;
Nieuwsbrief juni 2011


Beste lezer,

In deze nieuwsbrief vind je enkele aankondigingen van activiteiten die we binnenkort organiseren. Ook is er een nieuwe channeling verschenen op de website en is er een nieuwe CD met channelings over mannelijke en vrouwelijke energie.

Tweedaagse workshop “Relaties in de nieuwe tijd” op 12 en 13 augustus

Nieuwe CD “Mannelijke en vrouwelijke energie”

Artikeltje van Gerrit “Denken vanuit liefde”

Begeleidingstraject “Heelwording door integratie van vorige levens”

Nieuwe channeling van de Aarde: “De helende kracht van de natuur”

Lezing met channeling “Helende relaties” op 14 september in Joure


Tweedaagse workshop “Relaties in de nieuwe tijd” op 12 en 13 augustus

Met channelings van moeder Aarde over relaties, seksualiteit en de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie

In deze tijd vindt er in het bewustzijn een transformatie plaats van ego naar hart. Op het gebied van relaties vertaalt zich dat als een verlangen naar een diepgaand en vervullend partnerschap, waarin je elkaar ontmoet van ziel tot ziel.

Als je wilt leven vanuit je hart, wat betekent dit voor de relaties die je aangaat? In hoeverre hebben we als vrouw en als man te maken met pijn uit het verleden die ons blokkeert? Hoe kun je daar helend mee omgaan? Hoe verhoud je je innerlijk tot de mannelijke en de vrouwelijke energie? Heb je onbewuste oordelen over de andere sekse en hoe speelt dat door in je relaties? Deze en andere vragen staan centraal in deze tweedaagse workshop, die vooral gericht is op persoonlijke bewustwording en heling op het gebied van relaties.

Tijdens de workshops werken we met een combinatie van geleide meditatie (Gerrit) en channeling (Pamela). Er is elke dag na afloop van de channeling een vraag- en antwoordronde waarin je zelf een persoonlijke vraag kunt stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt. Vanwege de groepsgrootte van maximaal 12 personen is er genoeg ruimte voor ieders inbreng en vragen.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor mensen die verlangen naar meer bewustwording op het gebied van relaties, die oude patronen in zichzelf willen begrijpen en doorbreken en voor wie het creëren van een liefdevolle, evenwichtige relatie een belangrijk levensdoel is.

Voor het volgen van de workshops maakt het niet uit of je alleenstaand bent of een partner hebt. Als je een partner hebt, kun je de workshop zowel alleen als samen met je partner bijwonen.

Groepsgrootte: max. 12 personen

Data: vrijdag 12 augustus (start 13u) en zaterdag 13 augustus (einde 16u)

Programma:

Vrijdag 12 augustus

13u – 17u

Workshop I

17u – 18.30u

Vrije ruimte (wandelen, in de tuin zitten, tekenen)

18.30u

Diner (vegetarisch)

Zaterdag 13 augustus

10u – 11u

Vrije ruimte (de workshopruimte en de tuin zijn beschikbaar – voor tekenen, yoga, meditatie, ontspanning)

11u – 16u

Workshop II

13u-14u

Lunch

16u

Afsluitend drankje


Locatie: Hoogcasteren 15, 5528 NP Hoogeloon (NB)


De workshops vinden plaats in de sfeervolle ruimte van yoga-docente Miranda Hoogenkamp, www.octhao.nl Haar huis is gelegen in het kleine dorpje Hoogeloon, dat ten zuidwesten van Eindhoven ligt, in het mooie grensgebied De Kempen. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen. Er is ook een fijne tuin bij het huis, waar je in de pauzes of tijdens de vrije ruimtes naar toe kunt.

Voor vragen over de locatie en over het eten kun je contact opnemen met Miranda: mail: info@octhao.nl, tel: 0497-59 12 13 Zij is i.v.m. vakantie afwezig van 2 t/m 18 juli.

Overnachtingsmogelijkheden:

In de directe omgeving zijn diverse overnachtingsmogelijkheden, variërend van eenvoudig tot luxe. Op deze websites kun je je oriënteren:
www.vvv-veldhoven.nl 

www.vvvbladel.nl

Het organiseren van de overnachting staat los van de workshop. Mensen die dichtbij wonen, kunnen ervoor kiezen op en neer te reizen vanuit huis. Houd er wel rekening mee dat de locatie per openbaar vervoer niet goed te bereiken is.

Kosten:

165 euro p.p. (incl. BTW) voor het geheel van de twee workshops, de activiteiten in de vrije ruimte, het vegetarische diner (incl. wijn en sap) op vrijdagavond, de lunch op zaterdagmiddag en koffie/kruidenthee gedurende beide dagen.

Nadat je van ons een bevestiging van je deelname hebt ontvangen, kun je het bedrag overmaken op rekeningnummer 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen o.v.v. Tweedaagse Workshop Relaties. Graag ontvangen we uiterlijk twee weken van te voren je bijdrage.

Wil je een factuur ontvangen, laat het ons weten.

Aanmelding:

Stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen en vermeld daarin je telefoonnummer.

Wij sturen een bevestiging via e-mail.

Opnames:

Na afloop ontvang je de opnames van beide workshops (meditaties, channelings, vragen en antwoorden) via e-mail.


Nieuwe CD “Mannelijke en vrouwelijke energie”

Dit voorjaar hebben we met een groep gelijkgestemden een reis gemaakt naar Zuid-Frankrijk, naar het gebied waar de Katharen woonden. De Katharen waren een spirituele groepering in de Middeleeuwen die terug wilde keren naar de oorspronkelijke christusenergie. Zij werden vanwege hun opvattingen zeer agressief vervolgd. Tijdens de reis bezochten we voor hen belangrijke plaatsen en genoten we van de schitterende natuur aan de voet van de Pyreneeën.

De reis werd georganiseerd door Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens, die sinds 12 jaar het reisburo Magical Tours leiden. Zij wisten feilloos de juiste toon te zetten van deze bijzondere week. De combinatie van rust en gezelligheid, diepgang en lichtheid, was een geweldige ervaring. Wij hebben intens genoten. Neem vooral eens een kijkje op hun website: www.magicaltours-vakantie.nl Behalve reizen in het Katharen-gebied, waar zij wonen, organiseren Jacqueline en Jean Luc nog vele andere interessante reizen.

Tijdens de reis hebben wij driemaal een workshop met channeling gegeven, en deze channelings, inclusief de uitgewerkte teksten, zijn nu beschikbaar op CD. Het centrale thema van dit drieluik is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, zowel in de wereld als in jezelf.

De eerste channeling gaat in op de wedergeboorte van de vrouwelijke energie in deze tijd. Na eeuwenlang te zijn onderdrukt, neemt de vrouwelijke energie steeds meer haar plaats in. Maria legt in deze channeling uit wat de spirituele kern is van de vrouwelijke energie, en hoe we deze in onszelf tot leven brengen. In de tweede channeling vestigt Jeshua de aandacht op de ware kracht van de mannelijke energie. De mannelijke energie is geassocieerd geraakt met agressie en ongevoeligheid. Echter, de spirituele kern van de mannelijke energie heeft daarmee niets te maken. Jeshua legt uit hoe de mannelijke energie bescherming kan bieden aan “de vrouwe van het hart” en op zo’n manier tegenwicht kan bieden aan een te grote (hoog)gevoeligheid.

In de laatste channeling gaat Jeshua (voor ‘t eerst) in op het oosterse begrip “Tao”, de stroom van het Ene die in alles aanwezig is en die onbenoembaar is. Hij wijst op de helende kracht van de Tao en roept ons in een geleide meditatie op onze persoonlijke en collectieve pijn als man en als vrouw over te geven aan deze stroom.

Je kunt deze channelings bestellen op CD en als audio-bestand.
Dat laatste betekent dat je via een link (die je krijgt toegestuurd per e-mail) toegang krijgt tot de geluidsopname, en deze kunt beluisteren via je computer, kunt downloaden en eventueel zelf op CD branden.

De channelings zijn uitgeschreven en licht geredigeerd. Samen met de CD of het geluidsbestand ontvang je tevens de uitgeschreven channelings (als printvriendelijk pdf bestand) via e-mail.

De kosten voor de CD (incl. teksten en verzendkosten) zijn 11,50 euro.
De kosten voor het audio-bestand, dat je via een link kunt downloaden, zijn (incl. teksten) 7,50 euro.

N.B.: als je lid bent van ons channel-abonnement, heb je deze channelings eind mei 2011 al ontvangen!

Bestelwijze: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl waarin je aangeeft dat of je de CD of het audio-bestand wilt bestellen. Vermeld in geval van de CD ook je adresgegevens. Maak het betreffende bedrag (CD 11,50 en audio-bestand 7,50 euro) over op ING-rekening 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “CD (of audio) mannelijke en vrouwelijke energie”.
Na ontvangst van je betaling, ontvang je van ons de CD of audio-link, en de pdf documenten met de uitgeschreven teksten.

Als je vanuit het buitenland betaalt via bankoverschrijving, heb je ook de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A


Artikeltje van Gerrit “Denken vanuit liefde”

In een nieuw artikeltje, gaat Gerrit in op de rol van het denken in het creëren van duisternis in ons leven. Er bestaat een natuurlijke cyclus van licht en duisternis in ons leven. Deze cyclus brengt groei en diepgang voort. Als mens zijn we echter geneigd de fase van duisternis onnodig te verlengen door te denken vanuit angst. Door vanuit angst te denken, ontstaan er innerlijke blokkades en stagneert de stroom van het leven. De duisternis lijkt dan ondoordringbaar te worden. Door te gaan denken vanuit liefde, kunnen we het natuurlijke levensritme herstellen en ons bewustzijn laten groeien.

In dit artikeltje laat Gerit zien hoe we kunnen herkennen wanneer we vanuit angst denken, en beschrijft hij enkele manieren waarop we onze denkkracht kunnen inzetten vanuit liefde.

Kijk op www.gerrit-gielen.nl voor het gehele artikel “Denken vanuit liefde”.


Begeleidingstraject “Heelwording door integratie van vorige levens”

Dit begeleidingstraject, dat wordt gegeven door Gerrit, is bestemd voor mensen die open staan voor het idee van reďncarnatie en die het gevoel hebben dat contact met vorige levens hen kan helpen om in het heden meer liefde, vreugde en creativiteit te ervaren. Het traject wordt gegeven op drie zaterdagen, verspreid over zes weken.

Doel van het begeleidingstraject:

-

Inzicht verkrijgen in je vorige levens en in de manier waarop ze jou nu nog beďnvloeden.

-

Contact maken met pijnlijke, emotionele ladingen uit vorige levens en deze helen en integreren.

-

Contact maken met talenten en karaktereigenschappen uit vorige levens die je nu kunnen helpen jezelf krachtiger neer te zetten.

-

Leren om zélf contact te maken met vorige levens en de emotionele ladingen ervan op te sporen en te helen.

Dit traject wordt opnieuw door Gerrit aangeboden op de zaterdagen 6 augustus, 20 augustus en 3 september van 11.00u – 13.30u in onze praktijkruimte in Tilburg. De groepsgrootte is max. 6 personen en de kosten zijn 160 euro. Voor meer informatie en aanmelding zie www.gerrit-gielen.nl


Nieuwe channeling van de Aarde: “De helende kracht van de natuur”

Dit voorjaar hielden we een inspirerende workshop in Hoogeloon over de helende kracht van de natuur. Zoals velen van ons weten, heeft de natuur een helend effect op ons. De natuur kan je herinneren aan wie je ‘van nature’ bent. In de channeling die tijdens de workshop werd gehouden, sprak moeder Aarde over de oorsprong van onze verbinding met de natuur, de engelenkracht die aanwezig is in het planten- en bomenrijk, en de engelenkracht die aanwezig is in onszelf.

"Door je open te stellen voor de natuur, ontvang je de helende kracht van het engelenrijk. En er is meer. Wanneer je je afstemt op deze engelenvibratie, realiseer je je dat jijzelf in de kern één bent met deze vibratie, met andere woorden dat je zélf een engel bent."

Lees verder op www.pamela-kribbe.nl

Je kunt de channeling vinden op de Openingspagina of in het linkermenu onder  channelings: De Aarde

 

Lezing met channeling “Helende relaties” op14 september in Joure

Op 14 september geven wij op uitnodiging van Stichting In-zicht een lezing met channeling in Friesland, Joure.

De kracht van helende relaties

"Een gechannelde boodschap vanuit de christusenergie"

Helende relaties belichten jouw kracht en halen het beste in je naar boven. In helende relaties ervaar je de ruimte om te groeien en tegelijk voel je steeds de onvoorwaardelijke acceptatie van de ander, die van je houdt zoals je bent.

Helaas brengen mensen in relaties vaak verwachtingen mee, die inbreuk maken op de vrijheid van de ander. Er is de onbewuste hoop dat de ander jou zal aanvullen en heel maken. Verliefdheid is vaak het onbewuste verlangen naar absolute geborgenheid en totale erkenning van de ander.

De eerste stap naar helende relaties ligt in het opgeven van dit verlangen. Pas als je het idee los laat dat iemand anders jouw diepste pijn kan helen, ga je heel bewust de relatie aan met jezelf. Je accepteert dat jij de verantwoordelijkheid draagt voor het verwonde innerlijke kind in jou.

Vanuit deze basis van zelfliefde, komt er ruimte vrij om een ander mens te ontmoeten vanuit vrijheid en overvloed. De kracht van zulke helende relaties is niet alleen inspirerend voor jezelf maar ook voor anderen. Helende relaties vormen de bedding van de Nieuwe Aarde.

In deze gechannelde lezing verbindt Pamela zich innerlijk met de christusenergie en ontvangt ze vanuit die bron een boodschap. De lezing wordt ingeleid door een korte meditatie, verzorgd door Pamela’s partner Gerrit. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen, waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Tijdstip:
woensdag 14 september van 19.30u – 22u

Plaats:
Party Zalencentrum: 't Haske Joure,
Vegelinsweg 20,
8501 BA Joure
(0513) 415281
website: www.haske-joure.nl

Kosten: 9 euro p.p.

Kaartjes:
Het is niet nodig van te voren te reserveren. De zaal biedt ruimte aan 300 mensen. Je kunt aan de deur een kaartje kopen. Als je toch graag van te voren wilt reserveren, kan dit vanaf 1 september. Neem om te reserveren s.v.p. contact op met Jenny van der Veen, e-mail post@inzicht.nl en telefoon 0519 - 34 64 91. Ook voor overige informatie kun je terecht bij Jenny.

Informatie over de lezing vind je tevens op www.in-zicht.nl

We wensen je een heerlijke, ontspannen zomer toe!

Lieve groet,

Gerrit & Pamela

 

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)

Lijn in regenboogkleuren