Nieuwsbrief mei 2008


Beste lezer,

Er zijn weer een aantal berichten vanuit onze praktijk Aurelia, die we jullie graag meedelen.


Workshop Werk en Spiritualiteit op 7 juni en op 28 juni


Op zaterdag 7 juni en op zaterdag 28 juni organiseren wij tweemaal de (ééndaagse) workshop Spiritualiteit en Werk, waarin het thema “bezieling in je werk” centraal staat.

De workshop is bedoeld voor mensen die een sterke impuls voelen om hun spiritualiteit uit te drukken in hun dagelijks leven (bijvoorbeeld via werk), maar de juiste uitdrukkingsvorm hiervoor nog niet gevonden hebben. In de workshop gaan we onderzoeken welke energetische blokkades ervoor zorgen dat je spirituele en creatieve energie nog niet vrijelijk kan stromen. Door middel van channeling en geleide visualisatie proberen we ons bewust te worden van deze blokkades. Door bewustzijn wordt de poort opengezet naar bevrijding en transformatie.

Tijdstip: 11u – 15u
Plaats: onze praktijkruimte op het Wilhelminapark 130, Tilburg
Kosten: 75 euro
Groepsgrootte: max. 9 personen
Inschrijving: opgave kan via e-mail aurelia@jeshua.net of telefonisch 013 - 5444234.

Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl onder Workshops: Workshop Spiritualiteit en Werk.


Ochtend met Maria in Zuiderlicht (Breda) op vrijdag 20 juni

Op vrijdag 20 juni zullen we een “ochtend met Maria” organiseren over “de waardigheid van de vrouwelijke energie”.

Maria zal ingaan op de gevolgen van de eeuwenlange onderdrukking en vernedering van het vrouwelijke in onze geschiedenis. Wat is het effect daarvan op de manier waarop vrouwen zichzelf beleven: hoe ze tegen hun eigen lichaam aankijken, hoe ze relaties aangaan en hoe ze hun spiritualiteit beleven? Op welke manier kan deze oude vrouwelijke wond genezen worden? Maria wil ons (zowel mannen als vrouwen) uitnodigen de vrouwelijke energie in ere te herstellen. Deze ochtend heeft als bedoeling informatie hierover aan te reiken maar ook om samen te komen en de helende kracht te ervaren van de christusenergie.

De ochtend begint met een inleidende meditatie van Gerrit, gevolgd door de channeling van Pamela. Er is dan een korte pauze, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen aan Maria en gechannelde antwoorden te ontvangen.

Tijdstip: vrijdag 20 juni van 10.30u tot 13u

Plaats: Centrum Zuiderlicht, adres Breda, klik hier voor routebeschrijving

Kosten: 25 euro pp., minimaal 2 weken van te voren te voldoen op gironummer 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen o.v.v. “ochtend met Maria 20 juni”.
(Na afloop krijg je via e-mail een link waarmee je toegang krijgt tot de geluidsbestanden van deze ochtend: de meditatie, channeling en vragenronde. Je kunt deze dan nog eens rustig beluisteren).

Inschrijving: je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar aurelia@jeshua.net (met daarin je telefoonnummer). S.v.p. pas betalen nadat we je aanmelding hebben bevestigd per e-mail.

Toelichting
Voorheen organiseerden we de “ochtenden met Jeshua” in onze praktijkruimte. We hebben nu gekozen voor de ruimte in Zuiderlicht, aangezien deze een grotere groep toelaat. Het is dan weliswaar niet meer mogelijk dat iedere deelnemer afzonderlijk een vraag stelt, maar aangezien veel mensen zichzelf sterk herkennen in andermans vragen, hebben we toch besloten voor deze opzet. We hebben namelijk het gevoel dat met een wat grotere groep de energie op deze ochtenden krachtiger en helender wordt.


CD Hooggevoeligheid (met channelings van Jeshua en Maria)

In januari en februari van dit jaar hielden wij twee workshops over Hooggevoeligheid, waarvan de channelings nu beschikbaar zijn op CD. De CD bevat één channeling van Jeshua en één channeling van Maria.

Jeshua gaat in op de rol van hooggevoeligheid in de huidige bewustzijnstransformatie op aarde. Veel hooggevoelige mensen zijn met een geopend hartbewustzijn op aarde geïncarneerd in een omgeving die veelal beheerst werd door angst en de behoefte aan controle. Het kindertrauma dat hieruit ontstond, weerhoudt de volwassene ervan zijn of haar gevoeligheid te gebruiken als een positieve gave, die niet alleen hem/haarzelf maar ook de wereld verder helpt in het huidige proces van spirituele bewustwording. Jeshua geeft manieren aan om dit trauma op te lossen en meesterschap te hervinden over je eigen energie.

Maria neemt ons mee in een verhaal over twee oerelementen in onszelf, die zij “de engel” en “de avonturier” noemt. De engel vertegenwoordigt onze vrouwelijke energie, onze intuïtie en hooggevoeligheid, terwijl de avonturier de mannelijke energie belichaamt van manifestatie, “ik” zeggen en grenzen stellen. Deze twee zijn ooit samen aan een lange reis begonnen en op gegeven moment vreselijk van elkaar vervreemd. Juist door de versterking van de vrouwelijke energie in deze tijd, die zich uit in een verhoogde gevoeligheid en empathie in mensen, is het nodig dat de mannelijke energie in zijn oorspronkelijke functie wordt hersteld: die van ridder en beschermer van de vrouwelijke energie. Maria geeft aan hoe in dit samenspel de valkuilen van hooggevoeligheid (energieverlies, teveel geven) overwonnen kunnen worden.


De channelings zijn beschikbaar op CD of te verkrijgen als geluidsbestand via internet. Dat laatste betekent dat je via een link (die je krijgt toegestuurd per e-mail) toegang krijgt tot de geluidsopname, en deze kunt beluisteren via je computer, kunt downloaden en eventueel zelf op CD branden. Deze laatste methode is kostenbesparend en kunnen wij dus goedkoper aanbieden.

Tezamen met de CD of het geluidsbestand ontvang je tevens de uitgeschreven channelings (als printvriendelijk PDF bestand) via e-mail. Hoewel de energie van de channelings op papier minder sterk voelbaar is, kun je het op die manier nog eens rustig nalezen.

Kosten CD plus uitgeschreven channelings: 10 euro plus 1,50 euro verzendkosten
Kosten geluidsbestand via internet plus uitgeschreven channelings: 7,50 euro

Bestelwijze: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl waarin je aangeeft of je de CD wilt bestellen of de link naar het geluidsbestand. Als je de CD bestelt, vermeld dan ook je adresgegevens. Maak het betreffende bedrag (11,50 euro voor de CD of 7,50 voor het geluidsbestand) over op giro 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “channelings Hooggevoeligheid”.

Deze informatie staat ook op de website www.pamela-kribbe.nl onder het kopje “(E)boeken en CD’s”.


Nieuwe tekst op de website van Gerrit: Op weg naar de nieuwe tijd

Gerrit heeft een nieuwe tekst toegevoegd aan zijn website www.gerrit-gielen.nl, geheten “Op weg naar de nieuwe tijd”. Hij schrijft daarin over de invloed van het individualisme en het ereherstel van vrouwelijke energie op het veranderingsproces waarin de mensheid zich bevindt. Je kunt de tekst vinden onder het kopje “Beschouwingen” in het linkermenu.


Jeshua boek wordt gepubliceerd in Israel en Frankrijk

Na publicatie van het boek “Gesprekken met Jeshua” in het Nederlands, is het boek ook verschenen in het Engels, door Pamela zelf vertaald (zie www.jeshua.net/book). Daarna zijn wij door een Franse en een Israëlische uitgeverij benaderd die het boek in vertaalde vorm wilden publiceren. Er was reeds een Franse en Hebreeuwse vertaling beschikbaar door de inzet van een internationale groep vrijwilligers uit verschillende landen, die de channelings van Jeshua inmiddels vertaald hebben in 10 talen! (Zie www.jeshua.net rechtsboven voor het aantal beschikbare talen). Het is wonderbaarlijk hoe deze vertalingen als vanzelf tot stand zijn gekomen, zonder veel bemoeienis van onze kant. Nog wonderbaarlijker vinden we het dat de eerste officiële uitgave van de Gesprekken met Jeshua plaats heeft gevonden in Israël (Ahava Publishing), op de geboortegrond van Jeshua. Weliswaar was het boek al verschenen in het Nederlands en Engels, maar dan in eigen beheer, dus niet door een uitgeverij.
Met de Franse uitgave gebeurde er ook iets bijzonders. Onze Franse vertaalster had de vertaling van het boek net af, en we stonden op het punt het boek in eigen beheer te gaan uitgeven (omdat we de rompslomp van het zoeken naar een uitgever niet zagen zitten), toen ze werd aangeschreven door een Franse uitgever die toevallig net een channeling had toegestuurd gekregen van een vriend en die belangstelling had om het uit te geven. Over synchroniciteit gesproken! Het Franse boek verschijnt in september bij Editions Hélios.
Wij zijn blij en dankbaar dat dit op onze weg is gekomen.

Een fijne meimaand gewenst en lieve groeten,

Pamela & Gerrit

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)

 

Lijn in regenboogkleuren