 euro verzendkosten (binnen Nederland)

Bestelwijze: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl waarin je aangeeft dat je de CD wilt bestellen. Vermeld dan ook je adresgegevens. Maak het betreffende bedrag (11,50 euro) over op giro NL08 INGB 0002 8902 82 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “CD Hooggevoeligheid”.  
Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons de cd en de pdf documenten met de uitgeschreven teksten.
Als je vanuit het buitenland betaalt via bankoverschrijving, heb je ook de volgende gegevens nodig:

IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A


Bestelling geluidsbestanden

Kosten geluidsbestand via internet plus uitgeschreven channelings: 7,50 euro

Bestelwijze: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl Maak het betreffende bedrag (7,50 euro) over op giro NL08 INGB 0002 8902 82 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “geluidsbestanden Hooggevoeligheid”.   Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons een link naar de geluidsbestanden en de pdf documenten.
Als je vanuit het buitenland betaalt via bankoverschrijving, heb je ook de volgende gegevens nodig:

IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A


 

 

Lijn in regenboogkleuren