CD “Mannelijke en vrouwelijke energie”


In het voorjaar van 2011 hebben we met een groep gelijkgestemden een reis gemaakt naar Zuid-Frankrijk, naar het gebied waar de Katharen woonden. De Katharen waren een spirituele groepering in de Middeleeuwen die terug wilde keren naar de oorspronkelijke christusenergie. Zij werden vanwege hun opvattingen zeer agressief vervolgd. Tijdens de reis bezochten we voor hen belangrijke plaatsen en genoten we van de schitterende natuur aan de voet van de Pyreneeën.

De reis werd georganiseerd door Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens, die sinds 12 jaar het reisburo Magical Tours leiden. Zij wisten feilloos de juiste toon te zetten van deze bijzondere week. De combinatie van rust en gezelligheid, diepgang en lichtheid, was een geweldige ervaring. Wij hebben intens genoten. Neem vooral eens een kijkje op hun website: www.magicaltours-vakantie.nl Behalve reizen in het Katharen-gebied, waar zij wonen, organiseren Jacqueline en Jean Luc nog vele andere interessante reizen.

Tijdens de reis hebben wij driemaal een workshop met channeling gegeven, en deze channelings, inclusief de uitgewerkte teksten, zijn nu beschikbaar op CD. Het centrale thema van dit drieluik is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, zowel in de wereld als in jezelf.

De eerste channeling gaat in op de wedergeboorte van de vrouwelijke energie in deze tijd. Na eeuwenlang te zijn onderdrukt, neemt de vrouwelijke energie steeds meer haar plaats in. Maria legt in deze channeling uit wat de spirituele kern is van de vrouwelijke energie, en hoe we deze in onszelf tot leven brengen. In de tweede channeling vestigt Jeshua de aandacht op de ware kracht van de mannelijke energie. De mannelijke energie is geassocieerd geraakt met agressie en ongevoeligheid. Echter, de spirituele kern van de mannelijke energie heeft daarmee niets te maken. Jeshua legt uit hoe de mannelijke energie bescherming kan bieden aan “de vrouwe van het hart” en op zo’n manier tegenwicht kan bieden aan een te grote (hoog)gevoeligheid.

In de laatste channeling gaat Jeshua (voor ‘t eerst) in op het oosterse begrip “Tao”, de stroom van het Ene die in alles aanwezig is en die onbenoembaar is. Hij wijst op de helende kracht van de Tao en roept ons in een geleide meditatie op onze persoonlijke en collectieve pijn als man en als vrouw over te geven aan deze stroom.

Je kunt deze channelings bestellen op CD en als audio-bestand.
Dat laatste betekent dat je via een link (die je krijgt toegestuurd per e-mail) toegang krijgt tot de geluidsopname, en deze kunt beluisteren via je computer, kunt downloaden en eventueel zelf op CD branden.

De channelings zijn uitgeschreven en licht geredigeerd. Samen met de CD of het geluidsbestand ontvang je tevens de uitgeschreven channelings (als printvriendelijk pdf bestand) via e-mail.

De kosten voor de CD (incl. teksten en verzendkosten) zijn 11,50 euro.
De kosten voor het audio-bestand, dat je via een link kunt downloaden, zijn (incl. teksten) 7,50 euro.

Bestelwijze: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl waarin je aangeeft dat of je de CD of het audio-bestand wilt bestellen. Vermeld in geval van de CD ook je adresgegevens. Maak het betreffende bedrag (CD 11,50 en audio-bestand 7,50 euro) over op ING-rekening NL08 INGB 0002 8902 82 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “CD (of audio) mannelijke en vrouwelijke energie”.
Na ontvangst van je betaling, ontvang je van ons de CD of audio-link, en de pdf documenten met de uitgeschreven teksten.

Als je vanuit het buitenland betaalt via bankoverschrijving, heb je ook de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A


 

Lijn in regenboogkleuren