Nieuwsbrief maart 2014Beste lezer,

Graag brengen we je op de hoogte van nieuws uit onze praktijk.

1. Tweedaagse workshop in Katharenland, Frankrijk

2. Interview met Pamela in Diep Magazine, het on line magazine van onze nieuwe uitgever Altamira

3. Is alles goed zoals het is? Artikeltje van Pamela

4. Channeling van Maria Magdalena: De wereld loslaten en je met de Aarde verbinden

5. Nieuw Engelstalig boek: The Christ Within


Tweedaagse workshop in Katharenland, Frankrijk

Eind juli/begin augustus gaan we een tweedaagse workshop doen in Zuid-Frankijk, in de prachtige streek van de Ariège en Aude. De workshop heeft als doel "kiemen te zaaien voor de Nieuwe Aarde" en wordt gehouden op het sfeervolle centrum La Borde Blanque.

Kiemen zaaien voor de Nieuwe Aarde

DAG I    De Nieuwe Aarde in jezelf ontvangen

De Nieuwe Aarde verwijst naar een samenleving die is gebaseerd op een hartgedragen bewustzijn en op harmonie met de natuur. Om deze werkelijkheid gestalte te geven is het nodig dat ieder van ons zijn of haar "natuurlijke plek" vindt, dat wil zeggen: doen wat je oprecht inspireert en zijn die je van binnenuit bent. Op deze eerste dag onderzoeken we wat het voor jou betekent te leven vanuit je ziel, vanuit je ware natuur. Wat vervult jou en wat is jouw unieke bijdrage aan de Nieuwe Aarde? Door de invloeden van angsten en oordelen kan je zicht hierop versluierd zijn geraakt. Via channeling, geleide meditatie en gesprek gaan we op zoek naar de kern van jouw bezieling hier op aarde. 

DAG II    De Nieuwe Aarde met anderen delen

De Nieuwe Aarde is een samenleving van mensen die geïnspireerd zijn door de waarden van het hart. Hoe ziet zo'n samenleving eruit? Hoe creëer je samenwerkingsverbanden die niet gebaseerd zijn op macht en afhankelijkheid, maar op gelijkwaardigheid? Op deze tweede dag gaan we onderzoeken hoe je de idealen van je hart gestalte kunt geven hier en nu op aarde, in relatie met andere mensen. Er is aandacht voor de valkuilen die er liggen op het gebied van relaties, zowel privé als professioneel. Ook gaan we in op het grote belang van aarding en goed bij jezelf blijven. Via channeling, geleide meditatie en gesprek onderzoeken we hoe je op een geaarde manier vorm kunt geven aan jouw diepste inspiratie. Zo zaaien we kiemen voor de Nieuwe Aarde.

Waar en wanneer

De workshop wordt gehouden aan het Meer van Montbel, op het landgoed La Borde Blanque bij het dorp Leran, in Katharenland. Het ligt hemelsbreed ongeveer 50 km ten zuidwesten van Carcasonne en 50 km noordelijk van de Pyreneeën. De website van het centrum is www.bordeblanque.com

De workshopdagen vallen op woensdag 30 juli en vrijdag 1 augustus. De workshops starten om 10.00u en eindigen om 16.30u.

Op La Borde Blanque kan alleen op dinsdag 29 juli vanaf 15.00 aangekomen worden.

Het vertrek is daarentegen variabel: daarvoor kan iedere dag gekozen worden tussen zaterdag 2 en zaterdag 9 augustus.

Dagbesteding

Buiten de workshopdagen is er de mogelijkheid te wandelen en te fietsen in de mooie en rustige omgeving, te zwemmen en te zonnen bij het meer, of bijzondere plaatsen in de omgeving te bezoeken, zoals:
- de middeleeuwse vestingstad Carcassonne;
- het middeleeuwse marktstadje Mirepoix;
- het kerkje van Rennes le Chateaux en de grot van Maria Magdalena;
- de vesting op de Montségur, waar de laatste Katharen zich verdedigden;
- het mysterieuze 'Groene Labyrinth';
- de machtige en prachtige Pyreneeën.

Er wordt van uitgegaan dat buiten de workshopdagen ieder zelf bepaalt wat hij/zij doet. Er is informatie beschikbaar over deze en nog veel meer mogelijkheden, maar of daarvan gebruik wordt gemaakt en met wie daarheen gegaan wordt, dat bepaalt ieder zelf. Wel wordt geïnventariseerd wat de wensen zijn en wordt een overzicht gegeven van die inventarisatie, zodat deelnemers weten wie dezelfde wensen hebben en er eventueel gemeenschappelijk erheen gereisd kan worden. Deze inventarisatie vindt aan het eind van de eerste cursusdag plaats.

Accommodatie en maaltijden

Het ontbijt en de avondmaaltijd kunnen op La Borde Blanque genoten worden, maar ook elders. Dat kan per dag wisselen. Tenminste 2 dagen tevoren moet dit opgegeven worden.
Tijdens de twee workshopdagen wordt gemeenschappelijk de lunch genoten.
De kosten hiervoor zijn verwerkt in de deelnemersprijs.
De overige kosten in euro's per persoon zijn:
- ontbijt: 5
- avondmaaltijd (3 gangen): 20
- overnachting in 2-persoonskamer met douche en toilet: 40
- idem met douche en toilet gedeeld met één andere kamer: 35
- kamer met douche en toilet voor één persoon alleen: 55.

Ontbijt en avondmaaltijd kunnen vegetarisch zijn. Dit graag bij de opgave vermelden, evenals andere dieetwensen.
Er kan overnacht worden in of bij La Borde Blanque, maar men kan ook zelf de overnachtingen regelen. Deze workshop valt midden in de zomervakantie en daarom is het mogelijk dat die gecombineerd wordt met een vakantie elders in Zuid-Europa.

Aantal deelnemers: min. 10 - max. 32 personen (iedere deelnemer heeft tijdens de workshop de gelegenheid een vraag te stellen en daarop een gechanneld antwoord te ontvangen).

De reismogelijkheden

1. Per auto. Alleen, of samen met andere deelnemers.
2. Per vliegtuig. De goedkoopste en snelste verbinding is die van Eindhoven of Charleroi naar Carcassonne, via Ryanair. De prijs voor de vlucht op 29/7 is 37 euro, maar kan later duurder worden. Ook kan met KLM 3 x per dag naar Toulouse gevlogen worden, vanuit Schiphol.
3. Per trein. Via overstap in Brussel of Parijs naar Narbonne/Carcassonne.
Meer info: www.treinreiswinkel.nl

Bij aankomst in Carcassonne kan (samen met anderen) een huurauto of transfer geregeld worden. Een transfer-taxi voor max. 4 personen kost 90 euro, een busje voor max. 9 personen 120 euro.
Voor degenen die samen de reis, een kamer, een huurauto of transfer willen regelen maken we het mogelijk met elkaar in verbinding te komen. Diegenen ontvangen tegelijk met de bevestiging van deelname hiervoor een invulformulier.

Kosten

165 euro (dit is de prijs voor de tweedaagse workshop inclusief twee uitgebreide vegetarische lunches, inclusief BTW en inclusief de geluidsbestanden van de channelings en meditaties die je achteraf per e-mail ontvangt)

Aanmelding, betaling en informatie

Opgave voor de workshop graag op info@gerrit-gielen.nl. Na bevestiging van onze kant dat er nog plaats is, kun je de accommodatie en evt. de vliegreis regelen. Betaling van de bijdrage voor de workshop, t.w. 165 euro, graag op rekening nummer NL08 INGB 0002 8902 82 tnv P R Kribbe en/of Hr G Gielen tenminste 6 weken voor aanvang van de workshop

Voor vragen over, en het regelen van, de accommodatie en de maaltijden, kun je contact opnemen met Pieter Hiemstra van La Borde Blanque:

info@bordeblanque.com

of bellen: 0033 - (0) - 09 84 34 82 43
0033 - (0) - 78 15 87 6 55
0033 - (0) - 69 56 44 1 81

Voor vragen over overige praktische aspecten, zoals het delen van de reis, een huurauto of een taxi van/naar het vliegveld, kun je mailen naar Bonnie Nijboer en Wim van Gelder: b.nijboer@quicknet.nl


2. Interview in Diep Magazine

Vanaf 1 januari 2014 worden onze boeken uitgegeven door Altamira, zie www.gottmer.nl/spiritueleboeken

Onze voormalige uitgever Zwerk is er eind vorig jaar mee gestopt en we kijken met dankbaarheid terug op een vruchtbare en prettige samenwerking.

Het boek "Gesprekken met Jeshua" is weer bijna toe aan een herdruk en zal binnenkort bij Altamira in een nieuw jasje verschijnen (inhoud blijft ongewijzigd). Ter gelegenheid daarvan werd ik uitgenodigd voor een kort interview met Diep Magazine, het on line tijdschrift van Altamira:

www.diepmagazine.nl


3. Is alles goed zoals het is? Artikeltje van Pamela

"Het heeft zo moeten zijn", "het zal wel een hogere bedoeling hebben", "alles is precies goed zoals het is". Gevleugelde uitspraken in spirituele kringen. Vaak worden deze uitspraken gedaan in situaties of bij gebeurtenissen die op het eerste oog onbegrijpelijk, tragisch of zelfs wreed zijn. Ongelukken, ziektes, tegenslagen stellen ons gevoel voor rechtvaardigheid op de proef. Waarom overkomt mij dit, waarom moest dit gebeuren? Het idee dat achter alles wat ons overkomt een hogere orde zit, wier sturende hand het goede met ons voorheeft, is geruststellend. Maar klopt het wel?

Lees hier verder of ga naar www.pamela-kribbe.nl en kijk onder 'NIEUW'

 

4. Channeling van Maria Magdalena: De wereld loslaten en je met de Aarde verbinden

"Ik zie jullie je afvragen: hoe kan die oneindige werkelijkheid van mijn ziel, die zachtheid en vrijheid, hoe kan die hier op aarde gekanaliseerd worden? Hoe kan die gemanifesteerd worden in deze wereld van dualiteit en van negativiteit en zwaarte? Vandaag wil ik ingaan op deze vraag: hoe manifesteer je je zielenlicht op aarde?"

Lees hier de volledige channeling of ga naar www.pamela-kribbe.nl en kijk onder 'NIEUW'

 

5. Nieuw Engels boek: The Christ Within

We hebben een nieuw boek met channelings gepubliceerd in het Engels, getiteld The Christ Within. Dit boek is een verzameling gechannelde boodschappen van Jeshua, Maria Magdalena, Maria en de Aarde. Een aantal channelings is reeds in het Nederlands verschenen op onze website www.pamela-kribbe.nl en in het Nederlandse boek Ode aan de Aarde, Ode aan Jou. Ongeveer twee derde van het boek bestaat uit niet eerder gepubliceerd materiaal. Een deel ervan is direct door Pamela in het Engels ontvangen op workshops in het buitenland.

Alle informatie over het boek vind je via onze Engelse website www.jeshua.net
Je kunt via deze link de Inleiding, de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk lezen: http://assets.booklocker.com/pdfs/7293s.pdf

Dit boek is beschikbaar als paperback en als E-book, zie www.jeshua.net of www.booklocker.com

Als fysiek boek (paperback) hebben wij het zelf niet op voorraad, omdat het boek in de VS via printing-on-demand wordt geproduceerd (er wordt een exemplaar geprint bij elke bestelling). Als je een exemplaar wilt bestellen, is dat het voordeligste bij www.bookdepository.co.uk waar het boek 17,65 euro kost inclusief de verzendkosten (van VS naar Nederland).  

Als E-boek kun je het boek voor 5.99 dollar (ongeveer 4 euro) kopen in de volgende on line boekenwinkels:

Booklocker      Amazon      Barnes & Noble      ITunes      Kobo      

 

Warme groeten,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)
 


De boeken van Pamela Kribbe