Nieuwsbrief augustus 2013Lieve lezer,

We brengen je graag op de hoogte van nieuws uit onze praktijk.

1. Nieuw boek “Nacht van de Ziel” verschenen
2. Tweedaagse workshop “Oud trauma helen” op 20 sept. en 4 okt.
3. Buitenlandse reizen en nieuwe channelings op Engelse website

 

Nieuw boek “Nacht van de Ziel” nu verschenen

Mijn nieuwe boek “Nacht van de Ziel” is vanaf vandaag (30 augustus) verkrijgbaar in de boekhandel. In dit boek vertel ik het verhaal van wat mij overkwam in 2009 en 2010: overspannenheid en maagklachten die uitmondden in angstaanvallen en slapeloosheid en uiteindelijk in een ernstige depressie en psychose. Het schrijven van dit boek was intens, omdat het me opnieuw confronteerde met de zwarte momenten uit deze zware periode. Toch was het schrijven een louterend proces dat me meer inzicht gaf in de spirituele dimensie van deze verschrikkelijke ervaring. Ik hoop dat mijn verhaal ook een zinvol perspectief kan bieden op crisiservaringen in het algemeen, en dat daardoor het lijden van anderen iets verzacht kan worden.
In deze tijd gaan veel mensen door intense groeiprocessen heen. Onze donkere kanten komen aan het licht, soms zo overweldigend dat we het spoor bijster raken. Ik raakte het spoor tijdens mijn depressieve periode volledig kwijt, en wellicht is dat ook wel de essentie van een Nacht van de Ziel: dat er geen betekenis meer voelbaar is in wat je overkomt. Achteraf ben ik wel een spoor gaan ontwaren en het doel van mijn nieuwe boek is dit spoor te benoemen en zichtbaar te maken.

Hier kun je de Inleiding van mijn nieuwe boek lezen.

Hieronder de tekst die op de achterflap van het boek staat.

 

Uitgever: Zwerk uitgevers

ISBN: 978 90 77478 56 1

Pagina's:272


Tekst achterflap

In dit boek staat Pamela's persoonlijke verslag van haar Nacht van de Ziel. Ze vertelt over de neerwaartse spiraal die leidde tot een extreme, grensoverschrijdende bewustzijnstoestand en uiteindelijk tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.
Dit boek is een zoektocht naar betekenis, een poging tot interpretatie van wat haar overkwam.
Naast het vertellen van haar persoonlijk verhaal gaat Pamela ook in op de vraag welke rol de psychiatrie kan spelen en pleit ze voor een brug tussen de spirituele en reguliere behandeling.
Ook gaat Pamela in op de excessen die in de spirituele hoek kunnen ontstaan.
Het tweede deel van dit boek bestaat uit een serie gechannelde teksten over de Nacht van de Ziel met heldere, liefdevolle informatie over innerlijke groei en bewustwording.

'In haar meest persoonlijke werk tot nu toe toont Pamela Kribbe de lessen en betekenissen van donkere gevoelens en emoties op haar bekende eloquente en diepgravende wijze. Van alle kanten bekijkt ze depressie en psychose, inclusief het perspectief van de ziel dat zo vaak onderbelicht blijft. Nacht van de ziel is een ontroerend, waardevol en belangrijk boek.'

- Susan Smit, schrijfster

 

 

“Nacht van de Ziel” is verkrijgbaar in alle Nederlandse en Belgische boekhandels, alsook  de on line boekhandels. Als je het via www.pamela-kribbe.nl bij bol.com bestelt (klik op plaatje), ontvangen wij 5% van de verkoopprijs.


 

Tweedaagse workshop “Oud trauma helen”

Iedereen die zich toelegt op innerlijke groei en bewustwording loopt er vroeg of laat tegenaan: diepliggende emotionele wonden en hardnekkige negatieve overtuigingen die je blokkeren in het verwerkelijken van jezelf. Zelfs na jarenlang succesvol bezig zijn met bewustwording en heling, kunnen die oude, gepijnigde delen je nog behoorlijk in de weg zitten. Hoe kun je daar nu het beste mee omgaan?

Op mijn eigen innerlijke zoektocht ontdekte ik 12 jaar geleden in een intensieve regressietherapie dat ik mijn huidige leven op aarde begon met heel veel weerstand en onwil om hier te zijn. Een van de oorzaken daarvoor lag in het leven hiervoor, waarin ik een joodse vrouw was die haar kinderen verloor en om het leven kwam in een concentratiekamp. Het trauma van dat vorige leven was nog niet verwerkt toen ik aan mijn huidige leven begon. Ik heb gedurende 12 jaar veel “gewerkt” aan het helen van dit trauma. Toch zijn de sporen ervan nog steeds aanwezig. Vorige maand begon ik spontaan weer beelden te zien over dat leven. Ik vroeg me enigszins vermoeid af: “moet ik daar nu weer mee aan de slag? Ik ben er al zo vaak ingedoken!”

Ik legde deze vraag voor aan Jeshua en hij liet me weten dat het er nu niet om ging er individueel en therapeutisch op in te gaan. Hij wees erop dat veel lichtwerkers met soortgelijke trauma’s kampen en dat er sprake is van een bovenindividueel trauma dat we gezamenlijk kunnen verlichten. Dit gezamenlijk verlichten van de last doen we door onze ervaringen te delen met elkaar en door het verleden te benaderen vanuit lichtheid (meesterschap) in plaats van zwaarte (slachtofferschap). Hierdoor ontstaat een veld van begrip en zachtmoedigheid waar we allen genezing door ontvangen. Jeshua moedigde ons aan zo’n veld van heling daadwerkelijk te creëren via een workshop over dit thema.

In de tweedaagse workshop “Oud trauma helen” gaan we uitgebreid in op de stappen die je kunt zetten om lichter en vrijer om te gaan met oud trauma. Het gaat in grote lijnen om de volgende stappen:
 

1.

Het trauma respecteren; ongeduld en strijd loslaten
Wanneer je strijdt met het trauma en het als een blok aan je been beschouwt, is er geen heling mogelijk
 

2.

Begrijpen waarom dit trauma deel is van je levensplan
Wanneer je als ziel een levensplan opstelt voor je leven op aarde, is het genezen van oude wonden deel van je doel; door te begrijpen wat je ziel van plan was voor jou in dit leven, wordt het makkelijker het trauma te accepteren en er met liefde naar te kijken
 

3.

Liefdevol leven met het trauma: van slachtofferschap naar meesterschap
Je wordt uitgenodigd je te verbinden met oud trauma en dit te benaderen vanuit de houding van een wijze gids; we gaan het trauma niet herbeleven maar vanuit het heden omringen met licht
 

4.

Je verbinden met gelijkgestemden
De innerlijke herkenning van de diepe wond in een ander maakt je eigen lijden minder individueel; door het bovenpersoonlijke karakter ervan te ervaren, wordt je eigen verhaal deel van een groter verhaal: het verhaal van ons samen.
 

Tijdens de tweedaagse workshop zullen we deze stappen innerlijk verkennen via geleide meditaties door Gerrit (zie www.gerrit-gielen.nl voor meer info) en via channelings door Pamela. Iedere deelnemer kan tijdens beide workshops een persoonlijke vraag inbrengen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

We werken met een groep van maximaal 9 personen.

Data

De eerste workshop vindt plaats op vrijdag 20 september 2013 en de tweede op vrijdag 4 oktober 2013. Samen vormen ze een geheel.

Tijdstip

Van 11u tot 15.00u (halverwege is er een lunchpauze van een half uur)

Neem s.v.p. je eigen lunchpakketje mee; er is koffie en kruidenthee.

Plaats

De workshops worden gehouden in onze praktijkruimte in Tilburg, Wilhelminapark 130.

Kijk voor een routebeschrijving onder het gelijknamige kopje in het linkermenu van www.pamela-kribbe.nl

Onze praktijkruimte bevindt zich op een kwartiertje loopafstand van Centraal Station Tilburg.   


Kosten: 180 euro (incl. BTW)

Je ontvangt na afloop via e-mail de opnames van de channelings en meditaties.

Aanmelding en betaling:

Je kunt je aanmelden bij Gerrit op info@gerrit-gielen.nl

Nadat je van ons een bevestiging van je deelname hebt ontvangen, kun je het bedrag van 180 euro overmaken op rekeningnummer 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G.Gielen in Tilburg o.v.v. “Oud trauma”.  Betaling graag uiterlijk twee weken van te voren voldoen.

Bij betaling vanuit het buitenland heb je onze IBAN en BIC code nodig:
IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A

Annuleringsregeling

Als het geldbedrag twee weken van te voren niet is overgemaakt, beschouwen we je aanmelding als geannuleerd.
Als je annuleert nadat je hebt betaald, zijn hieraan geen kosten verbonden tot twee weken voor de workshop. Wij storten het gehele bedrag retour.
Als je binnen twee weken voorafgaand aan de workshop annuleert, ontvangt je de helft van je betaling retour.
Als je binnen één week voorafgaand aan de workshop annuleert, vindt er geen restitutie plaats.

 

Buitenlandse reizen en nieuwe channelings op Engelse website

Op dit moment hebben we weinig activiteiten gepland staan in het najaar. Eén van de redenen is dat we in oktober naar China (Shanghai) gaan om daar workshops te geven. Dit avontuur neemt ons voorlopig even in beslag! Onze boeken zijn in zowel China als Taiwan verschenen en we vinden het heel bijzonder onze lezers daar te gaan ontmoeten.
Ook ontmoeten we geregeld ons Franse publiek dat ons met veel warmte ontvangt en dat we tegenwoordig ongeveer tweemaal per jaar bezoeken.
Vanwege de toenemende buitenlandse activiteiten, publiceren we nu vaker gechannelde boodschappen in het Engels op www.jeshua.net, onze Engelstalige website. Onlangs is er een channeling van Jeshua verschenen over het loslaten van je ouders (Teaching your parents) en van Maria over cirkels van gelijkgestemden (Circles of Light). Neem gerust een kijkje en mocht je op de hoogte gehouden willen worden van nieuwe channelings in het Engels, kun je (kosteloos) lid worden van onze Engelse nieuwsbrief.    


Warme groet,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)