Nieuwsbrief januari 2009

Beste lezer,

Een vredig en inspirerend 2009 gewenst!


Thuiskomst op Aarde


Ik verheug me erop dit jaar mijn verbinding met de Aarde en de natuur te verdiepen. In 2008 ben ik begonnen met het channelen van de Aarde en dit heeft me vreugde en verrijking gebracht. In het verleden ervaarde ik helemaal niet zo’n sterke binding met de aarde, omdat ik me hier niet thuis voelde. Ooit zag ik in regressietherapie hoe ik met veel twijfel begon aan deze incarnatie. Ik voelde me niet opgewassen tegen het leven en was liever aan de andere zijde gebleven, in een sfeer van harmonie en zachtheid. Toch haalde iets mij over de streep. Ik kan me herinneren dat er voorafgaand aan mijn geboorte een gids bij me was die me wees op de Aarde en zei: het Beloofde Land ligt dáár. Ik herinner me dat ik verrast en verbaasd naar de Aarde keek en een sprankje hoop in mijn hart voelde gloren. Het Beloofde Land…dat maakte iets in me wakker. Het verwees naar de Nieuwe Aarde, naar een nieuwe manier van omgaan met onszelf en met elkaar, het verwees naar vreugde en zachtheid op aarde. Ja, daar wilde ik wel heen.

Toch heeft het lang geduurd voordat ik een positieve verbinding kon maken met de Aarde. Het was gemakkelijker om de energieën van Jeshua en Maria te voelen, zij maken deel uit van een kosmische sfeer die me vertrouwd is. Juist door het channelen van deze kosmische energieën, ging ik me wel steeds meer thuis voelen op aarde. Ik zag dat velen werden geraakt door de boodschappen, dat ik hier niet alleen ben en dat velen met mij verbonden zijn in het hartsverlangen naar innerlijke vrijheid en vrede. In 2008 voelde ik dat de Aarde en de natuur mij uitnodigden hun ziel, hun energie via channeling tot spreken te brengen. De Aarde en de natuurrijken verlangen naar communicatie met ons. Als we dit contact aangaan, helpt dit de Aarde in haar bewustzijnsontwikkeling en voelen we ons als mens meer geworteld, meer verbonden, meer vervuld. Nu ik eenmaal in contact sta met de energie van de Aarde en deze in channelings door mij heen voel stromen, sta ik verbaasd over hoe liefdevol en hartelijk deze energie mij, en ons allen, ontvangt. Ik snap niet hoe ik er ooit weerstand tegen heb kunnen voelen!

Deze maand zal ik de Aarde voor het eerst channelen in aanwezigheid van een grotere groep mensen. De bijeenkomst vindt plaats op zondag 25 januari in Tilburg, van 13u tot 15.30u. Er zijn nog plaatsen vrij, dus mocht je je aangesproken voelen, ben je van harte welkom. Voor meer informatie of opgave klik hier.


‘Gesprekken met Jeshua’ verschijnt bij Zwerk Uitgevers


Tot onze vreugde hebben we een uitgever ontmoet die ‘Gesprekken met Jeshua’ gaat uitgeven. Het zal verschijnen bij Zwerk Uitgevers (www.zwerkuitgevers.nl) Tot op heden publiceerden wij dit boek in eigen beheer en kon je het boek alleen bij ons bestellen. Vanaf half februari zal ‘Gesprekken met Jeshua’ bij elke boekhandel in Nederland en België te bestellen zijn, en ook via Internet, bijvoorbeeld bij
www.bol.com , www.boekenstand.nl en www.bruna.nl

Je kunt 'Gesprekken met Jeshua' in de toekomst nog steeds bij ons in de praktijk kopen of eventueel per post bestellen. Voor de verkoop van het boek is het echter beter als het via de boekwinkel wordt verkocht. Als er daar regelmatig naar gevraagd wordt, zal een boekwinkel eerder overwegen het in de winkel neer te leggen waardoor het zichtbaar wordt voor een breder publiek. Bovendien betaal je daar geen verzendkosten.


‘Je lichaam als routekaart naar verlichting’ – nieuwe tekst van Gerrit

Gerrit heeft een nieuwe tekst toegevoegd aan zijn website www.gerrit-gielen.nl Daarin beschrijft hij hoe het lichaam een routekaart vormt bij het vinden en het oplossen van emotionele blokkades. Via spanningen, klachten of ziekte laat het lichaam je zien waar je het licht van je ziel, dat van nature door je heen wil stralen, tegenhoudt. Door met je bewustzijn naar deze plaatsen toe te gaan, creëer je openingen waardoor het licht van je ziel naar binnen kan stromen en zich verbinden met jouw aardse zijn.
Gerrit gebruikt deze werkwijze veelvuldig in zijn werk als regressietherapeut. In zijn artikel is tevens een verslag opgenomen van een sessie met een cliënt. Dit illustreert zijn werkwijze aan de hand van een voorbeeld.
Ik heb zelf veel baat gehad bij deze manier van werken. Juist door je diep te verbinden met je lichaam, dring je diep door tot je ziel. Deze werkwijze leidt tot een geaarde spiritualiteit, die je dicht bij jezelf en goed gegrond houdt.


Kerstboodschap van Jeshua en interview met Pamela op de Engelse website


Naast de Nederlandse site, onderhouden we ook een Engelse site met Jeshua channelings, www.jeshua.net. Op die site hebben we een korte kerstboodschap in het Engels geplaatst van Jeshua, die alleen als geluidsbestand aanwezig is. Zie: Christmas message. Ook is er onlangs een interview verschenen met Pamela in het Engels, waarin ze vertelt over haar persoonlijke achtergrond en wat channelen voor haar inhoudt.


Lieve groeten,

Pamela en Gerrit

www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net

Lijn in regenboogkleuren