Nieuwsbrief Pamela Kribbe en Gerrit Gielen - augustus 2018

Beste lezer,

Graag brengen we je op de hoogte van nieuwe activiteiten binnen onze praktijk. We gaan dit najaar een aantal lezingen houden verspreid over het land. Hieronder het programma. Gerriit gaat een workshop geven over "innerlijk leiderschap" en tevens starten met een nieuwe vorm van relatietherapie. Tenslotte zijn er op onze websites twee nieuwe channelings en een artikel verschenen.

Warme groet,

Gerrit en Pamela


- Lezingen najaar 2018

- Relatietherapie

- Artikel over innerlijk leiderschap

- Workshop innerlijk leiderschap

- Twee nieuwe channelings


 

Lezingen najaar 2018

Depressie als transformatieproces

Datum:  zondag 9 september 2018
Tijd: 14:00 - 16:30 uur; de deur gaat open om 13.30 uur
Locatie: 't Patronaat, Van Scherpenzeelweg 14-16, Mierlo (bij Eindhoven)
Kosten: € 15,00
 
In deze gechannelde lezing zal Pamela ingaan op depressiviteit vanuit het perspectief van de ziel. Depressiviteit is ingrijpend en ontwrichtend en lijkt op het eerste gezicht alleen negatieve kenmerken te hebben. In veel vormen van depressiviteit is echter een verborgen richtingaanwijzer aanwezig, een uitnodiging om in de diepte te gaan en angsten en negatieve oordelen over jezelf onder ogen te zien. Deze donkere energieën wachten op heling en transformatie. Als depressiviteit op deze manier wordt benaderd, als een pijnlijk maar betekenisvol innerlijk proces, kan er verlichting en verzachting van het lijden optreden. Ook voor de naasten kan een andere kijk op depressie meer hoop en inzicht geven.
In de lezing wordt het spirituele perspectief op depressiviteit toegelicht en zal Pamela ook iets vertellen over haar eigen ervaring met depressiviteit, die ze heeft vastgelegd in haar boek “Nacht van de Ziel”.
 
De lezing zal worden ingeleid door spiritueel therapeut Gerrit Gielen, die een geleide meditatie aanbiedt. Daarna volgt de gechannelde lezing door Pamela. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen uit het publiek. Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.
 
Inschrijving


Eenzaamheid in lichtwerkers

Datum: zondag 23 september 16:00 - 18:00 uur
Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden (nabij Delft)
Kosten: € 18,00 (incl. pauzedrankje)

Lichtwerkers voelen een sterke drang zich bezig te houden met bewustwording en innerlijke groei. Ook zijn ze erg gemotiveerd om bewustzijnsverandering te ondersteunen in de wereld buiten hen, via hun werk en hun relaties in het algemeen. Maar juist deze sterke innerlijke drang geeft lichtwerkers, vaak al van jongs af aan, het gevoel anders te zijn, en daardoor eenzaam, er niet bij horend, een buitenbeentje. Dit gevoel van isolatie kan problemen veroorzaken, zoals zelftwijfel, zich niet welkom voelen op aarde, zich willen terugtrekken, of zelfs diepe angst en depressie.

In deze lezing spreekt Pamela een gechannelde boodschap uit van Jeshua over het thema eenzaamheid in lichtwerkers. Het is belangrijk dat lichtwerkers hun eigen eenzaamheid begrijpen, in het licht van hun zielspad en levensdoel. Door hun pioniersrol te begrijpen en te waarderen kan er zelfacceptatie, heelwording en vreugde ontstaan. Het is de bedoeling dat lichtwerkers in deze tijd zichzelf openlijk manifesteren in hun relaties en creatieve bezigheden en dat ze zich vanuit hun ziel durven uitdrukken.

Deze tijd is een tijd van integratie voor lichtwerkers. Het is de bedoeling dat ze oude trauma’s van afwijzing en isolatie te boven komen en gaan ervaren dat hun licht welkom en hard nodig is in deze wereld. En bovenal dat ze dit kunnen geven zonder strijd en vanuit een goede balans tussen geven en ontvangen. Naast het vervullen van hun pioniersrol is het voor veel lichtwerkers in dit leven van groot belang vrede te gaan ervaren met het aardse zijn, te mogen genieten en te ontvangen, en innerlijk te helen van oude wonden. Na de algemene boodschap van Jeshua, die zal worden ingeleid door Gerrit met een meditatie, is er een vraag- en antwoordronde waarin gechannelde antwoorden zullen worden gegeven op vragen in het publiek.

Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.

Inschrijving

De lezing “Eenzaamheid in lichtwerkers” wordt ook gegeven op zondag 11 november 2018 in Brugge.


Van Ego naar Hart

Datum: zondag 25 november 2018 van 14u – 17u
Locatie: Verenigingsgebouw Willem Tell, Kerkenstraat 17 in Silvolde
(Achterhoek, bij Doetinchem)
Kosten: 20 euro (incl. een consumptie)

In deze tijd vindt er zowel individueel als mondiaal een transformatie plaats van ego naar hart, van een bewustzijn gebaseerd op angst en strijd naar een bewustzijn gebaseerd op liefde en verbinding. Deze transformatie is ingrijpend op alle niveaus van ons leven, en heeft gevolgen voor ons werk, onze relaties en de manier waarop we met onszelf omgaan. In deze gechannelde lezing geeft Pamela een boodschap van Jeshua, waarin hij spreekt over deze overgangsfase en wat die betekent voor ons persoonlijk leven.

In Pamela’s eerste boek “Gesprekken met Jeshua” onderscheidt Jeshua vier fasen in de transformatie van ego naar hart en zegt hij dat er een groep van pioniers is (lichtwerkers) die momenteel de laatste fasen doorloopt. Dat brengt hen vreugde en groei maar gaat ook gepaard met specifieke problemen, zoals een grote gevoeligheid, je niet thuis voelen in de maatschappelijke werkelijkheid en het integreren van tamelijk zware vorige levensenergieën die in dit leven opgehelderd willen worden. In de lezing wordt speciaal aandacht besteed aan deze thema’s.

De lezing zal worden ingeleid door regressietherapeut Gerrit Gielen, die een geleide meditatie aanbiedt. Daarna volgt de gechannelde lezing door Pamela. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen uit het publiek. Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.

Aanmelden: via e-mail bij dewitteroosnu@gmail.com.

Klik hier voor info



Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd

Datum: 6 januari 2019 van 14:00 – 16:30
Locatie: Noordwijk
Kosten: 24 euro

De overgang die in deze tijd plaats vindt van een ego-gebaseerd bewustzijn naar een hartgedragen bewustzijn heeft ingrijpende gevolgen voor onze levens. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat we anders gaan denken en voelen over wat mannelijkheid en vrouwelijkheid betekenen. Ieder van ons heeft op zielsniveau de beschikking over beide energieën. Als we ons hiervan bewust worden en ons realiseren dat we allereerst “ziel” zijn, kunnen we het mannelijke en vrouwelijke in onszelf meer in balans brengen en oude, beperkende definities ervan loslaten. We kunnen ook de emotionele verwondingen die we als man of vrouw hebben opgelopen gaan helen. Dit alles zal een diepgaand effect hebben op de relaties die we aangaan met een partner of geliefde. Relaties en seksualiteit op hartsniveau geven de ziel de mogelijkheid volledig in te dalen op aarde en helpen vorm te geven aan een Nieuwe Tijd.

In deze gechannelde lezing zal Pamela een boodschap doorgeven van Jeshua over mannelijke en vrouwelijke energie, de weg naar heelwording van oude trauma’s en de betekenis van hartgedragen relaties.

De lezing wordt ingeleid door Gerrit, die een meditatie zal aanbieden over dit thema.

Na de pauze beantwoordt Pamela (via channeling) vragen uit het publiek.
Na afloop is ze aanwezig om boeken te signeren.

Klik hier voor info en aanmelding.


 

Relatietherapie (Gerrit)

Ik zie het veel gebeuren. Mensen komen iemand tegen waarmee ze een diepe zielsverwantschap voelen. Ze gaan daar een relatie mee aan of trouwen zelfs.
En dan loopt het fout, het werkt niet. Waarom niet?

De dieperliggende reden is vaak dat een zielsverwantschap zich niet zo maar laat duwen in onze opvattingen van hoe een relatie of een huwelijk dient te zijn. Deze opvattingen zijn vaak gebaseerd op oude op angst gebaseerde ideeën en  gaan vaak nog helemaal uit van een man – vrouw dualiteit. De stralende werkelijkheid van de ziel van de ander die geboren wil worden laat zich niet zo maar in het hokje duwen van hoe wij denken dat een huwelijk behoort te zijn en gaat beslist hard botsen met dualistische ideeën over het man – vrouw zijn. Ook al voelen we de ziel van de ander, we zijn vaak nog niet bereid die werkelijk helemaal in ons leven toe te laten. We willen de ander ‘hebben’ in plaats van in alle vrijheid laten groeien.

Voor mensen die hiermee worstelen bied ik het consult “spirituele relatietherapie” aan.

Het doel hiervan is te helpen bij de overgang van een ouderwetse op dualiteit gebaseerde relatie naar een zielenrelatie waarin beide partners helemaal in vrijheid kunnen stralen en genieten van elkaars licht.

Klik hier voor meer info.


 

Artikel Gerrit over innerlijk leiderschap

Innerlijk leiderschap: wat is dat?

Stel je voor: je ligt ’s nachts wakker in bed. Je wilt slapen, maar dat lukt niet. Er is overdag te veel stress geweest, je zit vol angsten en zorgen. In je hoofd blijft het maar malen. Je kijkt voortdurend op de klok. Daardoor komt er nog een zorg bij: dat je te weinig slaap krijgt. Het is je duidelijk: morgen zal ik me nog ellendiger voelen. Want wat ik nu voor mezelf wil – slapen - lukt simpelweg niet. 
Op het moment dat je in bed ligt, heb je in feite weinig te maken met die stressvolle wereld. Je hebt immers, als het goed is, de juiste omstandigheden gecreëerd om je terug te trekken uit die wereld
Maar de stilte confronteert je des te sterker met je innerlijke wereld. Nu dringen je angsten zich in volle sterkte aan je op en lig je te piekeren en te malen. Je zorgelijkheid verhindert dat je ongestoord kunt slapen. En ook al wéét je dit, helpt dit weten je niet om tot rust te komen en de broodnodige slaap te krijgen.  

Wat is er eigenlijk aan de hand? Je bent geen meester over je innerlijke wereld. Je angsten zijn de baas. Die bepalen je gedachten; en het zijn zorgelijke gedachten die de slaap bij je weghouden. 

Voor het gehele artikel, lees hier verder of zie www.gerrit-gielen.nl .

Ik geef samen met Christa Olaria ook een workshop over dit thema.


 

Workshop Innerlijk Leiderschap - Een reis naar de bron met Christa Olaria en Gerrit Gielen

Als we als kind worden geboren, leren we wat de regels zijn binnen het gezin. We passen ons aan de waarden en normen van dat gezin aan. Dit is een normaal proces. Door je aan te passen, hoor je erbij. Aanpassen wil niet altijd zeggen dat je precies doet wat er gewenst wordt; het kan ook juist tot tegenovergesteld gedrag leiden, in de zin van opstandigheid en verzet.

Geleidelijk aan verinnerlijken we allerlei ideeën over hoe we het leven moeten leven en als dat proces voltooid is, zijn we volwassen. Echter, we dan leven onbewust in patronen die ons beperken en die vaak niet overeenkomen met onze eigen innerlijke waarheid: onze bron.

Het doel van de workshop is je te helpen om je eigen autoriteit, je eigen leiderschap over het leven weer in handen te nemen. Dit doen we door onbewuste patronen zichtbaar te maken, het contact met je eigen bron te herstellen en je ervan bewust te maken dat die bron zowel het vrouwelijke als het mannelijke omvat.

De coaches die je begeleiden tijdens deze workshop zijn Christa Olaria en Gerrit Gielen.

Christa begeleidt je met oefeningen vanuit haar systemische achtergrond/ familieopstellingen. Gerrit biedt meditaties en bewustwordingsoefeningen aan vanuit zijn achtergrond als spiritueel therapeut.

Meer informatie over onze achtergrond vind je op onze websites:

Christa: www.hestia-coaching.nl/

Gerrit: www.gerrit-gielen.nl/

Ook schreef Christa een artikel over innerlijk leiderschap.

De workshop vindt plaats op zaterdag 3 november 2018 in Tilburg

Meer info en opgave: Workshop innerlijk leiderschap



Twee nieuwe channelings

Word je bewust van je eenzaamheid

Audio

"In ieder mens leeft de pijn van eenzaamheid. Roep die nu eens heel bewust op. Loop er niet voor weg. Probeer hem niet te verdoven, maar ga er recht op af. Misschien zie je nu voor je innerlijk oog iets of iemand verschijnen, die deze eenzaamheid in jou vertegenwoordigt: een gestalte - een mens of een dier - of een beeld uit de natuur. Kijk maar naar het beeld dat jouw eenzaamheid weerspiegelt: het gevoel niet verbonden te zijn met het geheel, het gevoel in het duister te tasten. Laat deze eenzaamheid maar groter worden, en ook de angst die ze teweeg brengt. De grootste angst in ieder mens is uiteindelijk de angst om afgescheiden te zijn, verstoten te zijn door het geheel. Verstoten door de vader-moeder van het universum, en helemaal teruggeworpen te zijn op jezelf. Het is dan alsof je zuurstof tekort komt, alsof je geestelijk naar adem snakt. Je levensadem gaat verloren als je je verbinding met het geheel verbreekt."

De heldere kern in jezelf

audio

"Er is nog steeds veel angst op aarde en van daaruit verlies je jezelf in invloeden van buitenaf waar je gezag aan toekent, autoriteit, waar je steun bij zoekt, bevestiging, erkenning. Dit is heel menselijk, maar tegelijk drijft het je af, weg van je eigen waarheid. Het is je opdracht als mens om je eigen innerlijke waarheid te zoeken tegen alle uiterlijke invloeden in. Dit is een heroïsche weg, de weg van een held die zijn eigen zoektocht aangaat en daarin heel authentiek en individueel, niet langs gebaande paden, zijn of haar eigen weg en waarheid vindt."

 


www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net



Boeken van Pamela Kribbe
klik op het plaatje voor meer info of om te bestellen


Geprekken met Jeshua


Contact met Gidsen


Ode aan de Aarde


Bezield Leven

Nacht van de Ziel
Nacht van de Ziel

De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt

Word lid van onze nieuwsbrief


Lijn in regenboogkleuren



page hit counter