Nieuwsbrief april 2012

Beste lezer,

We zijn verheugd je te kunnen meedelen dat ons nieuwe boek “Ode aan de Aarde, Ode aan Jou” is verschenen. Het zal vanaf half april beschikbaar zijn in de boekhandel en je kunt nu al een gesigneerd exemplaar bij ons bestellen. 

Dit boek bevat channelings van moeder Aarde en de teksten zijn omringd door prachtige natuurbeelden, gemaakt door Anna de Leeuw. In de teksten spreekt de Aarde over de oorspronkelijk relatie tussen mens en Aarde en over manieren waarop we de band met haar kunnen versterken en zo onze ziel dieper kunnen laten indalen. De stem van de Aarde is zacht en vrouwelijk. Dit boek nodigt je uit je liefdevol toe te keren naar jezelf en te gaan leven volgens je eigen spirituele én aardse natuur. 

Klik op het plaatje om een kijkje nemen in het boek:ISBN 978 90 77478 40 0
Zwerk Uitgevers 2012 (www.zwerkuitgevers.nl)
Titel: Ode aan de Aarde, Ode Aan Jou - Boodschappen van de Aarde
Auteur: Pamela Kribbe
Fotografie: Anna de Leeuw (www.annadeleeuw.com)
Prijs: tot 2 juli 19,50 euro - daarna 24,50 euro


Hoe kun je het boek bestellen?

Je kunt het boek bestellen bij alle boekhandels in Nederland en België. Je kunt het ook via internet bestellen bijvoorbeeld bij bol.com, bruna.nl en proxis.nl Als je via de onderstaande link bestelt (klik op link of plaatje van het boek), ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en steun je daarmee ons werk.

NB. Het boek is niet langer bij ons bestelbaar. Het is nog wel te koop tijdens workshops en lezingen.
 

Voor mij valt het verschijnen van dit boek samen met een bijzondere fase in mijn eigen leven. Terwijl ik lang weerstand voelde tegen het leven op aarde, ervaar ik nu geregeld wat het is om vanuit hart en ziel geaard te zijn. In workshops met gelijkgestemden, in het samenzijn met mijn dierbaren, of alleen wandelend door de mooie natuur, kan ik me helemaal aanwezig voelen in het hier-en-nu, intens genietend van wat er is. Ik heb het gevoel een lange reis te hebben afgelegd en veel te hebben los gelaten waarvan ik dacht dat het bij me hoorde. Het indalingsproces van de ziel voelt voor je aardse persoonlijkheid vaak aan als een stervensproces. Toch is dat sterven blijkbaar nodig om tot de kern te komen….en die kern is voor mij vooral een ervaring van diepe vrede en overgave.

Het is mijn wens dat in dit boek voelbaar wordt hoeveel liefde, zachtheid en lichtheid er vanuit de ziel van de Aarde naar ieder van ons toe wil stromen. Dit boek is enerzijds een Ode aan de Aarde, anderzijds een Ode aan Jou.

 

NB. Het boek is niet langer bij ons bestelbaar. Het is nog wel te koop tijdens workshops en lezingen.

 

Boekpresentatie op 20 april in Oisterwijk

Op vrijdagavond 20 april zal het nieuwe boek “Ode aan de Aarde, Ode aan Jou” worden gepresenteerd in Oisterwijk. Pamela zal daarbij iets vertellen over de totstandkoming en de inhoud van het boek. Ook zal ze een channeling van de Aarde doen, waarvan het onderwerp hieronder staat toegelicht. Na de pauze kunnen de aanwezigen vragen stellen en een gechanneld antwoord ontvangen. Na afloop kun je een gesigneerd exemplaar van het boek kopen. (Ook hier geldt de gereduceerde prijs van 19,50)

Terugkeer van de verloren zonen en dochters

Pamela channelt de Aarde – 20 april

Veel mensen worstelen met een gevoel van onvrede, ontheemding en verlorenheid. In deze maatschappij word je gestimuleerd geluk en vervulling buiten je te zoeken: in de perfecte baan, de ultieme relatie, in eeuwige jeugd en gezondheid. Dit streven naar “gevuld worden door iets van buitenaf” leidt tot desillusie: of je raakt uitgeput van het zoeken, of je vindt datgene waarvan je droomde en het blijkt je toch niet te geven wat je verwachtte. Misschien is er iets mis met het zoeken zelf.

De oorsprong van het zoeken naar iets van buitenaf ligt in het gevoel zélf niet compleet te zijn. Het komt voort uit een gevoel van leegte en verlorenheid. Op de bodem van je ziel leeft een heimwee dat je innerlijk kan kwellen en dat je niet kunt wegnemen door iets uiterlijks. De ervaring van thuiskomen kan je niet door iets in de wereld worden gegeven. De poort naar thuis ligt in jou. Je vindt haar in de stilte, in de terugkeer naar het vanzelfsprekende, in het vertrouwen op je eigen natuur.

Hoe ontsluiten we de poort naar Thuis in onszelf? In onze natuur als aards mens liggen de sleutels bewaard. Luisteren naar je lichaam, vertrouwen op je gevoel, je durven openen voor de wijsheid van je hart…. dit zijn een paar van die sleutels. In deze channeling nodigt moeder Aarde ons, “verloren zonen en dochters”, uit om terug te keren naar huis en te gaan leven vanuit innerlijke vrede en overgave aan de (eigen) natuur. Ze wil ons laten zien dat door de poort naar thuis innerlijk te openen, wij tevens de weg vrijmaken voor de geboorte van een nieuwe werkelijkheid op Aarde. Hoe meer mensen thuis komen in hun eigen natuur, hoe eerder de Nieuwe Aarde gestalte krijgt en er harmonie ontstaat tussen alle levende wezens.   

Kaarten bestellen

Deze avond wordt georganiseerd door Pleiade, winkel voor bewust leven en inspiratie, in Tilburg en het Huis voor Zingeving.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Tiliander (www.tiliander.com) of bij boekhandel Pleiade (Willem II straat 50, Tilburg)

Kosten: € 15,- per persoon*

Voor vragen over het online bestellen van kaarten of telefonische reserveringen kun je tijdens kantooruren bellen met 013 - 5217220.

Klik hier om direct kaarten te bestellen.

* Indien het entreebedrag een belemmering is om de avond bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via welkom@huisvoorzingeving.nl of +31 (0)6 1430 6565

Locatie:

Cultuurcentrum Tiliander
Spoorlaan 82C,
5061 HD Oisterwijk
Telefoon theater: 013-5217220

www.tiliander.com

Met OV: De afstand tussen het in het centrum van Oisterwijk gelegen NS-station en Tiliander is slechts 200 meter. Als u het station verlaat loopt u linksaf de Spoorlaan op.

Met de auto: Parkeren kan bij Theater Tiliander op het Q Park, gelegen aan de Spoorlaan. Verder kunt u in de garage, links onder Tiliander parkeren. U dient hiervoor in het bezit te zijn van een pinpas of creditcard. Contant betalen kan hier niet.

Toegang: vanaf 19:30u (je kunt kaarten aan de kassa kopen, er is echter wel een risico dat deze niet meer beschikbaar zijn)

Aanvang: 20:00u (tot ca. 22:30u)


De info over deze avond vind je ook hier.


Lieve groeten,

Pamela en Gerrit  

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)