Nieuwsbrief maart 2009


Beste lezer,

Met de komst van de lente, ervaren we weer nieuwe inspiratie! Met deze nieuwsbrief brengen we je graag op de hoogte van het verschijnen van Pamela’s nieuwe boek en de nieuwe workshops die we de komende maanden organiseren.


Nieuwe boek van Pamela nu verkrijgbaar in de boekhandel!
Pamela’s nieuwe boek Bezield Leven is vanaf heden in de boekhandel verkrijgbaar. Het boek bevat channelings van Jeshua en Maria die handvaten aanreiken om te leven vanuit bezieling, te leven vanuit je diepste inspiratie en passie. Enkele van deze channelings zijn eerder gepubliceerd op onze website, het merendeel is echter nieuw en nog niet eerder verschenen.

Het idee voor dit boek werd geboren vanuit onze workshop ‘Werk en spiritualiteit’ die we geregeld organiseren. De vragen die in deze workshop centraal staan, zijn ‘wat is het werk van je hart?’, ‘hoe geef je vorm aan je diepste inspiratie?’ en ‘welke angsten of negatieve overtuigingen remmen je hierbij af? Veel mensen verlangen ernaar meer vervulling en bezieling te ervaren in hun werk.

Om gehoor te geven aan dit verlangen naar bezield leven, wordt er van je gevraagd dat je je angsten aanziet, je twijfels doorbreekt en echt gaat vertrouwen op je eigen unieke kracht. In al de jaren dat ik Jeshua bij me voel, is het me duidelijk geworden dat dit zijn belangrijkste boodschap en oproep is aan ons: sta op en wees die je echt bent, geloof in jezelf en in wat je te delen hebt met deze wereld, laat je licht stralen!

De eerste helft van dit boek bestaat uit channelings van Jeshua die ons op verschillende manieren oproepen ons los te maken van oude angsten en twijfels en in onze kracht te komen: niet de kracht van macht en ego, maar de kracht van vertrouwen, eenheidsbewustzijn en compassie. Dit is de geboorte van het christusbewustzijn in ons.

In de tweede helft van het boek spreekt Maria. Dit deel van het boek is geboren uit een andere inspiratie die ik de laatste jaren steeds duidelijker ben gaan voelen: de wedergeboorte van de vrouwelijke energie. De vrouwelijke energie is onlosmakelijk verbonden met het thema ‘leven en werken vanuit je hart’. Het hart is het centrum van het gevoel, van de vrouwelijke energie, van de intuďtie en het je verbinden met de ander. Om ons hart te openen, dienen we weer in volle verbinding te staan met onze vrouwelijke energie. Dit is niet vanzelfsprekend, aangezien de vrouwelijke energie in onze geschiedenis onderdrukt is geweest en daardoor ook in ons als individuen (zowel man als vrouw) verwond is geraakt.

Maria spreekt in het boek over de oorsprong van deze verwonding en hoe we haar kunnen helen. Tevens spreekt ze over ouderschap, de nieuwetijdskinderen en omgaan met hooggevoeligheid. Ik ervaar Maria’s energie als zacht, koesterend en tegelijk zeer onafhankelijk en vrij, heel anders dan het traditioneel van haar geschetste beeld van de devote, dienstbare moeder.

Het boek wordt afgesloten met een reeks Vragen en Antwoorden, waarin Jeshua en Maria vragen beantwoorden die tijdens publieke channelings door mensen werden gesteld. Veel van deze vragen gaan over werk en spiritualiteit, en tevens worden vragen behandeld over gezondheid, geld, relaties en de Nieuwe Tijd.

Voor meer informatie over het boek, kun je hier een deel van de Inleiding en de Inhoudsopgave lezen

Bezield leven – Boodschappen voor een nieuwe tijd is verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en België. Je kunt het ook on line bestellen via bol.com of bruna.nl. Als je via onze website bestelt bij bol.com, ontvangen wij 5% van de verkoopprijs. Klik daarvoor hier.

Het boek is uitgegeven door Zwerk Uitgevers, www.zwerkuitgevers.nl, bevat 237 pagina’s, en kost 19,50 euro.Lezing Pamela ‘De taal van de ziel’ nu online


Ter gelegenheid van het verschijnen van Bezield leven, hield Pamela een korte lezing op de Onkruidbeurs 15 maart jl., die je nu kunt beluisteren via de website. (Zie onder kopje Nieuw of klik hier). In de lezing gaat Pamela in op de verschillende manieren waarop de ziel met ons communiceert en vertelt ze over haar persoonlijke ervaringen daarmee.Bijeenkomst 16 mei 2009
Channeling Jeshua “Het werk van je hart”


Op 16 mei zullen we een bijeenkomst houden met een channeling van Jeshua over het thema “het werk van je hart vinden”. Jeshua zal spreken over de manieren waarop je je eigen passie en inspiratie kunt gaan herkennen en vormgeven in de aardse realiteit. Hij zal ook ingaan op de financiële crisis en de spirituele betekenis daarvan. Tevens zal hij ingaan op de rol van geld en hoe je obstakels kunt overwinnen die je ervan weerhouden (materiële) overvloed aan te trekken in je leven.

Na afloop is het mogelijk een door Pamela gesigneerd exemplaar van Bezield Leven te kopen.

Tijdstip
Zaterdag 16 mei 2009 van 13u - 16u (zie website onder Bijeenkomsten voor precieze programma)

Locatie
Boerke Mutsaers
Vijverlaan 2
5042 PZ Tilburg

Op de website van www.boerkemutsaers.nl staat de routebeschrijving, het ligt op 1 minuut loopafstand van station Tilburg-west. Er is ruime parkeergelegenheid bij het gebouw zelf.

Kosten
20 euro per persoon, vooraf te voldoen door overmaking op girorekening 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe in Tilburg o.v.v. “Bijeenkomst 16 mei”.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via e-mail (aurelia@jeshua.net). Je aanmelding wordt definitief na overmaking van het geldbedrag (zie boven). Je ontvangt een bevestiging per e-mail.Workshop "Contact maken met je Gidsen"
Tweedaagse workshop op zaterdagen 9 mei en 6 juni


Ieder mens heeft spirituele gidsen, die je bijstaan op je levenspad met liefdevolle steun en bemoediging. Je kunt zelf contact maken met gidsen door je intuďtie te openen en je af te stemmen op de energiestroom van hulp en bemoediging die via hen tot je komt.

Contact maken met je gidsen is niet ‘moeilijk’. Iedereen is ertoe in staat. Er kunnen echter (onbewuste) angsten, overtuigingen of twijfels in je zijn, waardoor het contact niet zo makkelijk gaat. Het kan dan helpen je van deze blokkades bewust te worden, zodat je ze kunt onderzoeken en loslaten.

De cursus heeft tot doel je zélf te laten ervaren hoe het contact met gidsen voelt en werkt. We besteden aandacht aan het onderscheid tussen je emoties en gedachten enerzijds en de intuďtieve ingevingen van gidsen anderzijds. Ook bekijken we mogelijke blokkades en angsten die aan de oppervlakte kunnen komen bij het leggen van innerlijk contact met gidsen. (In plaats van gidsen kun je ook contact leggen met je eigen hoger zelf).

De workshop bestaat uit twee zaterdagen, met ongeveer een maand ertussen. Er zal op beide dagen een channeling zijn van Jeshua door Pamela over dit onderwerp en een vragenronde waarin ieder haar/zijn eigen vragen kan voorleggen aan Jeshua. Gerrit houdt een aantal geleide meditaties die gericht zijn op het je afstemmen op je intuďtie, het contact maken met je gidsen, en het onderzoeken van mogelijke blokkades daarin.

Datum: zaterdag 9 mei en 6 juni (dit is een tweedaagse workshop)

Tijdstip: van 11:30u tot 15:30u (ruimte is 11.15u open)

Aantal deelnemers: max. 9 personen

Locatie: Wilhelminapark 130, 5041 EH Tilburg, zie routebeschrijving hier

Kosten: 155 euro (incl. koffie en kruidenthee, s.v.p. zelf lunch meebrengen)

Betaalwijze: s.v.p. het geldbedrag minimaal 2 weken van te voren overmaken op rekeningnummer 2890282 (Postbank) t.n.v. P.R. Kribbe & G. Gielen in Tilburg, o.v.v. 'workshop Contact met Gidsen'. Zie website voor annuleringsregeling.

Voor meer informatie, klik hier

Inschrijving: stuur een mailtje naar aurelia@jeshua.net waarin je ook je telefoonnummer vermeldt.Workshop “Nieuwetijdsjongeren”, zaterdag 23 mei


Op 23 mei zullen we de workshop Nieuwetijdsjongeren organiseren. Deze workshop is bedoeld voor jonge mensen die zich ‘anders’ voelen dan hun omgeving: gevoeliger, intuďtiever en geďnteresseerd in spirituele vragen over de zin van ons bestaan. Had je als kind het gevoel dat je meer zag en wist dan de mensen om je heen, was je wellicht heldervoelend of helderziend, vond je het moeilijk je staande houden te midden van zware emotionele stemmingen die je vaak diep aanvoelde? Heb je moeite met autoriteit en het voegen van je energie in vastliggende structuren, op school of op je werk? Vraag je je soms af wat je doet in deze wereld, waarin veel mensen de dingen zo anders lijken te ervaren dan jij?

In deze workshop gaan we kijken wat het betekent om een “nieuwetijdskind” te zijn en hoe je een antwoord kunt vinden op de aanpassingsproblemen die je ervaart. En vooral gaat het erom contact te maken met wie je bent en te voelen wat voor jou belangrijk is in het leven. Zodat je je leven kan gaan vormgeven volgens de waarheid van jouw ziel.

Deze dag is opgebouwd uit een channeling van Pamela over dit onderwerp, met gelegenheid om vragen te stellen door alle deelnemers. Gerrit geeft een aantal geleide meditaties, waarin je wordt uitgenodigd je eigen gevoel te laten spreken en in jezelf te onderzoeken wat jouw antwoorden zijn op de levensproblemen die je ervaart. Er is verder veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen en gesprek.

Leeftijdsindicatie: de workshop is bedoeld voor mensen tussen ongeveer 15 en 32 jaar. Het is natuurlijk moeilijk om precieze grenzen aan te geven en dit is een globale richtlijn. Als je buiten de aangegeven leeftijdsindicatie valt, kun je even contact opnemen om te overleggen of je toch in de groep past.

Datum: zaterdag 23 mei 2009

Tijdstip: van 11:30u tot 15:30u (ruimte is 11.15u open)

Aantal deelnemers: max. 9 personen

Locatie: Wilhelminapark 130, 5041 EH Tilburg, zie routebeschrijving hier

Kosten: 70 euro per persoon (incl. koffie en kruidenthee, s.v.p. zelf lunch meebrengen)

Betaalwijze: s.v.p. het geldbedrag minimaal 2 weken van te voren overmaken op rekeningnummer 2890282 (Postbank) t.n.v. P.R. Kribbe & G. Gielen in Tilburg, o.v.v. ‘workshop Nieuwetijdsjongeren’. Zie website voor annuleringsregeling.

Voor meer informatie, klik hier

Inschrijving: stuur een mailtje naar aurelia@jeshua.net waarin je ook je telefoonnummer vermeldt.Workshop "Werk en Spiritualiteit", zaterdag 13 juni


Deze workshop is bedoeld voor mensen die een sterke impuls voelen om hun spiritualiteit uit te drukken in hun werk, maar de juiste uitdrukkingsvorm hiervoor nog niet gevonden hebben. Het kan zijn dat je in een werkomgeving verkeert die jouw innerlijke idealen en verlangens niet weerspiegelt. Het kan zijn dat je een inspiratie voelt om als therapeut of begeleider van mensen te gaan werken, maar niet weet hoe dat te realiseren. Of het kan zijn dat je gewoonweg voelt dat je jouw diepste kern, de bron van jouw creativiteit, onvoldoende tot uitdrukking brengt in je dagelijkse werkelijkheid, of dit nu privé is of in de werksfeer.

In deze workshop gaan we onderzoeken welke energetische blokkades ervoor zorgen dat je spirituele en creatieve energie niet vrijelijk kan stromen. Vaak zijn er onderliggende angsten aanwezig, die teruggaan op pijnlijke ervaringen van afwijzing in het verleden. Door middel van channeling (Pamela), geleide meditatie (Gerrit) en gesprek, proberen we ons bewust te worden van deze blokkades. Door bewustzijn wordt de poort opengezet naar bevrijding en transformatie.

N.B. Wanneer je geďnteresseerd bent in één van onze verdiepingstrajecten rondom werk en spiritualiteit (zie www.pamela-kribbe.nl onder ‘Begeleidingstrajecten’), die we in het najaar weer zullen organiseren, vormt deze workshop een geschikte kennismaking en voorbereiding.

Datum: zaterdag 13 juni

Tijdstip: van 11:30u tot 15:30u (ruimte is 11.15u open)

Aantal deelnemers: max. 9 personen

Locatie: Wilhelminapark 130, 5041 EH Tilburg, zie routebeschrijving hier

Kosten: 80 euro per persoon (incl. koffie en kruidenthee, s.v.p. zelf lunch meebrengen)

Betaalwijze: s.v.p. het geldbedrag minimaal 2 weken van te voren overmaken op rekeningnummer 2890282 (Postbank) t.n.v. P.R. Kribbe & G. Gielen in Tilburg, o.v.v. ‘workshop Werk en spiritualiteit’. Zie website voor annuleringsregeling.

Voor meer informatie, klik hier

Inschrijving: stuur een mailtje naar aurelia@jeshua.net waarin je ook je telefoonnummer vermeldt.

Alle informatie over bovengenoemde workshops is ook te vinden op www.pamela-kribbe.nl onder het kopje Workshops in het linkermenu.


We wensen je een vreugdevolle lente toe!

Lieve groet,

Pamela & Gerrit

www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net


 

Lijn in regenboogkleuren