;
Nieuwsbrief januari 2011

Beste lezer,

Allereerst een vredig en vreugdevol 2011 gewenst!

In deze nieuwsbrief slechts één aankondiging: een nieuwe bijeenkomst met channeling van Jeshua op vrijdag 11 februari in het Noord-Hollandse Bergen.

Het thema is ‘omgaan met angst en negativiteit in jezelf en anderen’.

In het jaar 2009 en 2010 heb ik een diepgaande depressie meegemaakt waarin het mij volstrekt onmogelijk leek mijn angsten en gevoel van zinloosheid te boven te komen. Uiteindelijk ben ik eruit gekomen, maar het integreren van deze ervaring, het nadenken en navoelen erover, vindt nog steeds plaats.

Op de bijeenkomst van 11 februari zal Jeshua ingaan op het belang van het aanzien van je eigen diepste duisternis. In het aanzien van die duisternis, is mijn ervaring, word je nederig én vrij. Jeshua wil je uitnodigen je eigen duisternis te omarmen en daarmee te gaan herkennen wie jij bent: iemand die licht brengt in de duisternis.


We hopen je op deze dag te ontmoeten!

Warme groet,

Pamela & Gerrit

Bijeenkomst met channeling op 11 februari 2011

‘Licht in de duisternis’

Anders omgaan met angst en negativiteit in jezelf en anderen


Pamela channelt Jeshua

In deze gechannelde lezing zal Pamela spreken over het thema: hoe gaan we om met de donkere kanten in onszelf, zoals angst, somberheid, woede of verdriet. Vaak treden deze donkere kanten juist naar voren als we trachten innerlijk te groeien en ons bewustzijn te verruimen.

We zijn geneigd de negatieve emoties in onszelf te onderdrukken, te bestrijden of ervoor te vluchten. In de lezing wordt benadrukt dat het belangrijk is ons liefdevol toe te buigen naar onze angst en negatieve emoties en deze niet te veroordelen. Juist in het open ontvangen van wat duister is, kunnen we onszelf op dieper niveau leren kennen en verloren delen van onze ziel weer thuis brengen. Naast de vraag hoe we dit kunnen doen in relatie tot onszelf, wordt ook ingegaan op de vraag hoe je het beste kunt omgaan met negativiteit in anderen (op je werk, in je relatie, met vrienden).

In deze lezing verbindt Pamela zich met de energie van Jeshua (Jezus) en spreekt zij een boodschap uit die ze van hem ontvangt. Na de channeling is er gelegenheid tot vragen stellen. Je ontvangt dan een gechanneld antwoord.

Voor wie is deze bijeenkomst geschikt?

De lezing is bedoeld voor mensen die ernaar verlangen te leven vanuit innerlijke kracht en bezieling. En die er tevens voor open staan om een bewuste omgang met angst en negativiteit te ervaren. De lezing is interessant voor iedereen die geboeid is door spiritualiteit, innerlijke groei, nieuwetijdsdenken en de christusenergie.

Wanneer?

Datum: vrijdagmiddag 11 februari 2011

Locatie: ‘De Zwarte Schuur’, Eeuwigelaan 7, Bergen N.H.

Tijdstip: 15 uur tot ongeveer 18 uur (zaal open om 14 uur)

De bijeenkomst zal beginnen met een korte geleide meditatie door Gerrit, daarna volgt de channeling door Pamela. Na de pauze is er ruim gelegenheid tot vragen stellen. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om gesigneerde boeken te kopen.

Vergoeding: 20 euro

Aanmelden: door een email te sturen naar: ilonaborst@hotmail.com

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Ilona Borst - www.ilonaborst.nl
Voor meer informatie, aanmelding en betaling kun je met haar contact opnemen.
 

Lijn in regenboogkleuren