Beste lezer,

Graag brengen wij je op de hoogte van een aantal workshops die we de komende maanden gaan organiseren.

1.Contact met gidsen – tweedaagse workshop op zaterdag 29 maart en zaterdag 26 april

Deze workshop heeft tot doel je contact te laten maken met je gidsen of je hoger zelf. We doen een aantal oefeningen. Maar ook komen vragen aan bod zoals: wat is de bedoeling van het contact met gidsen? Hoe onderscheid je tussen je eigen gedachten en de inzichten van je gids?
In deze tweedaagse workshop (twee zaterdagen met één maand ertussen) vindt op elke dag een channeling van Pamela plaats met aansluitend een vraag- en antwoordronde, en een aantal meditaties geleid door Gerrit. Verder is er veel ruimte voor uitwisseling en gesprek.

Voor meer informatie, zie www.pamela-kribbe.nl onder Workshops -  Contact met gidsen.
Je kunt je opgeven via e-mail aurelia@jeshua.net
Vermeld bij aanmelding graag ook even je adres en telefoonnummer.

2. Nieuwetijds-jongeren – eendaagse workshop voor nieuwetijds-jongeren (15-25 jaar) op zaterdag 3 mei

Deze workshop is bedoeld voor jonge mensen die zich ‘anders’ voelen dan hun omgeving: gevoeliger, intuďtiever en geďnteresseerd in spirituele of filosofische vragen over het leven en de zin van ons bestaan. Heb je als kind het gevoel gehad dat je meer zag en wist dan de mensen om je heen, was je wellicht heldervoelend of helderziend, vond je het moeilijk je staande houden temidden van zware emotionele stemmingen die je vaak diep aanvoelde? Heb je moeite met autoriteit en het voegen van je energie in vastliggende structuren, op school of op je werk? Vraag je je soms af wat je doet in deze wereld, waarin veel mensen de dingen zo anders lijken te ervaren dan jij?

In deze workshop gaan we kijken wat het betekent om een “nieuwetijdskind” te zijn en hoe je een antwoord kunt vinden op de aanpassingsproblemen die je ervaart. En vooral gaat het erom contact te maken met wie je bent en te voelen wat voor jou belangrijk is in het leven. Zodat je je leven kan gaan vormgeven volgens de waarheid van jouw ziel.

Deze dag is opgebouwd uit een channeling van Pamela over dit onderwerp, met gelegenheid om vragen te stellen door alle deelnemers. Gerrit geeft een aantal geleide meditaties, waarin je wordt uitgenodigd je eigen gevoel te laten spreken en in jezelf te onderzoeken wat jouw antwoorden zijn op de levensproblemen die je ervaart. Er is verder veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen en gesprek.

Wat betreft de leeftijdsaanduiding van 15 – 25 jaar: dit is een globale richtlijn. Als je net buiten de aangegeven leeftijdsindicatie valt, kun je even contact opnemen om te overleggen of je toch in de groep past.
Als je jonger bent dan 18 jaar, willen wij graag dat je de toestemming hebt van je ouders om aan deze workshop deel te nemen.

Voor meer informatie, zie www.pamela-kribbe.nl onder Workshops – Nieuwetijdsjongeren.
Je kunt je opgeven via e-mail aurelia@jeshua.net
Vermeld bij aanmelding graag ook even je adres en telefoonnummer.

We wensen je een vrolijke lente toe en wellicht tot ziens!!

Pamela & Gerrit

www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net
(Engelstalig)

 

 

Lijn in regenboogkleuren