Nieuwsbrief augustus 2009

Lieve lezer,

Deze nieuwsbrief is wat korter dan anders. Ik bevind mij momenteel in een uiterst intens transformatieproces. Veel angsten komen in deze periode naar boven, angsten die te maken hebben met op aarde durven zijn en je werkelijk manifesteren in je volle licht. Dit is voor mij een periode van inkeer, waarin ik me terugtrek op mijn kern. We hebben op dit moment even geen nieuwe workshops aan te kondigen. Ik neem eerst wat tijd voor mezelf om hier doorheen te komen. Gerrit biedt wel nog steeds consulten aan.

In deze moeilijke periode vind ik af en toe de inspiratie om een channeling te doen, gewoon samen met Gerrit in onze huiskamer. Eentje daarvan hebben wij op onze site gepubliceerd. Het is een boodschap van de Aarde, die gaat over de overgang die wij momenteel maken van hart naar buik. De Aarde wijst erop dat velen van ons reeds de overgang hebben gemaakt van hoofd naar hart. Velen die zich bewust bezig houden met innerlijke groei, hebben hun gevoel geopend en zijn door intense emotionele transformatieprocessen gegaan. Hun hart is ontwaakt. Waar het nu om draait, zegt de aarde, is de stroom van bewustwording te voltooien tot in de buik. Daar zetelt onze basis, ons fundament. Veel mensen met een geopend hart lijden aan overgevoeligheid en vinden het moeilijk grenzen te trekken en in hun centrum te blijven. Deze gevoeligheid heeft ook mij parten gespeeld. Nu is het tijd deze gevoeligheid te balanceren vanuit het krachtcentrum van de buik. Dat is de plek waar de ziel ten diepste de dans met de aarde aangaat.

De channeling De overgang van hart naar buik kun je als geluidsbestand beluisteren of als tekst lezen. Zie www.pamela-kribbe.nl

Via onderstaande link kun je, als je belangstelling hebt, meer lezen over mijn eigen proces van verandering:

Dagboekfragmenten Deel 1


Veel leesplezier en lieve groeten,

Pamela & Gerrit

www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net


 

Lijn in regenboogkleuren