Nieuwsbrief juli 2016


Beste lezer,

Graag brengen we je op de hoogte van nieuw materiaal op onze websites en nieuwe activiteiten binnen onze praktijk.

- Nieuw boek: De verboden vrouw spreekt

- Lezing "De wond in het mannelijk hart" (9 oktober, nabij Eindhoven)

- Youtube kanaal Gerrit

- Nieuw artikel Gerrit

- Mini-workshops: persoonlijke vragen aan Jeshua

- Workshops: persoonlijke vragen aan Jeshua plus klankhealing

- Nieuwe channelings

- Workshop (Engelstalig) in Frankrijk, 26-28 augustus 2016
Nieuw boek: De verboden vrouw spreekt


In oktober van dit jaar verschijnt mijn nieuwe boek "De Verboden Vrouw Spreekt - Maria Magdalena over de liefde". Het bevat een tweegesprek met Maria Magdalena en een reeks channelings over vrouwelijke en mannelijke energie, relaties, verliefdheid en seksualiteit. Eťn van de verrassende inzichten die ik tijdens het schrijven opdeed is dat mannen en vrouwen evenveel verwond zijn geraakt door de onderdrukking van de vrouwelijke energie in het verleden. Bij vrouwen is er sprake van een verwonding op het gebied van eigenwaarde, kracht en autonomie (Maria Magdalena noemt dit een wond in de buik). Bij mannen is er een wond toegebracht in het hart, waardoor zij het contact met hun gevoel deels zijn verloren en zich daardoor ontheemd en afgescheiden voelen.

In het boek wordt ingegaan op beide wonden en wordt een weg gewezen naar heelwording.

In oktober zal ik samen met Gerrit een lezing met channeling houden over de wond in het mannelijk hart. Het is een onderwerp dat zowel vrouwen als mannen ten diepste aangaat.
 

Lezing "De wond in het mannelijk hart" (9 oktober, nabij Eindhoven)

In deze tijd is er sprake van een wedergeboorte van de vrouwelijke energie, zowel in mannen als in vrouwen. Voor vrouwen betekent dit dat zij zichzelf meer gaan waarderen en hun natuurlijke intuÔtieve en verbindende kwaliteiten op een krachtige manier gaan uitdragen. Maar wat betekent het voor mannen? De mannelijke energie is net zo goed toe aan een wedergeboorte. Veel mannen zijn innerlijk beschadigd door de traditionele, eenzijdige definities van mannelijkheid en het onderdrukken van de vrouwelijke energie in zichzelf. Er is sprake van een wond in het mannelijk hart, die mannen ervan weerhoudt zich te verbinden met hun gevoel en hun levende ziel.

Op deze bijeenkomst zal Gerrit een inleiding en meditatie aanbieden over dit thema en zal Pamela een gechannelde boodschap van Maria Magdalena doorgeven over de wond in het mannelijk hart. Na de pauze is er ruim gelegenheid tot vragen stellen aan Pamela/Maria Magdalena.

Bij deze gelegenheid zal ook Pamela's nieuwe boek beschikbaar zijn en is zij aanwezig om te signeren.

De lezing wordt georganiseerd door spiritueel centrum De Sprong in Geldrop (nabij Eindhoven)

Tijdstip: zondag 9 oktober van 14u tot 16.30u.

Locatie: Tournooiveld 10, 5665 EA Geldrop (ingang achterzijde, aan de Rederijkerstraat)

Prijs: 15 euro

Opgave: via het aanmeldingsformulier op de website van De Sprong.Youtube kanaal Gerrit

Onlangs is Gerrit begonnen met een eigen You Tube kanaal met korte video's over spirituele onderwerpen. Neem hier een kijkje: mijn YouTube kanaal 

Je kunt gratis lid worden van het kanaal.Nieuw artikel Gerrit

Artikel Zijn we allemaal gelijk?

Als ik een lezing geef over hooggevoeligheid, vertel ik onder meer dat hooggevoelige mensen zich vaak minderwaardig voelen. Ze kunnen de drukke energieŽn, de hectiek van deze wereld niet goed verdragen en hebben meer behoefte aan rust en stilte dan anderen. Daardoor denken ze dat ze zwakker en "minder" zijn dan anderen. Gevoeligheid wordt vaak geassocieerd met vrouwelijkheid, en mannelijkheid is nog steeds de norm. Voor vrouwelijkheid is nog steeds weinig ruimte in deze wereld; een vrouw is pas geŽmancipeerd als ze mee kan draaien in de mannenwereld volgens de daar geaccepteerde normen.
Ik probeer dan uit te leggen dat hooggevoelige mensen niet minder zijn dan een ander maar juist meer: hun eigen energie is hoger van frequentie dan de trilling van deze wereld. Harde house muziek is de frequentie van deze wereld, zij zitten op de frequentie van Palestrina. Dat gaat niet goed samen en is voor hooggevoeligen heel belastend.
Na afloop is er dan altijd wel iemand die het fout vindt om bepaalde mensen mťťr te noemen dan anderen. We zijn allemaal gelijk en iets anders denken is slecht.
Hoe zit dit?

Kijk voor het volledige artikel op www.gerrit-gielen.nlMini-workshops: persoonlijke vragen aan Jeshua

Ik ben een tijd geleden gestopt met individuele consulten omdat de combinatie met schrijven en workshops te druk voor me werd, maar ik merkte de afgelopen tijd dat ik het kleinschalig werken mis. Daarom heb ik voor een middenweg gekozen en bied ik nu "mini-workshops" aan voor 4 personen, waarbij iedere deelnemer twee persoonlijke vragen kan stellen aan Jeshua.

Op mijn website staat de volledige informatie en daar kun je zien dat de data tot medio september al vol zitten. Ik zal de komende tijd nieuwe data prikken en op de website publiceren.
Workshops: persoonlijke vragen aan Jeshua plus klankhealing

Het werken met kleine groepen ga ik ook nog op een andere manier vormgeven, namelijk in combinatie met klankhealing.

Dit jaar maakte ik kennis met het werk van Jack Peters op het gebied van klank en resonantie (zie  www.centerself.nl). Ik volgde enkele individuele sessies "klankbeleving" bij hem en was zeer onder de indruk van de helende kracht en de subtiele schoonheid daarvan. Jack werkt met klankschalen, klankbuizen, gongen en andere klank-instrumenten zoals de indiaanse fluit. 

Jack en ik hebben nu besloten onze passies te bundelen en samen workshops aan te bieden waarin gechannelde informatie wordt aangevuld door klankhealing. Het beleven van de klanken helpt om de gechannelde informatie gevoelsmatig in je op te nemen en te integreren.

Deze workshops beginnen met een algemene channeling, in- en uitgeleid door klanken. Daarna krijgt iedere deelnemer (groep bestaat uit 6 personen) de gelegenheid een persoonlijke vraag aan Jeshua/Pamela te stellen. Voor elke vraag wordt de tijd genomen; je mag dus gerust even 'doorvragen' als het antwoord niet meteen duidelijk is.

Na afloop van het antwoord ontvang je een klankhealing van ongeveer 5 minuten; deze is afgestemd op jouw individuele behoefte maar is tegelijk waardevol voor de hele groep. De workshop wordt afgerond met een klankconcert van ongeveer 20 minuten.

Data

wo 7 september
do 22 september  
wo 5 oktober
wo 12 oktober
wo 9 november
wo 23 november     

10u -13u      VOL
11:30u - 14:30u
10u - 13u     VOL
10u - 13u
10u - 13u     VOL
10u - 13u

Het gaat om losse workshops, waarvoor je per keer inschrijft (het is geen traject).

Plaats: De Schaapshoeve (Langenboom, onder Nijmegen), zie www.deschaapshoeve.nl

Aantal deelnemers: max. 6

Kosten: 90 euro (incl. 21% BTW), geluidsopname krijg je na afloop toegestuurd.

Inschrijving: de inschrijving en betaling loopt via Jack Peters van De Schaapshoeve, e-mail welkom@deschaapshoeve.nl

Je kunt je ook via deze link aanmelden. 


 

Nieuwe channelings

Leven en Bewustzijn - Moeder Aarde spreekt over onze roeping als mens

Het is de roeping van de mens om het bewustzijn te vergroten op Aarde, zodat ieder levend wezen zichzelf gaat leren kennen en zodat alle energieŽn in de verschillende rijken hun plaats begrijpen en elkaar met vreugde kunnen aanvullen. Eigenlijk heeft de mens een leiderschapsrol. De mens brengt bewustzijn voort en bevrucht daarmee de natuurrijken. Hij kan helpen het bewustzijn te vergroten in het dieren-, planten- en mineralenrijk. Dat is waar de hele natuur op wacht.

Voor de gehele channeling, alsmede het geluidsbestand, zie www.pamela-kribbe.nl onder Nieuw of in het linkermenu in de serie De Aarde.

Vraaggesprek met Jeshua over liefde, lust en seksualiteit

Aanhakend bij het thema van de wond in het mannelijk hart, kun je op mijn website een vraaggesprek vinden met Jeshua over de beleving van seksualiteit door mannen en vrouwen.

Volwassen seksualiteit laat de instinctieve impulsen van het lichaam versmelten met een bewustzijn dat in staat is te kiezen. Je wordt dan niet geleefd door je seksuele begeerte maar je beslist zelf wat je ermee doet. Vanuit de onderste chakraís geeft deze levensstroom je kracht, vitaliteit en enthousiasme, en door de hogere chakraís heen wordt de seksuele stroom verfijnder en creatiever. Je verbindt de mannelijke en vrouwelijke energieŽn in jezelf als je deze kracht volledig omarmt. Dus de seksualiteit rust dan in een bewust en geaard ik.

Voor het hele gesprek, zie www.pamela-kribbe.nl onder Nieuw of in het linkermenu onder Artikelen. 

Workshop (Engelstalig) in Frankrijk, 26-28 augustus 2016

Deze zomer geven we een weekend workshop in Zuid-Frankrijk (CorrŤze/Dordogne) die open is voor een internationaal publiek. Er komen hoofdzakelijk Fransen maar er zijn ook Engels sprekende mensen uit andere landen bij. Er zijn nog plaatsen vrij. Heb je interesse, neem hier een kijkje: Finding your Life's Purpose 

Beaulieu-sur-DordogneBeaulieu-We wensen je fijne zomerdagen toe!

Lieve groet,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)Boeken van Pamela Kribbe:


Lijn in regenboogkleuren