Nieuwsbrief mei 2012

Lieve lezer,

In deze nieuwsbrief:

- Wat brengt 2012 ons?

- Drie channelings over de Nieuwe Aarde

- Tweedaagse workshop Leven op de Nieuwe Aarde


Wat brengt 2012 ons?

Door Pamela

In deze tijd wordt vaak gesproken over de overgang naar een hartgedragen bewustzijn. In het jaar 2012 zou er een omslagpunt zijn waarbij we een beslissende stap zetten richting dat nieuwe bewustzijn en oude, op angst gebaseerde overtuigingen loslaten. Gebeurt dat nu ook? Is de “Nieuwe Aarde” al voelbaar aanwezig in onze levens? Kunnen we leven vanuit harmonie met onszelf en in liefdevolle verbinding met het leven op aarde?

Ik heb nooit zoveel waarde gehecht aan de voorspellingen rondom 2012. Als het gaat om numerologische of astrologische analyses van bepaalde data, wordt het mij al gauw te mentaal. Ik geloof dat deze overgangstijd niet te vatten is in overzichtelijke kaders en dat wij zelf – ieder individu op zich – ook veel invloed hebben op wat er gebeurt. In de channelings die ik de laatste tijd ontvang, wordt steeds benadrukt hoezeer wij zelf schepper zijn van ons eigen leven. Wel ontvang ik nu duidelijk de boodschap van Jeshua dat de Nieuwe Aarde er al is.

Wat is dan die Nieuwe Aarde? Het is allereerst een plaats in ons bewustzijn, waar we ons verbinden met ons hart, onze ziel en van daaruit een inspiratie voelen stromen die we tot uitdrukking willen brengen in de wereld om ons heen. Omdat een behoorlijke hoeveelheid mensen nu die inspiratie ervaart, is er nu al een energetisch veld aanwezig om de aarde dat de blauwdruk van een nieuwe werkelijkheid bevat. De belofte van de Nieuwe Aarde is nu veel dichterbij dan ze eeuwenlang is geweest. Concreet gesproken vertelt Jeshua me dat wij nu al op de Nieuwe Aarde leven wanneer we ons overgeven aan ons hart en momenten van totale harmonie en verbinding ervaren. En juist door het ervaren van die momenten verankeren we bovengenoemd energetisch veld sterker op de fysieke aarde.

Dit is een tijd van tegenstellingen. Enerzijds is de poort naar de Nieuwe Aarde geopend, anderzijds worstelen velen met angsten en oude pijn. Het lijkt erop dat de meesten van ons met het ene been nog in de oude wereld staan, terwijl het andere been zo graag een stap verder wil zetten op de Nieuwe Aarde. Hoe om te gaan met dit spanningsveld is een thema dat in vele channelings die ik nu ontvang terugkomt. Hoewel ik nog steeds sceptisch ben over de dramatisch getoonzette voorspellingen rondom het jaar 2012, voel ik wel dat de bewustzijnsveranderingen nu heel intens kunnen zijn, wat zowel vreugde als pijn kan brengen.


Drie channelings over Nieuwe Aarde te beluisteren (Engels)

Recent zijn we in Zuid-Frankrijk geweest en hebben daar een drietal channelings ontvangen voor een Frans publiek. Het thema van de overgang naar de Nieuwe Aarde stond ook hier heel centraal. De sfeer tijdens de channelings vonden we zeer bijzonder. We willen de geluidsbestanden graag met jullie delen; ze zijn wel in het Engels (met gelijktijdige Franse vertaling) maar het Engels is eenvoudig en duidelijk.  

De eerste channeling is van Jeshua, de tweede van Maria Magdalena, en de derde van hen beiden. Via deze link kun je de geluidsbestanden beluisteren en/of downloaden.  

De bestanden staan niet op onze site; ze zullen binnenkort - ook als uitgeschreven tekst - verschijnen op onze Engelstalige website www.jeshua.net
 

Tweedaagse workshop Leven op de Nieuwe Aarde

Begin april hebben we voor het eerst een tweedaagse workshop gehouden op klooster Nieuwkerk, even ten zuiden van Tilburg. Dit spirituele centrum ligt middenin de bossen en de energie van de ongerepte natuur is er overal voelbaar. Omdat deze plek door ons wordt ervaren als heel krachtig en inspirerend, gaan we er nogmaals een tweedaagse workshop organiseren op donderdag 7 en vrijdag 8 juni.


Leven op de Nieuwe Aarde

Tweedaagse workshop op 7 en 8 juni met channelings van Jeshua en Maria Magdalena, door Pamela & Gerrit

Deze tijd nodigt je uit steeds meer te leven vanuit je hart, vanuit wat je werkelijk bezielt en vervult en niet vanuit wat je moet of aangeleerd hebt. Kiezen vanuit je hart heeft ingrijpende gevolgen voor alle aspecten van je leven. In deze tweedaagse workshop gaan we onderzoeken wat leven vanuit je hart betekent voor jezelf, in het bijzonder op het gebied van werk (dag I) en relaties (dag II).
Welke angsten, blokkades of overtuigingen houden je nog tegen in het volgen van je hart? Hoe versta je de taal van je ziel en hoe vertaal je de fluisteringen van je hart naar het leven van alledag? Het voornaamste doel van deze dagen is dat je in het contact met je ziel zelf ervaart wat jouw weg is in het leven. We hanteren de thema’s ‘werk’ en ‘relaties’ als ingangen om dit voor jezelf concreet te maken. Het programma bestaat uit een combinatie van channeling (Pamela), geleide meditatie (Gerrit) en ruimte om alleen of samen in de natuur te zijn.

Diep in onszelf leeft het verlangen naar een Nieuwe Aarde, waarin ons bewustzijn wordt geïnspireerd door vreugde en liefdevolle verbondenheid. Tijdens deze dagen gaan we de poort naar de Nieuwe Aarde wat wijder open zetten. We doen dit in een omgeving die hiertoe vanzelf uitnodigt. De workshops worden gehouden in een klooster dat in een prachtig en rustig natuurgebied ligt, even ten zuiden van Tilburg. Dit klooster is sinds 2006 een centrum voor bewustwording. Hier kun je meer informatie vinden: www.kloosternieuwkerk.nl
Wij zijn zelf vertrouwd met de omgeving en een wandeling door de mooie natuur (heide, bos, grafheuvels) maakt deel uit van het programma.
 
Programma workshop

DAG I

11u - 12u Aankomst en kopje koffie/thee, spullen naar de kamers brengen

12u – 13u Lunch

13u Start workshop

Gerrit verzorgt een geleide meditatie over het thema “het werk van je hart”. Pamela channelt Jeshua over dit onderwerp en aansluitend is er een vraag/antwoordronde waarin iedere deelnemer de ruimte krijgt een vraag te stellen aan Pamela/Jeshua.

Halverwege is er een korte thee/koffie pauze

17u Einde workshop

17u – 18u Gezamenlijke wandeling (facultatief) o.l.v. Gerrit in het omliggende natuurgebied.

18.30u Avondmaaltijd

Overnachting & ontbijt op het klooster (hieronder meer praktische info daarover)

DAG II

11u – 16u Workshop

Gerrit verzorgt een geleide meditatie over het thema “evenwichtige relaties”. Pamela channelt Maria Magdalena over dit onderwerp en aansluitend is er een vraag/antwoordronde waarin iedere deelnemer de ruimte krijgt een vraag te stellen aan Pamela/Maria Magdalena.

Tussen 13u – 14u is er een lunch

In de vroege ochtend of namiddag kun je eventueel zelf in de omgeving wandelen. We hebben informatie beschikbaar over wandelroutes in de buurt. Voor meer informatie over de natuur in de omgeving klik hier.

Neem s.v.p. stevige wandelschoenen mee als je wilt wandelen.

Data: donderdag 7 juni vanaf ong. 11u t/m vrijdag 8 juni 16u.

Klooster NieuwkerkPlaats: Klooster Nieuwkerk in Goirle (vlakbij Tilburg)

Adres:
Nieuwkerk 2
5051 PN Goirle

Telefoon Julia Stolte : 013- 530 25 10
Email: klooster.nieuwkerk@gmail.com
Website: www.kloosternieuwkerk.nl

Er is parkeerplaats bij het klooster. Het laatste stukje van de weg is onverhard.
Er gaat geen openbaar vervoer naar het klooster. Mocht dit een probleem zijn, neem dan even contact op, dan kijken we of we iets kunnen regelen.


Praktische info over het verblijf op klooster Nieuwkerk

Alle maaltijden zijn vegetarisch en deels biologisch.

De slaapkamers zijn eenvoudig maar efficiënt ingericht. Moderne sanitaire voorzieningen zijn aanwezig op de gang

In de workshopruimte worden geen schoenen gedragen; graag sokken of sloffen meenemen.

Tijdens de workshopdagen verblijven wij als enige groep op het klooster. Je kunt gebruik maken van de tuin of de andere ruimtes.

Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers.

Kosten: 275 euro per persoon (incl. BTW)

Dit bedrag is inclusief de workshops, overnachting op basis van een 2-persoonskamer, de maaltijden (tweemaal lunch, eenmaal avondeten en ontbijt, koffie/thee) en inclusief BTW. Je ontvangt na afloop via e-mail de opnames van de channelings en meditaties.

Voor de transparantie: de verblijfskosten die klooster Nieuwkerk per persoon rekent zijn 120 euro excl. BTW (voor het gehele pakket). Wij rekenen dus voor de beide workshops tezamen 155 euro per persoon (incl. BTW).

Extra's

Wil je alleen slapen dan rekent het klooster daar € 12,50 per nacht voor. Je kunt dit aan ons opgeven en op het klooster contant afrekenen.

Je kunt een lakenpakket huren bij het klooster (kosten € 12,50) en dit ter plekke contant afrekenen. Het lakenpakket houdt in: twee handdoeken, een dekbedovertrek en sloop (op ieder bed ligt een schoon onderlaken). Als je zelf beddengoed meeneemt, graag een onderlaken, dekbedovertrek en sloop meebrengen.
Als je een lakenpakket wil huren, dit graag vermelden als je je bij ons aanmeldt.

Aanmelding en betaling:

Je kunt je aanmelden bij Gerrit op info@gerrit-gielen.nl
Na bevestiging van je deelname kun je het bedrag van 275 euro overmaken op rekeningnummer 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G.Gielen in Tilburg o.v.v. Workshop Nieuwe Aarde.

Alle info over deze tweedaagse workshop vind je terug op www.pamela-kribbe.nl

Warme groet,

Pamela en Gerrit  

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)