Nieuwsbrief januari 2015

- Nieuwe channeling: "De kern van alle heling" (Pamela channelt Maria Magdalena)
- Nieuw artikel: "Schuldgevoelens en angst bij hooggevoelige mensen" (door Gerrit)
- Begeleidingstraject channeling (5 februari, 26 februari en 19 maart 2015)
- Lezing over Nieuwetijdskinderen Op Hodenpijl (nabij Delft) op 11 maart
- Nabestellen channelingsNieuwe channeling: "De kern van alle heling" (Pamela channelt Maria Magdalena)

Maria Magdalena spreekt over de essentie van (zelf)heling en de rol van mannelijke en vrouwelijke energieën daarin.

Het is de kunst diep verankerd te blijven in je eigen wezen. Dan vinden de mannelijke en vrouwelijke energie in jou vanzelf de juiste balans. De mannelijke energie brengt je terug bij jezelf, helpt je je af te scheiden of te onderscheiden wanneer dat nodig is. De vrouwelijke energie is je zachtheid, je vermogen om te verbinden, te begrijpen, te doorgronden. Beide werken samen als één geheel.

De kern van alle heling en zelfheling is de terugkeer tot jezelf. Je eigen ik omarmen, je grenzen bewust hanteren en tegelijk zacht en open zijn van binnen. Niet te veel geven, niet jezelf verlaten, je laten omarmen door de diepe, oordeelloze ruimte in je buik.

Tekst

Audio

Zowel de tekst als het geluidsbestand zijn te vinden op www.pamela-kribbe.nl, zie Nieuw of in het linkermenu onder de serie Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd.Nieuw artikel
: "Schuldgevoelens en angst bij hooggevoelige mensen" (door Gerrit)

Hooggevoelige mensen dragen van natureeen lichte, mooie energie met zich mee, maar juist zij pikken gedurende hun vroege jeugd vaak veel donkere en zware energieën op. Als volwassene zijn ze hier vaak mee aan het worstelen. In dit artikel probeer ik duidelijk te maken hoe dit komt en wat ze hier aan kunnen doen.

Je vindt dit artikel hier of ga naar www.gerrit-gielen.nl of www.pamela-kribbe.nl , zie Nieuw.Begeleidingstraject channeling (5 februari, 26 februari en 19 maart 2015)

Het begeleidingstraject “Channeling” is bedoeld voor mensen die iets met channeling willen gaan doen, voor zichzelf of in hun werk met mensen (bijvoorbeeld in een eigen praktijk). Heb je het gevoel dat je in je werk met mensen wordt geďnspireerd door een stroom die van buiten jou komt en zou je daar graag bewuster contact mee willen maken? Voel je je aangetrokken tot channeling maar ben je onzeker of wat jij hoort/voelt/waarneemt echt klopt en zuiver is? Vraag je je af hoe je je vermogen tot channelen verder kunt ontwikkelen en hoe je het naar buiten zou kunnen brengen? Op dit soort vragen gaan we in de workshop in. Het is niet de bedoeling van de workshop dat wij je een vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hierin zijn/haar eigen weg moet vinden. Wel is het de bedoeling dat je meer helderheid krijgt over wat channelen is, en wat het voor jou kan betekenen.

Gedurende de drie bijeenkomsten wordt dit thema op de volgende manieren behandeld:

- via geleide meditaties (door Gerrit) die je uitnodigen bewust in contact te komen met gidsen/leraren die met je willen samenwerken. Wat je ontvangt aan boodschappen schrijf je op en, als dit goed voor je voelt, doe je keer een gesproken channeling binnen de veilige setting van de (kleine) groep.

 - via channelings (door Pamela) waarin wordt toegelicht wat channeling is, waar mogelijk blokkades zitten en hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen als channeler.

- na afloop van de channeling is er een vraag- en antwoordronde. Tijdens elke bijeenkomst krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om een persoonlijke vraag voor te leggen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

We werken met een groep van maximaal 8 personen.

Data:

de donderdagen 5 februari, 26 februari en 19 maart 2015, steeds van 11 uur tot 15 uur.

Plaats: Wilhelminapark 130 in Tilburg (onze praktijkruimte). Klik hier voor een Routebeschrijving. Het is 10 minuten lopen vanaf centraal station Tilburg.

Kosten: 260 euro (incl. 21% BTW, opnames van de workshops). Neem s.v.p. zelf een lunchpakketje mee. Er is koffie en (kruiden)thee beschikbaar.

Graag minimaal drie weken voor aanvang overmaken op girorekening: NL08 INGB 0002 8902 82 t.n.v. P R Kribbe en/of Hr G Gielen

Bij betaling vanuit het buitenland heb je onze IBAN en BIC code nodig:
IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A

Het is altijd mogelijk een factuur te ontvangen als je dit aangeeft.

Aanmelding:

Stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen en vermeld daarin je telefoonnummer.
Wij sturen een bevestiging via e-mail.

Opnames:

Na afloop van elke workshop ontvang je de opnames van de meditatie, channeling en vragen & antwoorden kosteloos via e-mail.Lezing over Nieuwetijdskinderen Op Hodenpijl (nabij Delft) op 11 maart

Op woensdag 11 maart om 20u verzorgen we een bijeenkomst over nieuwetijdskinderen in Op Hodenpijl, een sfeervol centrum in Schipluiden (in de buurt van Delft). Inschrijving verloopt via Op Hodenpijl, zie http://www.ophodenpijl.nl/programma/4369/Lezing_Pamela_Kribbe/ 

Op dit moment staat de aankondigingstekst nog niet volledig op hun website, maar je kunt wel al inschrijven. Kosten zijn 17,50 incl. consumptie.

De kinderen van een nieuwe tijd

In deze tijd is er een groeiend aantal kinderen dat zich niet goed weet aan te passen aan het onderwijssysteem. Ze vertonen afwijkend gedrag en zijn tegelijk gevoelig, creatief en intuďtief ontwikkeld. Wat betekent de komst van deze kinderen voor onze maatschappij en hoe valt dit vanuit spiritueel perspectief te duiden? Vanuit spiritueel perspectief komen deze kinderen een nieuwe energie brengen die oude structuren openbreekt en meer ruimte geeft voor leven vanuit de ziel. Hoe kunnen wij deze nieuwe energie het beste ontvangen en verbinden met de werkelijkheid van alledag? Wat doe je met kinderen die stuklopen op de beperkende energie van school- en opvoedsystemen? Wat kunnen kinderen en jongeren zélf doen om trouw te blijven aan de stem van hun hart in een wereld die dat nog niet ten volle ondersteunt?

Op deze avond geeft Pamela Kribbe een gechannelde lezing over dit onderwerp, voorafgegaan door een inleidende meditatie door haar partner en regressietherapeut Gerrit Gielen. Na de pauze is er ruimte voor vragen en discussie. Channeling betekent het langs innerlijke weg ontvangen van een spirituele boodschap, afkomstig van "de andere zijde". Op Pamela's website www.pamela-kribbe.nl vind je hier uitgebreide informatie over. Gerrit en Pamela hebben samen sinds 12 jaar een praktijk voor innerlijke groei en bewustwording en Pamela is auteur van o.a. "Gesprekken met Jeshua", "Ode aan de Aarde, Ode aan Jou" en "Nacht van de Ziel" (Altamira Uitgevers). Na afloop is er gelegenheid boeken te laten signeren.

Inschrijving via http://www.ophodenpijl.nl/programma/4369/Lezing_Pamela_Kribbe/ Nabestellen channelings

We hebben de channelings die we tot en met 2013 hebben ontvangen nu geordend en ze zijn na te bestellen via www.pamela-kribbe.nl, zie linkermenu onder Channelings: Nabestellen losse channelings.

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente channelings? Deze worden maandelijks gepubliceerd (als tekst en audio) via ons "channel-abonnement" (10 euro per half jaar/ 17,50 per jaar). Zie www.pamela-kribbe.nl onder "Maandelijks Channelabonnement" voor meer info en een vrij beschikbare maanduitgave.

We wensen je een licht en liefdevol 2015 toe!

Warme groet,

Gerrit en Pamela

 

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)
 Boeken van Pamela Kribbe:


Lijn in regenboogkleuren