Nieuwsbrief augustus 2008


Lieve mensen,

We hopen dat je geniet van de zomer! Of het nu goed of slecht weer is, of je nu weggaat of thuis blijft, het is toch meestal een tijd van minder verplichtingen. Dat geeft vaak de ruimte die nodig is om je weer te herinneren wat je nu echt inspireert, waar je je met hart en ziel aan wil wijden.
Ik (Pamela) probeer tegenwoordig zoveel mogelijk op de stroom mee te gaan van wat mijn gevoel me ingeeft. Niet teveel plannen en vooruitdenken. Dit vraagt om het opgeven van bepaalde zekerheden en dat valt me soms best zwaar. Toch merk ik dat als je durft te leven naar wat goed voelt voor je, in plaats van wat moet of hoort, je er blijer en energieker van wordt, wat resulteert in meer inspiratie en creativiteit.
Ik begin te vermoeden dat wat we ons in de zomerperiode permitteren, namelijk vrij en ongebonden leuke dingen doen en lanterfanten, eigenlijk iets is wat we onszelf veel vaker moeten gunnen. Ja ja, ik hoor onze calvinistische voorvaderen zich al omdraaien in hun graven. Dat kan toch niet, alles zou in chaos veranderen en er zou niets meer van de grond komen. Hmm… ik waag het te betwijfelen. Misschien komen de meest indrukwekkende dingen niet tot stand door noeste arbeid en discipline, maar door veel speelsere energieën als fantaseren, vertrouwen en overgeven.


Channeling van Maria over vreugde

Hierop aansluitend was er een tijdje terug, in het kader van één van onze workshops, een korte channeling van Maria over vreugde. Ze vertelt dat het voelen van vreugde ons het diepst in contact brengt met onszelf en dat het ons natuurlijke geboorterecht is. We hebben het geluidsbestand op de website gezet, klik hier om te beluisteren of the downloaden. De uitgetypte tekst kun je vinden onder Ochtenden met Jeshua in het linkermenu of door hier te klikken.

In september gaan we weer beginnen met workshops en bij deze willen we er graag enkele aankondigen.

Workshop Hooggevoeligheid op 13 september

Op zaterdag 13 september gaan we weer de workshop Hooggevoeligheid organiseren.
In deze workshop gaan we kijken wat hooggevoeligheid inhoudt en hoe je er het beste mee kunt omgaan. Hooggevoeligheid betekent dat je sterk reageert op prikkels van buitenaf en dat je veel waarneemt en voelt bij andere mensen. Hooggevoeligheid is een teken van innerlijke ontwikkeling, maar je kunt er ook veel problemen door ervaren, bijvoorbeeld: andermans energie absorberen en niet goed kunnen loslaten, moeheid, moeilijk nee kunnen zeggen, jezelf onvoldoende uitdrukken op emotioneel en creatief gebied.

In de workshop wordt onderzocht hoe je het beste kunt omgaan met jouw hooggevoeligheid, hoe je kunt leren je beter gegrond en bij jezelf te voelen en hoe je de positieve kanten van hooggevoeligheid (gaves en talenten) op vreugdevolle manier kunt beleven.

Opbouw workshop

De workshop begint met een aantal geleide meditaties die je helpen meer bewust te worden van je gevoeligheid en de grenzen die je nodig hebt om in balans te blijven (Gerrit). Daarna volgt een channeling door Pamela/Jeshua. Na afloop van de channeling is er voor iedereen gelegenheid om een persoonlijke vraag te stellen aan Jeshua/Pamela. Er is tussentijds een half uur lunchpauze.

Datum: zaterdag 13 september
 
Tijdstip: van 11u tot 15u
(ruimte is 10.45u open)

Plaats: onze praktijkruimte, Wilhelminapark 130, 5041 EH Tilburg, zie routebeschrijving
hier

Groepsgrootte: max. 8 personen

Kosten: 75 euro (incl. koffie en kruidenthee, s.v.p. zelf lunch meebrengen)
Zie voor betalingsgegevens en annuleringsregeling de tekst op de website onder Workshops, Omgaan met Hooggevoeligheid.

Inschrijving: je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar aurelia@jeshua.net Vermeld daarin s.v.p. ook je telefoonnummer.

Zie voor de volledige info www.pamela-kribbe.nl onder Workshops, Omgaan met Hooggevoeligheid

 

Nieuw! Workshop “Zielecontact met je kind” op 27 september en 25 oktober

Deze tweedaagse workshop is gericht op het ontwikkelen van een intuïtief contact met je kind, waarbij je leert communiceren met de ziel van je kind en niet alleen zijn of haar aardse persoonlijkheid. In veel opzichten zijn onze kinderen “kleiner” dan wij: lichamelijk moeten ze nog veel groeien, qua taal en denken staan ze niet op het niveau van de volwassene. Maar innerlijk zijn het volwassen zielen die op gelijke voet staan met ons (volwassenen). Als ziel herbergen kinderen een wijsheid waar we soms versteld van staan.

Door contact te maken met je kind op zieleniveau, opent zich een heel nieuwe dimensie in het contact. Je leert de achtergrond begrijpen van zijn of haar (soms zo lastige) gedrag, van gezondheidsklachten of opvallende karaktereigenschappen. Het kan je handvaten geven er constructiever mee om te gaan. Door contact te maken met de ziel van je kind, kun je meer gaan begrijpen over de reden waarom juist dit kind in je leven is gekomen. Ook kun je iets opvangen over zijn of haar zieledoel: wat je kind wil bereiken in zijn of haar huidige leven op aarde.

Deze workshop wil je het vertrouwen geven dat het niet moeilijk is om zielecontact te maken met je kind. Er zullen diverse meditatie oefeningen worden gedaan (door Gerrit) waarin je wordt uitgenodigd het contact te leggen. Pamela zal een channeling doen (van Jeshua of Maria) gevolgd door een vragen- en antwoordronde waarin je je eigen vraag kan voorleggen en een gechanneld antwoord ontvangt.

Deze workshop bestaat uit twee zaterdagen, waar een maand tussen zit. De eerste keer is bedoeld als verkenning en aanmoediging om zelf het contact te maken. De tweede keer is bedoeld om te kijken naar de ervaringen die je in de afgelopen maand hebt opgedaan, problemen te bespreken die je bent tegengekomen en het contact verder te verdiepen.

Datum: zaterdagen 27 september en 25 oktober

Tijdstip: van 11u tot 15u (ruimte is 10.45u open)

Locatie: onze praktijkruimte, Wilhelminapark 130, 5041 EH Tilburg, zie routebeschrijving
hier

Groepsgrootte: max. 8 personen

Kosten: 145 euro (voor beide dagen tesamen - incl. koffie en kruidenthee, s.v.p. zelf lunch meebrengen) Zie voor betalingsgegevens en annuleringsregeling de tekst op de website onder Workshops, Zielecontact met je kind.

Opnames workshop: de channeling, de vraag- en antwoord sessie en de meditaties worden opgenomen. Deze opnames zijn na afloop via het internet te downloaden en te beluisteren voor de deelnemers.

Inschrijving: je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar aurelia@jeshua.net Vermeld daarin s.v.p. ook je telefoonnummer.

Zie voor de volledige info www.pamela-kribbe.nl onder Workshops, Zielecontact met je kind.


Lieve groet,

Pamela & Gerrit


www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)

 

Lijn in regenboogkleuren