;
Extra nieuwsbrief december 2011

Beste lezers,

Bedankt voor jullie enthousiaste reacties het afgelopen jaar! Het was fijn jullie te ontmoeten via onze workshops, lezingen of via e-mail. Bijzonder om zoveel gelijkgestemden tegen te komen en te voelen hoe we samen dezelfde weg bewandelen, ieder op haar of zijn eigen wijze.

We wensen je van harte een mooi en vervullend 2012 toe!

Over het jaar 2012 wordt veel gespeculeerd. In de laatste workshop die we dit jaar hielden, kwam er een boodschap van Maria Magdalena over 2012 en hoe je kunt ontdekken wat dit jaar voor jou betekent. Deze boodschap, getiteld “Het gouden licht van 2012”, is nu als tekst en als geluidsbestand beschikbaar op www.pamela-kribbe.nl (zie onder kopje Nieuw).

Maria Magdalena was een van de dierbaarste volgelingen van Jeshua. Ze is later door de Kerk afgeschilderd als een prostituee wier zonden (als demonen) werden uitgedreven door Jeshua. In werkelijkheid was ze een innerlijk ontwikkelde zielsverwant van Jeshua die het vrouwelijke aspect van de christusenergie belichaamde.

In oktober 2011 waren wij in Zuid-Frankrijk en ontving ik voor het eerst een volledige boodschap van Maria Magdalena. Het was een bijzondere ervaring, waarin ik werd uitgedaagd de controle los te laten (ze kwam onverwacht tijdens een workshop!) en me over te geven aan deze nieuwe stroom van energie. Het voelde voor mij alsof ik op de top van een grote golf zat en me ‘gewoon’ moest laten meevoeren. Het was een mooie ervaring, die mij en de aanwezigen diep ontroerde.

Maria Magdalena is lang ‘de verboden vrouw’ geweest, de vrouw die niet mocht spreken. In haar kunnen wij – zowel man als vrouw -  onze eigen vrouwelijke energie herkennen, waarvan de kracht en wijsheid lang is ontkend. Dat Maria Magdalena in deze tijd in ere wordt hersteld, laat zien dat de energieën van mannelijk en vrouwelijk steeds meer in balans komen. In onszelf en in de wereld. Dat is een mooie en hoopgevende ontwikkeling.

Veel leesplezier gewenst en tot ziens in het nieuwe jaar!

Liefs,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)