Nieuwsbrief april 2013

Beste lezer,

Graag brengen we je op de hoogte van nieuw materiaal op onze website en van enige activiteiten die we organiseren.


Twee nieuwe channelings beschikbaar

Er zijn twee nieuwe channelings beschikbaar op www.pamela-kribbe.nl, als tekst en als geluidsbestand. Beide werden deze maand ontvangen in het kader van workshops die we doen.

De eerste channeling is van Maria en heet Vreugde als grondstof van het universum. Hierin wordt verteld hoe ver wij verwijderd zijn geraakt van onze natuurlijke levensvreugde door de “druk van het moeten” waaronder we gebukt gaan. Vaak ervaren we dit moeten als iets dat nodig is om goed te functioneren als mens, maar Maria benadrukt dat ware creativiteit altijd voortkomt uit vreugde en lichtheid. 

De tweede channeling is van Jeshua en heet Niveaus van contact met je ziel. Jeshua gaat in op hoe wij ons verhouden tot onze ziel en hoe onze ziel met ons communiceert. Hij benadrukt het belang van contact met de ziel vanuit je buik: daar waar je de kosmische energie werkelijk integreert in je aardse, lichamelijke realiteit. Als het contact met je ziel te hoog blijft, niet indaalt tot in je buik, leidt dit tot onrust, grenzeloosheid en een idealisme dat geen handen of voeten krijgt.

Beide channelings zijn als tekst en als geluidsbestand beschikbaar: zie www.pamela-kribbe.nl onder het kopje Nieuws of in het linkermenu onder Serie 3 en onder Geluidsbestanden.


Lezing Pamela op 22 mei 20u in Op Hodenpijl (nabij Delft)

Op woensdagavond 22 mei geef ik een lezing over het boek Ode aan de Aarde, Ode aan Jou, waarbij ik zal vertellen over mijn contact met de Aarde en wat de Aarde ons te zeggen heeft. Thema’s als levensvreugde en geaarde spiritualiteit zullen centraal staan.  Ik zal een korte channeling doen en er is tevens gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop kun je een gesigneerd boek kopen voor de gereduceerde prijs van 19,50.

De entreeprijs bedraagt 12,50 euro.

Klik hier voor uitgebreide info en opgave.


Zomerreizen naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk

Deze zomer bieden we weer een aantal workshops aan in het inspirerende en mooie Katharenland in Zuid-Frankrijk. Dit gebied wordt gekenmerkt door een prachtige natuur, die ons een groot “thuisgevoel” geeft. Misschien hangt dit samen met het feit dat het gebied eeuwenlang een geest van vrijheid en oorspronkelijkheid heeft uitgeademd. De Katharen, een spirituele groepering die in de late Middeleeuwen een terugkeer bepleitte naar de originele Christusenergie, hebben zich hier tot aan hun brute vervolging door de Kerk gevestigd.

In juli 2013 bieden we in het kader van twee door Magical Tours georganiseerde reizen verschillende series workshops aan. Magical Tours is het spirituele reisbureau van Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens. Sinds 13 jaar organiseren zij boeiende reizen naar diverse krachtplekken op aarde. Wat ons aantrekt in hun werkwijze is, naast hun kennis en kunde, de prettige, ongedwongen sfeer die er heerst op de reizen.

De reizen in zomer 2013 hebben ieder een eigen thema: de eerste week gaat over een nieuwe balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie en in de tweede week staat het contact met moeder Aarde centraal. Beide weken staan in het teken van bewustwording, contact maken met je vreugde en passie, het ontmoeten van gelijkgestemden en het genieten van bijzondere plekken in de omgeving.

Voor meer info, zie www.pamela-kribbe.nl onder Agenda of onder het kopje Spirituele reizen. Of ga direct naar de website van Magical Tours.

We wensen je een heerlijke lente toe!

Lieve groet,

Gerrit en Pamela

 

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)