Nieuwsbrief Pamela Kribbe en Gerrit Gielen - maart 2018

Beste lezer,

Hierbij houden we je op de hoogte van nieuwe activiteiten binnen onze praktijk.

Deze keer staan er geen nieuwe gechannelde teksten op de website, aangezien Pamela herstellende is van griep en nog geen kans heeft gezien de teksten na te kijken.
Wel is er een nieuw artikel van Gerrit en kun je twee nieuwe geluidsbestanden vinden; de uitgeschreven teksten hiervan verschijnen de volgende keer. Verder vind je informatie over onze reis naar het Katharenland en de lezingen die we aanbieden.

Warme groet,

Gerrit en Pamela


- Het karakter van nieuwetijdskinderen (audio bestand)

- Gids zijn (audio bestand)

- Nieuw artikel Gerrit: Liefde als kracht

- Retraite in het Katharenland

- Van Ego naar Hart - Vrijdag 23 en zaterdag 24 maart in Bergen (Pamela)

- Innerlijk heel worden - Donderdag 5 april in Harderwijk (Gerrit)

- Van Ego naar Hart - Zondag 27 mei in Oostmalle België (Pamela en Gerrit)

- De roep van de ziel - Zondag 24 juni in Vorstenbosch (Pamela)

- Facebook


Nieuw artikel Gerrit: Liefde als kracht

Een beschouwing over de mannelijke energie

In mijn praktijk merk ik dat er veel vrouwen zijn die een weerstand hebben tegen de mannelijke energie. Ze associëren die met agressie, wreedheid, seksueel misbruik en onderdrukking. Eigenlijk een lager iets waar je maar beter niets mee te maken kunt hebben; de oorzaak van alles wat mis is in deze wereld. Het gevolg is een onvermogen om nee te zeggen, grenzen te stellen en werkelijk eens voor jezelf te kiezen. Want iedere keer als je dat doet, kies je voor het mannelijke en dat is dus helemaal fout, dan ben je egoïstisch bezig. En als vrouw hoor je nou eenmaal liefdevol en spiritueel te zijn.
Mannen raken natuurlijk ook helemaal in de war. Wat moeten ze met hun mannelijk energie die zo slecht is? Vrouwen lijken ook tegenstrijdige signalen af te geven. Ze zeggen dat mannen meer contact met hun gevoel moeten hebben, maar in de praktijk vinden ze dat ‘watjes’ en vallen op macho’s.
Hoe zit het nu? Zijn mannen nu echt een fout van de schepping waar vrouwen mee opgezadeld zitten?
En wat moeten die fouten van de schepping nu zelf met hun mannelijkheid?

Lees hier verder.


Retraite in het Katharenland met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

(8 – 15 juli 2018)

Wij zijn heel verheugd deze zomer terug te keren naar de Katharenstreek in Zuid-Frankrijk om daar samen met Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens van Magical Tours een week te organiseren waarin onze workshops worden gecombineerd met wandelingen en uitstapjes in dit sfeervolle gebied, dat rijk is aan historie en natuurschoon.

Jacqueline en Jean Luc organiseren sinds 18 jaar spirituele vakanties en zijn zeer ervaren gidsen in dit gebied.

Tijdens de week bieden Gerrit en ik een serie van drie workshops aan over het thema ‘helende relaties’.

De workshops

Onze intieme relaties zijn vaak de toetssteen van onze innerlijke groei: ze geven ons inspiratie en liefde maar confronteren ons ook met onze diepste verlangens en angsten. Over het thema mannelijke en vrouwelijke energie, liefde en relaties is een boek verschenen van Pamela: De verboden vrouw spreekt – Maria Magdalena over de liefde (Altamira). Ook kun je op www.pamela-kribbe.nl diverse teksten vinden over deze thema’s.

In deze tijd is er veel aan het veranderen op het gebied van relaties. Vanzelfsprekendheden worden omver geworpen naarmate je bewustzijn groter wordt en je de innerlijke drang voelt naar heelwording en zelfverwerkelijking vanuit het hart. In deze workshops wordt stapsgewijs onderzocht 1. welk relatiepatroon jou gevangen houdt in angst (angst voor verlies, angst voor overgave), 2. hoe je vrij kunt worden van deze angst zodat je innerlijk autonomie ervaart en je tegelijk diep kunt verbinden met een ander, en 3. hoe je helende relaties kunt creëren door de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf te herstellen.

Tijdens de workshops word je via geleide meditaties (Gerrit) uitgenodigd om op een intuïtieve manier contact te maken met het mannelijke en het vrouwelijke aspect van je ziel, met je angsten en met je helende kracht. Pamela zal in elke workshop een gechannelde boodschap uitspreken die ingaat op relaties in de nieuwe tijd: op de transformatie van angst (tekort) naar liefde (overvloed) en het belang van evenwicht tussen mannelijk en vrouwelijk in jezelf. In het tweede deel van de workshops zal ze gechannelde antwoorden geven op (persoonlijke) vragen.

Over het programma, de accommodatie en alle praktische details vind je uitgebreide informatie op de website van Magical Tours


Van Ego naar Hart

Gechannelde lezing door Pamela - vrijdag 23 en zaterdag 24 maart in Bergen (NH)

Wegens grote belangstelling geeft Pamela de lezing twee keer.
Zaterdagmiddag 24 maart is volgeboekt; er zijn nog plaatsen op vrijdagavond 23 maart.

In deze tijd vindt er zowel individueel als mondiaal een transformatie plaats van ego naar hart, van een bewustzijn gebaseerd op angst en strijd naar een bewustzijn gebaseerd op liefde en verbinding. Deze transformatie is ingrijpend op alle niveaus van ons leven, en heeft gevolgen voor ons werk, onze relaties en de manier waarop we met onszelf omgaan. In deze gechannelde lezing geeft Pamela een boodschap van Jeshua, waarin hij spreekt over deze overgangsfase en wat die betekent voor ons persoonlijk leven.

In Pamela’s eerste boek “Gesprekken met Jeshua” onderscheidt Jeshua vier fasen in de transformatie van ego naar hart en zegt hij dat er een groep van pioniers is (lichtwerkers) die momenteel de laatste fasen doorloopt. Dat brengt hen vreugde en groei maar gaat ook gepaard met specifieke problemen, zoals een grote gevoeligheid, je niet thuis voelen in de maatschappelijke werkelijkheid en het integreren van tamelijk zware vorige levensenergieën die in dit leven opgehelderd willen worden. In de lezing wordt speciaal aandacht besteed aan deze thema’s.

Opgave via link hierboven.

 


Innerlijk heel worden - Lezing met meditaties door Gerrit

Donderdag 5 april in Harderwijk

Veel mensen voelen zich niet thuis in deze wereld. Ze verlangen naar een andere wereld, een wereld van eenheid, licht en liefde. Ze verlangen naar de bron, de energie van thuis. In deze wereld voelen ze zich eenzaam, afgescheiden en onbegrepen.
De mensheid lijkt het contact met die bron verloren te hebben. De gevolgen daarvan zien we om ons heen: een wereld uit balans. Hoe kan dit? Als alles één is, hoe is het dan mogelijk dat deze wereld daar niet bij lijkt te horen?
Wat kunnen we doen om die éénheid te herstellen?
In deze lezing ga ik in op de vraag wat éénheid eigenlijk is.

Verder leg ik uit hoe de angsten en op angst gebaseerde overtuigingen van onze samenleving ons de illusie geven gescheiden te zijn van onze bron en voor innerlijke gespletenheid zorgen. Als we ons weer verbonden willen voelen met het universum zullen we in de eerste plaats onze innerlijke eenheid moeten herstellen.

Naast de lezing wil ik ook enkele meditaties doen die kunnen helpen bij het proces van innerlijke heelwording.


Van Ego naar Hart

Gechannelde lezing door Pamela met inleiding en meditatie door Gerrit

Zondag 27 mei in Oostmalle België

Klik op link hierboven voor meer info en opgave.  

 


De roep van de ziel

Zondag 24 juni in Vorstenbosch

In deze gechannelde lezing zal Pamela een boodschap uitspreken van Maria over de roep van de ziel. Ieder van ons verlangt ernaar bezield te worden door een gevoel van inspiratie en richting, waardoor ons dagelijks leven betekenis krijgt. Maar vaak is het onduidelijk wat onze ziel van ons verlangt en wat ons te doen staat. In deze lezing wordt verduidelijkt hoe de ziel met ons communiceert en wat de belangrijkste oorzaken zijn van het misverstaan van de ziel. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen en (gechannelde) antwoorden.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en schrijfster van o.a. ‘Gesprekken met Jeshua’ en ‘De Verboden Vrouw Spreekt’. Ze heeft sinds 2002 een zelfstandige praktijk en geeft workshops en lezingen op het gebied van spiritualiteit en innerlijke groei. Voor meer informatie over haar werk, zie www.pamela-kribbe.nl.

Aanmelden kan alleen via margarethbloemen@home.nl.


Voor alle lezingen geldt: opgave niet bij ons, maar bij de organisator die in de link wordt genoemd.


Gerrit is op facebook

Naast spirituele artikelen publiceert hij hier ook over meer persoonlijke zaken.

Vriendschapsverzoeken van gelijkgestemden zijn welkom.


www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net



Boeken van Pamela Kribbe
klik op het plaatje voor meer info of om te bestellen


Geprekken met Jeshua


Contact met Gidsen


Ode aan de Aarde


Bezield Leven

Nacht van de Ziel
Nacht van de Ziel

De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt

Word lid van onze nieuwsbrief


Lijn in regenboogkleuren



page hit counter