Nieuwsbrief februari 2013

Beste lezer,

We zijn net terug uit Frankrijk, waar we een serie workshops gaven aan een groep Fransen die zich verbonden voelt met de Jeshua channelings en het werk wat we doen. Het was weer heel bijzonder mee te maken hoe we in een ander land met een andere cultuur en taal onze eigen zielenfamilie tegenkwamen. (Hier kun je de channelings in het Engels beluisteren). In het najaar gaan we naar China om workshops te doen rondom de vertaalde boeken die daar van ons zijn verschenen. Gezien het feit dat we jarenlang nooit verder dan Zeeland reisden, is dit een groot avontuur! Behalve dat het ons ontroert om gelijkgestemden tegen te komen, brengt het reizen ons ook in dieper contact met moeder Aarde. Door het bezoeken van bijzondere, mooie of krachtige plekken in de natuur lijkt het of onze zielen meer “neerdalen” en aanwezig raken op aarde. We voelen ons op het moment erg geïnspireerd om op verschillende plekken op aarde samen te komen met kringen van zielsverwanten. Gezamenlijk creëren we zo cirkels van licht die de Nieuwe Tijd inluiden.

Het reizen op basis van ons spiritueel werk begon voor ons in 2011 toen we door Magical Tours, het reisbureau van Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens, werden uitgenodigd workshops te geven in het prachtige Katharenland in Zuid-Frankrijk. Jacqueline and Jean-Luc voelen de energie van de Aarde heel goed aan en hebben bovendien het vermogen om groepen mensen op een respectvolle, zachte manier te begeleiden. Daarom verheugt het ons dit voorjaar weer met hen op reis te gaan, ditmaal naar Ierland. In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van onze verschillende reizen en andere activiteiten dit voorjaar.

Inhoud

- Magisch Ierland
- Zomerreizen naar het Katharenland
- Tweedaagse workshop Oud trauma helen 16 en 17 mei
- Lezing “Ode aan de Aarde” 22 mei, Op Hodenpijl (omgeving Delft)
 

Magisch Ierland

Haar ligging als eiland geeft Ierland een plaatsje apart. Het vormde eeuwenlang de bewaarplaats van de Keltische traditie, die uit het hart van Europa werd verdreven. De natuur van Ierland roept een gevoel van mysterie op. Niet voor niks wordt vaak melding gemaakt van het verschijnen van kabouters en elfjes in deze contreien!

In de week van zondag 28 april t/m zaterdag 4 mei 2013 gaan we op reis naar Ierland. De reis wordt georganiseerd door Magical Tours en gedurende de week bieden wij drie workshops aan die in het teken staan van “Leven op de Nieuwe Aarde”. We verblijven in sfeervolle en luxueuze cottages en van daaruit worden diverse uitstapjes gedaan naar bijzondere plaatsen.

Een voorbeeld hiervan is Newgrange, de grot van de Zon. In een kort filmpje vertelt Jacqueline iets over deze plek:

In de workshops gaan we onderzoeken wat leven op de Nieuwe Aarde betekent op het gebied van werk, relaties en gezondheid. Welke angsten, blokkades of overtuigingen houden ons nog tegen in het volgen van ons hart? Hoe verstaan wij de taal van de ziel en hoe vertalen wij de fluisteringen van ons hart naar het leven van alledag?

In de drie workshops komen de drie thema’s werk, relaties en gezondheid afzonderlijk aan bod. Via channeling en geleide meditatie word je uitgenodigd om contact te maken met jouw bestemming op Aarde, met wat jouw ziel hier wil geven en ontvangen. Tijdens de vraag- en antwoordronde kun je een persoonlijke vraag stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt. Elke deelnemer wordt gedurende de week in de gelegenheid gesteld tenminste één persoonlijke vraag te stellen.

Voor het volledige reisprogramma, klik hier om naar de website van Magical Tours te gaan.

Heb je interesse, houd er dan rekening mee dat de prijzen voor vliegtickets naar Ierland op dit moment nog gunstig zijn en dat deze de komende maanden kunnen gaan stijgen.

Voor vragen en/of opgave mail naar Jacqueline Streefkerk, e-mail info@magicaltours-vakantie.nl


Zomerreizen naar het Katharenland

Dit jaar bieden we weer een aantal workshops aan in het inspirerende en mooie Katharenland in Zuid-Frankrijk. Dit gebied wordt gekenmerkt door een prachtige natuur, die ons een groot “thuisgevoel” geeft. Misschien hangt het ook samen met het feit dat dit gebied eeuwenlang een geest van vrijheid en oorspronkelijkheid heeft uitgeademd. De Katharen, een spirituele groepering die in de late Middeleeuwen een terugkeer bepleitte naar de originele Christusenergie, hebben zich hier tot aan hun brute vervolging door de Kerk gevestigd.

In juli 2013 bieden we in het kader van twee door Magical Tours georganiseerde reizen verschillende series workshops aan. De reizen hebben ieder een eigen thema, maar ze staan allebei in het teken van bewustwording, contact maken met je vreugde en passie, het ontmoeten van gelijkgestemden en het genieten van bijzondere plekken in de omgeving.


Reis I “Een nieuwe balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie”

De eerste reis, die plaatsvindt van vrijdag 5 t/m zondag 14 juli, staat in het teken van een nieuw samenspel tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe ervaar je de balans mannelijk-vrouwelijk in je eigen leven? In veel mensen slaat de balans door naar een van beide polen. Je bent bijvoorbeeld heel gevoelig, verbindend en geïnspireerd, maar vindt het moeilijk om grenzen te stellen en je ruimte af te bakenen. Of je bent juist duidelijk en daadkrachtig, maar je vindt het lastig je over te geven aan je gevoel en de controle los te laten. Om het leven te creëren dat jou vervult, is het nodig dat de mannelijke en de vrouwelijke energie in jezelf elkaar gaan ondersteunen in plaats van tegenwerken. In de drie workshops die we deze week geven, nodigen we je uit te ontdekken wat het vreugdevolle samenspel van de beide energieën in jouw leven nog in de weg staat. Pamela zal in haar channelings Jeshua en Maria-Magdalena aan het woord laten. Zij zullen spreken over de noodzaak om de oude wonden in zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie te helen. In de meditaties van Gerrit word je uitgenodigd zelf contact te maken met je innerlijke vrouw en man en een vreugdevolle dynamiek tussen hen op gang te brengen.

Voor uitgebreide informatie over deze reis, klik hier om naar de website van Magical Tours te gaan.


Reis II “Ode aan de Aarde”

De tweede reis, die plaats vindt van vrijdag 19 t/m zondag 28 juli, staat in het teken van het je opnieuw verbinden met de Aarde. Als mens in een lichaam ben je deel van de Aarde. Alleen in een vreugdevol contact met haar kunnen je diepste verlangens en dromen concrete vorm en inhoud krijgen. In veel mensen leeft echter een diepe terughoudendheid om zich over te geven aan het leven op aarde. Oude angsten, incarnatiepijn of traumatische herinneringen kunnen je blokkeren. We geven deze week drie workshops waarin we gaan kijken hoe je jouw verbinding met de Aarde kunt herstellen en vrijmaken van oude ballast. Pamela zal in haar channelings moeder Aarde laten spreken en Gerrit nodigt je via meditaties uit het contact innerlijk te herstellen. Ieder deelnemer kan meerdere persoonlijke vragen inbrengen.

Jean-Luc en Jacqueline, die ieder op hun eigen wijze een sterke verbinding voelen met de Aarde, nodigen je uit om op diverse plekken in de natuur contact te maken met haar energie. Door de schoonheid, puurheid en rust op deze plekken, kun je de helende kracht van de Aarde makkelijk ervaren en kun je wellicht ook horen welke boodschap moeder Aarde voor jou heeft.

Voor uitgebreide informatie over deze reis, neem hier een kijkje op de website van Magical Tours.

Voor informatie over beide reizen en inschrijving kun je je wenden tot Jacqueline, e-mail info@magicaltours-vakantie.nl

 


Lijn in regenboogkleuren

 

Tweedaagse workshop Oud trauma helen 16 en 17 mei

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de tweedaagse workshop “Oud trauma helen” die plaats vindt op donderdag 16 en vrijdag 17 mei op klooster Nieuwkerk even ten zuiden van Tilburg. In deze workshop gaan we kijken naar diepliggende emotionele wonden en hardnekkige negatieve overtuigingen die je blokkeren in het verwerkelijken van jezelf. Zelfs na jarenlang succesvol bezig zijn met bewustwording en heling, kunnen die oude, gepijnigde delen je nog behoorlijk in de weg zitten. Hoe kun je daar nu het beste mee omgaan?

Voor meer info over deze workshop, zie www.pamela-kribbe.nl onder het kopje Workshops of in de Agenda.

 

Lezing “Ode aan de Aarde” 22 mei, Op Hodenpijl (omgeving Delft)

Op woensdagavond 22 mei zal ik (Pamela) een lezing houden over het boek “Ode aan de Aarde” in Op Hodenpijl. Ik zal iets vertellen over hoe het contact met moeder Aarde voor mij is ontstaan en wat de essentie is van de boodschappen die ik van haar ontvang. Daarna zal ik een korte channeling doen van de Aarde en afsluitend is er een vraag & antwoord ronde.

Na afloop kun je het boek “Ode aan de Aarde” kopen voor de gereduceerde prijs van 19,50 euro (i.p.v. 24,50). Ik zal het graag voor je signeren.

Op Hodenpijl is een bourgondische buitenplaats in Midden-Delfland - de groene achtertuin van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. In vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar. De lezing wordt gehouden in een sfeervol kerkje.

Voor meer informatie en opgave klik hier.  Let wel: de aanmelding loop niet via ons, maar via Op Hodenpijl.

Met warme groeten,

Pamela & Gerrit

 

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)