Nieuwsbrief Pamela Kribbe en Gerrit Gielen - juni 2018

Beste lezer,

Hierbij sturen we je informatie over nieuw gepubliceerd materiaal en onze zomer/najaarsactiviteiten.

Warme groet,

Gerrit en Pamela

 

- Drie gechannelde teksten plus geluidsbestanden

- Nieuw artikel van Gerrit ("Eenheid en individualiteit")

- Miniworkshops (Persoonlijke vragen aan Jeshua)

- Reis naar Egypte met workshops "In je kracht komen"

- Interview met Pamela door Monique Coppens

- Lezingen herfst 2018


 

Drie gechannelde teksten plus geluidsbestanden

Geef je over aan het onbekende

"Ik ben Isis.
Ik ben de kracht van de Liefde, de scheppingskracht van het leven en de vreugde van het stromen, bewegen en veranderen. Ik ben constant in beweging. Ik ben niet een persoon, maar ben wel als een persoon afgebeeld, en wel als een godin. Als een vrouwelijke gestalte en dat past wel bij me, want ik ben een vrouwelijke energie, terwijl ik dat tegelijk overstijg. Want in mij is een bron, een punt van eenheid, die in alle dingen is, in alle uitingen van leven: dierlijk, menselijk, mannelijk, vrouwelijk. Het is de energie van het hart, van het licht dat scheppend is, in beweging zet, nieuwe dingen probeert."

Het karakter van nieuwetijdskinderen

"Kinderen zijn als geďncarneerde zielen niet volmaakt. Zij hebben als ziel een geschiedenis. Ook nieuwetijdskinderen hebben een schaduw en zijn niet in alle opzichten bewust. Ook zij zijn hier om te groeien, te ervaren, te leren. Maar ze hebben iets specifieks: zij geloven ten diepste in zichzelf. Ook al lijken zij in hun gedrag dromerig, afwezig, of juist heel druk, onzeker misschien, toch is er diep in nieuwetijdskinderen een geloof in hun eigen unieke kracht, hun eigen unieke talenten. En dit geven zij niet zomaar prijs. In die zin zijn ze koppig, eigenzinnig, vasthoudend."

Gids zijn

"Vandaag wil ik jullie iets vertellen over jullie geschiedenis als geďncarneerde zielen op aarde. Ik richt mij op een publiek van lichtwerkers, de zielen die al levenslang in hun hart de impuls voelen een nieuw bewustzijn op aarde te brengen, een rimpeling van licht waardoor processen van ontwaken en transformatie ontstaan. Dat voelen jullie als een innerlijke missie, als een roeping zelfs. Dat drijft jullie. Dit te doen op aarde onder de mensen is jullie diepste doelstelling. Herken dit verlangen eens van binnen: de inspiratie om hier iets nieuws te brengen, om te helpen helen, om dingen lichter te maken, om te verzachten en te bemoedigen. Erken dit stuk in jezelf; dit is wat je tot lichtwerker maakt. Je draagt deze passie of missie al levenslang met je mee. Ook het verlangen om te channelen, een verlangen dat je vandaag hier naartoe heeft geleid, maakt daar deel van uit. Je wilt kanaal zijn voor een energie met een hogere trilling, die kan helpen iets te veranderen op aarde, die  bewustzijn kan transformeren."



Nieuw artikel van Gerrit

Eenheid en individualiteit

Dit artikel begint met een algemene beschouwing over eenheid. Uitgaand van een spiritueel wereldbeeld, wordt vaak gesproken over de eenheid die aan alles wat is en leeft ten grondslag ligt (“alles is één”). Tegelijk beschikken we allemaal over een unieke, individuele ziel die zich in de loop van vele levens ontwikkelt en ontplooit. Hoe verhoudt de onderliggende eenheid van al het zijnde zich tot individualiteit en tot diversiteit? Na een filosofische beschouwing, waarin ik probeer te laten zien dat eenheid en diversiteit juist heel goed samen gaan, wordt er een viertal praktische meditaties, waarvan de audio files zijn bijgesloten, aangeboden die je helpen te ontdekken hoe je je vanuit je hart verbindt met zowel de eenheid als de kracht jouw unieke, individuele ziel.

Gerrit biedt consulten aan op het gebied van bewustzijnsgroei, waarbij je kunt focussen op een specifiek thema zoals hooggevoeligheid, het vinden van passend werk, omgaan met ziekte of het vinden van balans in je relaties. Zijn uitgangspunt is dat de antwoorden op jouw vragen hierover zich al in jou bevinden; het doel van een therapeutisch consult is om jou in contact te brengen met je eigen innerlijk weten. Zie www.gerrit-gielen.nl voor informatie.



Miniworkshops "Persoonlijke vragen aan Jeshua"

Tijdens deze workshops zal Pamela een channeling doen en is er daarnaast voor iedere deelnemer de gelegenheid om twee persoonlijke vragen te stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Deze mini-workshops zijn toegankelijk voor maximaal 4 personen. Ze zijn een middenweg tussen individuele consulten en grotere workshops. Ze bieden een intieme setting waarin er ruimte is voor ieders individuele situatie, terwijl er ook een wijdere energie aanwezig is via de algemene channeling en het samenzijn met gelijkgestemden.

Het gaat om losse workshops, waarvoor je per keer inschrijft (het is geen traject).

Data:
vrijdag 13 juli 2018 *VOL*
donderdag 19 juli 2018  *VOL*
vrijdag 24 augustus 2018 *VOL*
vrijdag 31 augustus 2018 *VOL*

Tijdstip: 10.30u – 12.30u

Plaats: Wilhelminapark 130, 5041EH Tilburg

(voor routebeschrijving zie www.pamela-kribbe.nl onder Contact)

Kosten: 95 euro (incl. BTW)

De hele sessie wordt opgenomen en je ontvangt na afloop via e-mail een link naar het geluidsbestand.

Opgave: stuur een mailtje naar pamela@jeshua.net en geef s.v.p. duidelijk aan welke datum je voorkeur heeft. Graag ook je telefoonnummer vermelden.
Wacht s.v.p. met betalen tot je mijn bevestiging hebt ontvangen.



Reis naar Egypte "In je kracht komen"

Begin oktober 2018 organiseer ik (Pamela) een reis naar Egypte, waarbij we verblijven in de stad Luxor, die rijk is aan veel prachtige oude tempels en krachtplekken.

Tijdens de reis zal ik drie workshops geven, met als thema: “In je kracht komen”.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Er is veel ruimte voor persoonlijke vragen.

Kijk hier voor meer informatie over mijn beweegredenen om naar Egypte te gaan, het programma, de workshops, en de praktische zaken.

 


 

Interview met Pamela door Monique Coppens





Lezingen herfst 2018

Depressie als transformatieproces

Gechannelde lezing door Pamela met meditatie van Gerrit

Zondag 9 september 2018 in Mierlo (bij Eindhoven)

________________________________________

Eenzaamheid in Lichtwerkers

Gechannelde lezing door Pamela met meditatie van Gerrit

Zondag 23 september 2018 in Schipluiden (bij Delft)

________________________________________

Eenzaamheid in Lichtwerkers

Gechannelde lezing door Pamela met meditatie van Gerrit

Zondag 11 november 2018 in Brugge

________________________________________

Van Ego naar Hart

Gechannelde lezing door Pamela met meditatie van Gerrit

Zondag 25 november 2018 in Sivolde (Gelderland)

 


www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net



Boeken van Pamela Kribbe
klik op het plaatje voor meer info of om te bestellen


Geprekken met Jeshua


Contact met Gidsen


Ode aan de Aarde


Bezield Leven

Nacht van de Ziel
Nacht van de Ziel

De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt

Word lid van onze nieuwsbrief


Lijn in regenboogkleuren



page hit counter