;
Nieuwsbrief maart 2011

Beste lezer,

Met plezier doen wij enige nieuwe aankondigingen van activiteiten binnen onze praktijk.

Communiceren met dieren – nieuwe channeling van de Aarde

Workshop “Helende kracht van de natuur” op 29 maart

Lezing/channeling  ‘Licht in de duisternis’ opnieuw georganiseerd op 5 juni in Driebergen

Werken met parallelle levens – nieuw artikel van Gerrit

Begeleidingstraject “heelwording door integratie met vorige levens”


Communiceren met dieren – nieuwe channeling van de aarde

In januari hebben we een zeer inspirerende workshop gehouden over het thema ‘Communiceren met dieren’. De betrokkenheid van alle deelnemers bij het thema en de liefde die voelbaar was vanuit het dierenrijk, waren hartverwarmend.

De channeling van die dag is nu op www.pamela-kribbe.nl beschikbaar als tekst en geluidsbestand. In de channeling spreekt de Aarde over de relatie tussen mens en dier en de spirituele betekenis van het dierenrijk op aarde. Er wordt ingegaan op onze rol ten opzichte van dieren, wat wij voor hen kunnen doen en ook wat we van hen kunnen ontvangen. De Aarde wil de aandacht vestigen op de mogelijkheid van een vreugdevolle samenwerking met het dierenrijk.

Na afloop van de channeling was er een vraag- en antwoordronde waarin veel interessante vragen aan de orde kwamen: hoe weet je wanneer je communicatie met een dier zuiver is, wat zegt het dierenrijk over vegetarisme, wat gebeurt er met dieren na hun dood, en nog veel meer. Deze vraag- en antwoord ronde is als geluidbestand beschikbaar op de website.

Mede vanwege onze positieve ervaring met deze workshop, gaan we binnenkort een workshop organiseren waarin contact met het planten- en stenenrijk centraal staat. Hieronder volgt de aankondiging.


Workshop “De helende kracht van de natuur” op 29 maart

Op welke manier kunnen de energieën van de natuur een geneeskrachtige invloed uitoefenen op de mens? Hoe communiceer je met de natuur en hoe weet je wanneer de communicatie zuiver is? Hoe weet je welke edelsteen, bloesemremedie of krachtplek voor jou of je cliënt helend is? Deze en verwante vragen staan centraal in deze eendaagse workshop.

De workshop gaat over werken met de helende kracht van de natuur, in het bijzonder het planten- en stenenrijk. Er zal een channeling komen van de aarde over de relatie tussen mens en natuur en de mogelijkheden om te communiceren en samen te werken met de energieën van planten (bloemen, kruiden, bomen) en edelstenen.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in werken met de helende kracht van de natuur, voor zichzelf of in een therapeutische relatie met anderen (andere mensen, dieren of de natuur zelf).

De workshop bestaat uit een combinatie van geleide meditatie (Gerrit) en channeling (Pamela). Na afloop van de channeling is er voor iedereen de gelegenheid een persoonlijke vraag te stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Datum & tijdstip:
Dinsdag 29 maart van 11 uur tot 15 uur

Plaats:
De workshop vindt plaats in de sfeervolle ruimte van yogadocente Miranda Hoogenkamp te Hoogeloon (Brabant). Het adres is:

Hoogcasteren 15
5528 NP Hoogeloon
Website: www.octhao.nl / mail: info@octhao.nl

Deze locatie is met openbaar vervoer moeilijk te bereiken. Als je graag wilt deelnemen maar niet per auto kunt reizen, neem dan even contact met ons op via info@gerrit-gielen.nl.

Prijs: 80 euro (incl. BTW), s.v.p minimaal twee weken van te voren overmaken op rekeningnummer 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “workshop natuur”.

Er is koffie en (kruiden)thee, gelieve zelf lunch mee te nemen.

Na afloop ontvang je via e-mail de opnames van de meditatie, channeling, en vragen & antwoord sessie.

Aantal deelnemers: max. 12 personen.

Aanmelden: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl en vermeld s.v.p. je telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging per e-mail, wacht s.v.p. met betalen tot je onze bevestiging hebt ontvangen.


Lezing/channeling  ‘Licht in de duisternis’ opnieuw georganiseerd op 5 juni in Driebergen

Een paar weken geleden hielden wij in het Noord-Hollandse Bergen een bijeenkomst met channeling over “Licht in de duisternis – anders omgaan met angst en negativiteit”. Het bleek een thema te zijn dat veel mensen aansprak. Er waren veel meer aanmeldingen dan de zaal toeliet. Vanwege de grote interesse en ook omdat ik zelf voel me bezig te willen houden met dit thema, hebben we besloten de bijeenkomst nogmaals te organiseren op zondag 5 juni in Driebergen.

Het thema zal globaal hetzelfde zijn, echter de invulling van de channeling is altijd weer anders, afhankelijk van de sfeer en de energie van het moment.

Voor alle informatie over deze bijeenkomst zie www.pamela-kribbe.nl onder Bijeenkomsten.

De channeling van Jeshua die in Bergen werd ontvangen is nog niet beschikbaar via onze website. Ik ben van plan deze channeling eerst te bewerken en aan te vullen voordat ik deze publiceer in boekvorm of op het internet. Het is wel mogelijk de channeling te beluisteren en de uitgetypte versie te lezen via ons channelabonnement. Als je lid bent van het channelabonnement, ontvang je (voor 12,50 per half jaar) elke maand de meest recente channelings en de transcripties daarvan. Je kunt ook losse maanden nabestellen. Meer info hierover vind je op www.pamela-kribbe.nl onder het kopje Channelings in het linkermenu. Wil je de maand februari los nabestellen – je ontvangt dan de channeling ‘Licht in de duisternis’ samen met twee andere channelings die in februari zijn gehouden, kosten 4 euro – kijk dan onder ‘Nabestellen losse channelings’ op de website.


Werken met parallelle levens – nieuw artikel van Gerrit

Maak je een belangrijke keuze in je leven, dan kies je eigenlijk tussen twee mogelijke toekomsten. Zodra je de keuze hebt gemaakt, valt één mogelijke toekomst weg. Toch? Of bestaat die alternatieve toekomst wel, in een parallelle wereld, en wordt die daar beleefd en uitgewerkt door een ander deel van jou? Volgens de ‘veelwerelden theorie’ in de natuurkunde ontstaat er elke keer dat er een keuzemoment is, een splitsing in het universum: de diverse keuzemogelijkheden bestaan als parallelle werelden naast elkaar.

In het artikeltje ‘Werken met parallelle levens’ vraagt Gerrit zich af: wat is spiritueel gezien de betekenis van parallelle werelden en hoe kunnen we deze betekenis ervaren in ons dagelijks leven?
Je vindt de tekst op www.gerrit-gielen.nl


Begeleidingstraject “heelwording door integratie met vorige levens”

Dit begeleidingstraject, dat wordt gegeven door Gerrit, is bestemd voor mensen die open staan voor het idee van reïncarnatie en die het gevoel hebben dat contact met vorige levens hen kan helpen om in het heden meer liefde, vreugde en creativiteit te ervaren.

Doel van het begeleidingstraject:

-

Inzicht verkrijgen in vorige levens die je hebt geleid en in de manier waarop ze jou nu nog beïnvloeden.

-

Contact maken met pijnlijke, emotionele ladingen uit vorige levens en deze helen en integreren door ze vanuit het heden liefde en begrip te sturen.

-

Contact maken met talenten en karaktereigenschappen uit vorige levens die je nu kunnen helpen jezelf krachtiger neer te zetten.

-

Leren om zelf contact te maken met vorige levens en de emotionele ladingen ervan op te sporen en te helen.

Dit traject wordt opnieuw door Gerrit gehouden op de vrijdagen 27 mei, 10 juni en 24 juni van 10.30u – 13.00u in onze praktijkruimte in Tilburg. De groepsgrootte is max. 6 personen en de kosten zijn 150 euro. Voor meer informatie en aanmelding zie www.gerrit-gielen.nl


Begeleidingstraject voor (beginnende) spiritueel therapeuten

Dit traject van vier workshops start opnieuw op vrijdag 18 maart en er is nog één plaats vrij! Kijk op de website voor meer info.

We wensen je een heerlijke nieuwe lente toe!

Warme groet,

Gerrit en Pamela

  

 


 

Lijn in regenboogkleuren