Nieuwsbrief Pamela Kribbe en Gerrit Gielen - april 2018

Beste lezer,

Graag houden we je hierbij op de hoogte van nieuwe activiteiten binnen onze praktijk.

Warme groet,

Gerrit en Pamela

- Innerlijk heel worden - Lezing donderdag 5 april met meditaties door Gerrit

- Begeleidingstraject Channeling in Zuid-Frankrijk 8 t/m 15 juli (Katharenstreek)

- Van ego naar hart - Lezing Pamela/Gerrit zondag 27 mei in Oostmalle België

- De roep van de ziel - Lezing Pamela zondag 24 juni in Vorstenbosch

- Nieuw artikel Gerrit - "Je levensdoel vinden"

- The Path to Wholeness - Weekend workshop 18-20 mei in Bretagne Frankrijk (Gerrit)

 


Innerlijk heel worden - Lezing met meditaties door Gerrit

Donderdag 5 april 20:00u in Harderwijk

Veel mensen voelen zich niet thuis in deze wereld. Ze verlangen naar een andere wereld, een wereld van eenheid, licht en liefde. Ze verlangen naar de bron, de energie van thuis. In deze wereld voelen ze zich eenzaam, afgescheiden en onbegrepen.
De mensheid lijkt het contact met die bron verloren te hebben. De gevolgen daarvan zien we om ons heen: een wereld uit balans. Hoe kan dit? Als alles één is, hoe is het dan mogelijk dat deze wereld daar niet bij lijkt te horen?
Wat kunnen we doen om die éénheid te herstellen?

In deze lezing ga ik in op de vraag wat éénheid eigenlijk is.
Verder leg ik uit hoe de angsten en op angst gebaseerde overtuigingen van onze samenleving ons de illusie geven gescheiden te zijn van onze bron en voor innerlijke gespletenheid zorgen. Als we ons weer verbonden willen voelen met het universum zullen we in de eerste plaats onze innerlijke eenheid moeten herstellen.

Naast de lezing wil ik ook enkele meditaties doen die kunnen helpen bij het proces van innerlijke heelwording.

Tijdstip: donderdag 5 april 20u tot ongeveer 22:30u (zaal vanaf 19:30u open)
Plaats: Mulitifunctioneel Zalencentrum De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk
Prijs: 12,50 euro (Kaarten verkrijgbaar aan de deur, reserveren is niet nodig)

Meer informatie? Neem contact op met Helios Spirituele Vereniging Harderwijk: info@heliosharderwijk.nl



Begeleidingstraject Channeling in Zuid-Frankrijk 8 t/m 15 juli (Katharenstreek)

In de week van 8 t/m 15 juli bieden wij ons begeleidingstraject Channeling aan in de context van een verblijf in het mooie en inspirerende Katharengebied in Frankrijk. In deze prachtige streek is de energie van “de andere zijde” voelbaar aanwezig en het is niet voor niks eeuwenlang een plek geweest waartoe vrijdenkers en lichtwerkers (zoals de Katharen) zich aangetrokken voelden.

De reis wordt georganiseerd door Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens (Magical Tours) die sinds vele jaren wonen en werken in dit gebied en er een sterke verbinding mee voelen. We verblijven in een groot landhuis dat schitterend en vrij is gelegen in een rustige omgeving.

De week loopt van zondag t/m zondag en op de maandag, woensdag en vrijdag bieden wij een workshop aan.

Het begeleidingstraject “Channeling” is bedoeld voor mensen die iets met channeling willen gaan doen, voor zichzelf of in hun werk met mensen (bijvoorbeeld in een eigen praktijk). Heb je het gevoel dat je in je werk met mensen wordt geïnspireerd door een stroom die van buiten jou komt en zou je daar graag bewuster contact mee willen maken? Voel je je aangetrokken tot channeling maar ben je onzeker of wat jij hoort/voelt/waarneemt echt klopt en zuiver is? Vraag je je af hoe je je vermogen tot channelen verder kunt ontwikkelen en hoe je het naar buiten zou kunnen brengen? Op dit soort vragen gaan we in de workshops in. Het is niet de bedoeling van het traject dat wij je een vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hierin zijn/haar eigen weg moet vinden. Wel is het de bedoeling dat je meer helderheid krijgt over wat channelen is, en wat het voor jou kan betekenen.

Gedurende de drie bijeenkomsten wordt dit thema op de volgende manieren behandeld:

* Via geleide meditaties (door Gerrit) die je uitnodigen bewust in contact te komen met gidsen/leraren die met je willen samenwerken. Wat je ontvangt aan boodschappen schrijf je op en, als dit goed voor je voelt, doe je keer een gesproken channeling binnen de veilige setting van de groep (max. 16 personen).

* Via channelings (door Pamela) waarin wordt toegelicht wat channeling is, waar mogelijk blokkades zitten en hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen als channeler.

* Na afloop van de channeling is er een vraag- en antwoordronde. In de loop van het traject krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om een persoonlijke vraag voor te leggen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Klik hier voor de volledige informatie over deze reis.

Voor meer informatie en/of opgave, neem svp contact op met Jacqueline: info@magicaltours-vakantie.nl


Van Ego naar Hart – lezing door Pamela ingeleid door Gerrit, op zondag 27 mei in Oostmalle (België)

In deze tijd vindt er zowel individueel als mondiaal een transformatie plaats van ego naar hart, van een bewustzijn gebaseerd op angst en strijd naar een bewustzijn gebaseerd op liefde en verbinding. Deze transformatie is ingrijpend op alle niveaus van ons leven, en heeft gevolgen voor ons werk, onze relaties en de manier waarop we met onszelf omgaan. In deze gechannelde lezing geeft Pamela een boodschap van Jeshua, waarin hij spreekt over deze overgangsfase en wat die betekent voor ons persoonlijk leven.

In Pamela’s eerste boek “Gesprekken met Jeshua” onderscheidt Jeshua vier fasen in de transformatie van ego naar hart en zegt hij dat er een groep van pioniers is (lichtwerkers) die momenteel de laatste fasen doorloopt. Dat brengt hen vreugde en groei maar gaat ook gepaard met specifieke problemen, zoals een grote gevoeligheid, je niet thuis voelen in de maatschappelijke werkelijkheid en het integreren van tamelijk zware vorige levensenergieën die in dit leven opgehelderd willen worden. In de lezing wordt speciaal aandacht besteed aan deze thema’s.

De lezing wordt ingeleid door Gerrit die een geleide meditatie zal aanbieden.

Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen en (gechannelde) antwoorden.

Tijdstip: zondag 27 mei van 14u tot 16u30

Plaats: Provinciaal Vormingscentrum van Oostmalle, Smekenstraat 61 te Oostmalle.
Je vindt hier info over de bereikbaarheid van het Provinciaal Centrum.

Prijs: 30 euro vooraf te betalen op rekening van de Oneness VZW : BE15 7310 1251 8530
Je krijgt hiermee ook 5 euro korting op een boek naar keuze van Pamela Kribbe

Voor volledige info klik hier

Reserveren bij Rudi Princen, via e-mail spiritueelwe@gmail.com



De roep van de ziel - lezing door Pamela zondag 24 juni in Vorstenbosch (ten oosten van Den Bosch)

In deze gechannelde lezing zal Pamela een boodschap uitspreken van Maria over de roep van de ziel. Ieder van ons verlangt ernaar bezield te worden door een gevoel van inspiratie en richting, waardoor ons dagelijks leven betekenis krijgt. Maar vaak is het onduidelijk wat onze ziel van ons verlangt en wat ons te doen staat. In deze lezing wordt verduidelijkt hoe de ziel met ons communiceert en wat de belangrijkste oorzaken zijn van het misverstaan van de ziel. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen en (gechannelde) antwoorden.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en schrijfster van o.a. ‘Gesprekken met Jeshua’ en ‘De Verboden Vrouw Spreekt’. Ze heeft sinds 2002 een zelfstandige praktijk en geeft workshops en lezingen op het gebied van spiritualiteit en innerlijke groei. Voor meer informatie over haar werk, zie www.pamela-kribbe.nl.

Tijdstip: zondag 24 juni 14u – 16.30u

Plaats: Kloosterkapel Vorstenbosch, Kerkstraat 8, 5476 KC Vorstenbosch

Prijs: 20 euro  

Aanmelden kan alleen via margarethbloemen@home.nl


Je levensdoel vinden (nieuw artikel van Gerrit)

Enorm veel mensen zijn op zoek naar het doel van hun leven. In dit artikel mijn gedachten over dit onderwerp en een stappenplan om het te vinden.

"Wat is het doel van mijn leven? Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Als we haar vanuit biologisch standpunt benaderen, is het antwoord eenvoudig: in leven blijven en reproduceren. Het gaat dan om overleven van de soort, of zelfs om overleven van je genen. Je bent je lichaam. Je lichaam is gewoon een voertuig dat ervoor zorgt dat je genen zichzelf reproduceren.
Een andere opvatting is die van de traditionele religie. Deze beweert iets heel anders: God heeft ons geschapen en we zijn hier om Hem te dienen.
Beide opvattingen hebben een diepgaande invloed op onze cultuur.
Iets buiten ons bepaalt ons doel: dat hebben ze met elkaar gemeen. Als individu zijn we niet belangrijk. We zijn er ofwel voor het overleven van de soort, ofwel voor het dienen van een God die boos op ons wordt als we dat niet doen. Onze mening wordt niet gevraagd. Wij doen er niet toe."

Lees verder


The Path to Wholeness - weekend workshop door Gerrit in Bretagne (in het Engels)

Friday 18th to Sunday 20th May 2018

Deze weekend workshop wordt door Gerrit gegeven in het Engels en zal gelijktijdig vertaald worden in het Frans. Het publiek bestaat voornamelijk uit Fransen, maar mensen uit Nederland of andere landen zijn van harte welkom, als je geen moeite hebt met Engels als voertaal.     

Workshop Description

Many people do not feel at home in this world. They have a more or less conscious inner longing to find, or to return to, a state of ‘oneness.’ It is a sort of deep inner nostalgia, a feeling of having lost all contact with the energy of “home”.
Yet if we believe that everything is part of one great whole, then the life that we are experiencing right now is also a part of this whole. Therefore it is in our interest to accept it. If we do not, we cannot accept the oneness of the universe.
If everything is one, how is it possible that as humans we often feel so lonely and separated, so disconnected from the world around us?

Beside the Atlantic ocean in the beautiful Finistère region of Brittany, Gerrit Gielen will be hosting a 3-day weekend workshop for a small group of participants (maximum 12), addressing the question of what wholeness really is, and how the fears and fear-based beliefs of our societies create within us the illusion of being separated from our source. A series of guided meditations will be offered in the aim of helping participants to overcome this illusion of separation and discover their own path towards a lasting sense of harmony and wholeness.

The workshop will be composed of three sessions, and each part will investigate a different question within the overall theme:

1.  What is wholeness? (Friday evening)

2.  Why do we often feel a sense of separation? (Saturday morning)

3.  How can we become “whole” within ourselves? (Sunday morning)

For more info click here


www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net



Boeken van Pamela Kribbe
klik op het plaatje voor meer info of om te bestellen


Geprekken met Jeshua


Contact met Gidsen


Ode aan de Aarde


Bezield Leven

Nacht van de Ziel
Nacht van de Ziel

De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt

Word lid van onze nieuwsbrief


 

Lijn in regenboogkleuren



page hit counter