Nieuwsbrief Pamela Kribbe en Gerrit Gielen - januari 2018

 

Beste lezer,

We wensen je een liefdevol en inspirerend nieuw jaar toe!

We leven in bewogen tijden, waarin licht en donker zich sterk afwisselen, zowel op het wereldtoneel als in onze persoonlijke levens. Het afgelopen jaar ben ik (Pamela) regelmatig in het Midden-Oosten geweest (Egypte en IsraŽl) en heb de polariteit van donker en licht daar aan den lijve ondervonden. Intense gewaarwordingen van licht, sereniteit en zachtmoedigheid in de mooie Egyptische tempels en op heilige plekken in IsraŽl, afgewisseld door diepe ervaringen van ontmoediging, onmacht en verdriet om het menselijk lijden dat soms te groot lijkt om te dragen.

In IsraŽl voelde ik op bepaalde plekken in Jeruzalem ontzettend sterk de energie van Jeshua hangen, als een zachte deken van liefde en erbarmen. Ik voelde dat deze energie beschikbaar is voor ons allen en tegelijk kun je er gewoon langs heen lopen, geabsorbeerd door je eigen zorgen en dramaís. Het licht is overal en wenkt ons, maar dwingt nooit; we hebben vrije wil. Mijn ervaring is dat de meest directe weg naar het licht loopt via ons eigen hart, door je simpelweg af te vragen: wat geeft mijn hart nu vreugde? Het lijkt misschien te eenvoudig en zelfs egoÔstisch om je dit af te vragen te midden van alle problemen die we waarnemen in en ons heen. Maar uiteindelijk is de waarheid licht en eenvoudig: als jij je hart volgt, kan je ziel spreken en de ziel beschikt over een soort wijsheid en overzicht dat ons menselijke verstand te boven gaat. De ziel trekt aan wat je ten diepste wilt ervaren in dit leven, en door je hart te volgen, geef je je over aan de wijsheid van je ziel en trek je het makkelijkste aan wat je nodig hebt om te groeien en vervulling te ervaren. En dat helpt de wereld om je heen!

In deze nieuwsbrief staan twee nieuwe channelings, ontvangen in IsraŽl, en verder de aankondiging van diverse lezingen en workshops die we de komende maanden organiseren.  

Warme groet,

Gerrit en Pamela- Twee nieuwe channelings plus audio

- Lezing ďVan ego naar hartĒ op 13 januari Oosterbeek en op 24 maart in Bergen

- Mini-workshops door Pamela: Persoonlijke vragen aan Jeshua (26 januari, 2 en 9 maart)

- Begeleidingstraject door Gerrit (10, 17 en 24 februari): Heelwording door integratie van vorige levens


Twee nieuwe channelings plus audio

De dynamiek van licht en donker (Pamela channelt Jeshua - IsraŽl, 6-11-2017)

Hoe licht donker aantrekt en hoe ze de dans met elkaar aangaan, is een heel dynamisch proces,dat er hoort te zijn; het heeft bestaansrecht. (Ö)
Het donker verwijdert zich ver van de bron, van de oorsprong, raakt verwikkeld in afgescheidenheid en angst, maar deze beweging van de bron Šf is ook een scheppende beweging. In het spel van donker en licht wordt iets nieuws gecreŽerd. In dit spel wordt de mens gecreŽerd.

Voor de gehele tekst en het geluidsbestand, zie www.pamela-kribbe.nl , onder het kopje Nieuw of in het linkermenu in de Serie "Herinneringen aan thuis."

De integratie van mannelijk en vrouwelijk (Pamela channelt Maria Magdalena - IsraŽl, 8-11-2017)

De mannelijke en vrouwelijke energie zijn gemaakt om met elkaar samen te werken, vooral ook innerlijk. Als je een vrouw bent en je integreert je mannelijke energie, wordt je vrouwelijkheid daardoor lichter en stralender.  Zij kan daardoor juist nog meer uit de verf komen, zich helder en krachtig manifesteren. En voor een man geldt het omgekeerde. Als een man zijn vrouwelijke energie, zijn gevoel durft te laten stromen, ook en vooral naar zichzelf toe, dan wordt zijn mannelijkheid niet minder, maar juist van binnenuit versterkt en verlicht door de energie van het hart. Je wordt juist compleet in je mannelijkheid, of je vrouwelijkheid, als je de andere pool toelaat in jezelf en die mee laat spelen. Wat er dan gebeurt is dat de ziel zich vrij kan gaan uitdrukken en manifesteren.

Voor de gehele tekst en het geluidsbestand, zie www.pamela-kribbe.nl , onder het kopje Nieuw of in het linkermenu in de Serie "Maria Magdalena"


Lezing ďVan ego naar hartĒ (op 13 januari en 24 maart)

In deze tijd vindt er zowel individueel als mondiaal een transformatie plaats van ego naar hart, van een bewustzijn gebaseerd op angst en strijd naar een bewustzijn gebaseerd op liefde en verbinding. Deze transformatie is ingrijpend op alle niveaus van ons leven, en heeft gevolgen voor ons werk, onze relaties en de manier waarop we met onszelf omgaan. In deze gechannelde lezing geeft Pamela een boodschap van Jeshua, waarin hij spreekt over deze overgangsfase en wat die betekent voor ons persoonlijk leven.

In Pamelaís eerste boek ďGesprekken met JeshuaĒ onderscheidt Jeshua vier fasen in de transformatie van ego naar hart en zegt hij dat er een groep van pioniers is (lichtwerkers) die momenteel de laatste fasen doorloopt. Dat brengt hen vreugde en groei maar gaat ook gepaard met specifieke problemen, zoals een grote gevoeligheid, je niet thuis voelen in de maatschappelijke werkelijkheid en het integreren van tamelijk zware vorige levensenergieŽn die in dit leven opgehelderd willen worden. In de lezing wordt speciaal aandacht besteed aan deze themaís.

Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen en (gechannelde) antwoorden.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en schrijfster van o.a. Gesprekken met Jeshua. Ze heeft sinds 2002 een zelfstandige praktijk en geeft workshops en lezingen op het gebied van spiritualiteit en innerlijke groei.

Deze lezing zal ik tweemaal geven, op 13 januari in Oosterbeek (bijna vol) en op 24 maart in Bergen (NH)

Oosterbeek (Innerfit)

Datum: 13 januari 2018
Tijdstip: 14:00 tot 17:00 uur
Locatie: Filmhuis Oosterbeek
Weverstraat 85
6862 DL Oosterbeek

Vergoeding: 20 euro

Deze lezing zit vrijwel vol, nog enkele plaatsen beschikbaar.
Voor info en opgave, zie innerfit.nl
(Je kunt je niet bij ons opgeven).

Bergen (De Hartcirkel)

Datum: zaterdagmiddag 24 maart 2018
Tijdstip: 14:00 tot 17:00 uur (zaal open om 13:30 uur)
Locatie: 'De Nieuwe Beuk' (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861KW Bergen N.H.

Vergoeding: 15 euro

Voor info en opgave zie dehartcirkel.nl 
Let wel: opgave mogelijk vanaf 8 januari (niet bij ons maar bij Ilona Borst van De Hartcirkel).

 


Mini-workshops door Pamela: Persoonlijke vragen aan Jeshua (26 januari, 2 en 9 maart)

Tijdens deze workshops zal ik een channeling doen en is er daarnaast voor iedere deelnemer de gelegenheid om twee persoonlijke vragen te stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Deze mini-workshops zijn toegankelijk voor maximaal 4 personen. Ze zijn voor mij een middenweg tussen individuele consulten en grotere workshops. Ze bieden een intieme setting waarin er ruimte is voor ieders individuele situatie, terwijl er ook een wijdere energie aanwezig is via de algemene channeling en het samenzijn met gelijkgestemden.

Het gaat om losse workshops, waarvoor je per keer inschrijft (het is geen traject).

Data: 
vrijdag 26 januari
vrijdag 2 maart
vrijdag 9 maart

Tijdstip: 10.30u Ė 12.30u

Plaats: Wilhelminapark 130, 5041EH Tilburg

(voor routebeschrijving zie www.pamela-kribbe.nl onder Contact)

Kosten: 95 euro (incl. BTW)

De hele sessie wordt opgenomen en je ontvangt na afloop via e-mail een link naar het geluidsbestand.

Opgave: stuur een mailtje naar pamela@jeshua.net en geef s.v.p. duidelijk aan welke datum je voorkeur heeft. Graag ook je telefoonnummer vermelden.
Wacht s.v.p. met betalen tot je mijn bevestiging hebt ontvangen.

In de bevestiging staat de betalingsinfo.


Begeleidingstraject ďHeelwording doorintegratie van vorige levensĒ

Er zijn nog plaatsen vrij in dit begeleidingstraject, dat Gerrit gaat geven op de zaterdagen 10,17 en 24 februari 2018.

Doel van het begeleidingstraject

-

Inzicht verkrijgen in vorige levens die je hebt geleid en in de manier waarop ze jou nu nog beÔnvloeden.

-

Contact maken met pijnlijke, emotionele ladingen uit vorige levens en deze helen en integreren door ze vanuit het heden liefde en begrip te sturen.

-

Contact maken met talenten en karaktereigenschappen uit vorige levens die je nu kunnen helpen jezelf krachtiger neer te zetten.

-

Leren om zelf contact te maken met vorige levens en de emotionele ladingen ervan op te sporen en te helen.

Klik hier voor uitgebreide informatie.


www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.netBoeken van Pamela Kribbe
klik op het plaatje voor meer info of om te bestellen


Geprekken met Jeshua


Contact met Gidsen


Ode aan de Aarde


Bezield Leven

Nacht van de Ziel
Nacht van de Ziel

De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt

Word lid van onze nieuwsbrief


Lijn in regenboogkleurenpage hit counter