Nieuwsbrief september 2008

Lieve mensen,

Alweer een nieuwsbrief, terwijl de vorige nog geen maand geleden verscheen, maar het stemt me heel vreugdevol jullie te kunnen vertellen dat ik een samenwerkingsverband ben aangegaan met Annelie van Eijk, healer en bloesemtherapeute, en dat wij dit najaar samen “Aardecirkels” gaan organiseren.

Alvorens deze workshops nader te omschrijven, zal ik eerst iets vertellen over onze ontmoeting en de totstandkoming van onze samenwerking.

Aarde en kosmos komen samen

Een jaar geleden begon ik last te krijgen van maagklachten, die te maken hadden met overspannenheid als gevolg van de grote drukte in mijn praktijk. Ik kon die drukte niet goed aan, vond het moeilijk “nee” te zeggen en ruimte voor mezelf te nemen. Ik had last van “reflux klachten”, dat wil zeggen dat er steeds maagzuur omhoog komt in je slokdarm en keel, wat een naar gevoel geeft en de voorbode is van een maagzweer. Vanwege de ernst van de klachten, zag ik mij genoodzaakt (reguliere) medicijnen te gebruiken om het maagzuur te onderdrukken. Daarnaast ging ik echter ook energetisch aan de slag en ontdekte al gauw dat het maagzuur mijn onderdrukte boosheid weerspiegelde (het lichaam zei eigenlijk: als jij je boosheid niet uit, doe ik het wel voor je, in de vorm van bijtend zuur). Er was boosheid omdat ik mezelf niet toestond echt te leven zoals ik wilde. Gaandeweg ben ik het afgelopen jaar steeds meer beslissingen gaan nemen die passen bij wat ik wil en niet bij wat ik denk dat goed is om te doen.

In dit proces kreeg ik na een paar maanden het gevoel dat het goed was een healing te laten doen bij Annelie. Ik kende haar al een tijdje, van een reading die ze door mij had laten doen, van haar mooie website www.goudenzon.nl en de interessante nieuwsbrieven die ze geregeld uitstuurt. Wat me altijd aantrok in haar energie is de eenvoud en de bescheidenheid die ze uitstraalt. Bovendien heeft ze een heel diepgaande verbinding met de aarde en de natuur, iets waar het mij (ondanks mijn kosmische connectie met Jeshua en Maria) vaak aan heeft ontbroken.

Ik ging dus een healing doen bij Annelie en dat was een prachtige ervaring. Annelie werkt met haar handen, en krijgt af en toe ook intuïtieve boodschappen door. Bij mij was het eerste wat ze ontving: je moet doen wat jij wilt. Prettig, zo’n bevestiging! Emotioneel kwam er veel los tijdens de healing. Ik zag m’n innerlijk kind haar handjes naar mij uitstrekken. Ze voelde zich verlaten. Verder zag ik mooie kleuren, beelden van dolfijnen en een kaboutertje door de kamer lopen. Tijdens de healing voelde Annelie zich geleid naar een boek dat op haar boekenplank stond over contact met kabouters en andere natuurwezens. Ze gaf me het boek mee en ik werd er enorm door geraakt. (Het boek is van Tanis Helliwell en het heet “Een zomer met het kleine volkje” Uitgeverij Christofoor ISBN10: 9060384962 | ISBN13: 9789060384961). Ik heb zelf altijd wel een enorme liefde gevoeld voor de natuur, maar tegelijk had ik heel veel moeite met gronden en überhaupt met het “op aarde zijn”. Dit boek vertelde over de etherische wezens die sinds oude tijden onze natuur bevolken, en die een oproep doen om ons weer te verbinden met de aarde. Ik was ontroerd en voelde dat er een mogelijkheid was voor Annelie en mij om hier samen iets mee te doen.

Een paar maanden later zag ik Annelie weer en besloten we samen tochten te gaan maken door de natuur. Op één van die tochten nam ze mij mee naar een stukje bos nabij Helmond, waar ze een bijzondere krachtplek had ontdekt. Het lag van het bospad af, midden tussen de dennenbomen. Ik voelde heel duidelijk dat er op die plek een sterke verbinding was tussen hemel en aarde, dat de aarde daar bevrucht werd door kosmische krachten van licht, die de aarde ondersteunen en meehelpen te transformeren naar een nieuwe bewustzijnsfase. Ik was verrukt door de blijdschap en puurheid die de aarde daar uitstraalde. Zij absorbeerde het licht met vreugde en het was voor mij klip en klaar dat de transformatie naar een hoger bewustzijn onafwendbaar is. Ik zat op een gegeven moment gehurkt op het bedauwde sterretjesmos dat de grond bedekte en voelde vanuit de aarde een boodschap komen: “Jullie kunnen meehelpen!” Het klonk enthousiast en uitnodigend. Ik vroeg: “Hoe dan?” en het antwoord was “Aardecirkels”. Cirkels van mensen die zich verbinden met de aarde……mensen die heling ontvangen van de aarde en tegelijk heling geven aan de aarde.

Nadat we deze boodschap hadden ontvangen, voelden we ons eigenlijk zo blij als kinderen die naar een feestje mogen. We besloten het avontuur aan te gaan. Voorlopig gaan we de Aardecirkels organiseren in mijn praktijkruimte in Tilburg met kleine groepen van maximaal 5 personen. We verwachten in een later stadium met wat grotere groepen te gaan werken op een locatie dichter bij de natuur.

Ik heb zelf inmiddels twee channelings gedaan waarbij de Aarde aan het woord kwam. Het was een heel ander gevoel dan het channelen van Jeshua of Maria. De inspiratie kwam van beneden, vanuit de grond. Eigenlijk is het zo’n mooi gegeven, dat de Aarde als voedende, intelligente Geest ons doorlopend omringt in tastbare vorm. We zijn zo vaak op zoek naar advies van “boven”, raad van gidsen en leraren uit de andere wereld, maar de Aarde is er gewoon hier en nu, tastbaar, zichtbaar en zich doorlopend kenbaar makend aan ons via ons lichaam. Eén van de channelings met de Aarde heb ik als geluidsbestand vrij beschikbaar gesteld op mijn website; zie www.pamela-kribbe.nl onder Nieuws of in het linkermenu onder “Geluidsbestanden downloaden”

Nu volgt dan de aankondiging van een tweetal Aardecirkel workshops!
Bij voldoende aanmeldingen zullen we meerdere groepen organiseren.


AARDECIRKEL door Annelie van Eijk en Pamela Kribbe op 30 september en 29 oktober

In de Aardecirkel zitten we met een groepje mensen bijeen in een kring. We werken met een combinatie van channeling (Pamela) en healing (Annelie) vanuit moeder Aarde.

Opbouw workshop:

- We beginnen met een korte aardingsoefening (door Annelie) om de Aarde te begroeten en ons te verbinden met haar kracht.
- Pamela geeft een gechannelde boodschap van de Aarde
- Aansluitend doet Annelie een healing voor de groep met aandacht voor elke deelnemer afzonderlijk. (Tijdens de healing loopt Annelie rond in de ruimte, beweegt haar handen zoals haar wordt ingegeven en maakt ze gebruik van een “helende drum”, zie voor meer info haar site www.goudenzon.nl ).
- Pauze (er is koffie/thee, maar neem s.v.p. je eigen lunch mee)
- Vraag- en antwoordronde. Iedereen kan een vraag stellen aan de Aarde en ontvangt een gechanneld antwoord van Pamela

Tijdstip:


dinsdag 30 september van 11u tot 14u
woensdag 29 oktober van 11u tot 14u

N.B dit is een ééndaagse workshop die je zo vaak kunt doen als je wilt.

Plaats: Wilhelminapark 130, Tilburg. Klik hier voor routebeschrijving

Aantal deelnemers: maximaal 5 personen.

Geluidsbestanden:
Je ontvangt na afloop van de workshop via e-mail van ons een link, waarmee je toegang krijgt tot de geluidsbestanden van de Channeling en de Vraag- en antwoordronde. Je kunt deze downloaden en eventueel zelf op CD branden.

Kosten: 75 euro (incl. koffie/kruidenthee, neem s.v.p. je eigen lunch mee)

Graag uiterlijk 2 weken van te voren overmaken op girorekeningnummer 9235622 t.n.v. C. van Eijk te Helmond o.v.v. “Aardecirkel, je (voor)naam plus datum van de dag”.

Aanmelding:


Je kunt je aanmelden voor de workshop door een e-mailtje te sturen naar Annelie op het volgende e-mailadres: goudenzon.nl@live.nl
Vermeld daarbij ook even je telefoonnummer.
Je ontvangt van Annelie een bevestiging van deelname.
Wacht even met betalen totdat je deze bevestiging hebt ontvangen.

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Mede namens Annelie, een lieve groet

Pamela

www.pamela-kribbe.nl

Websites van Annelie:
www.goudenzon.nl
www.mijnspirituelenatuur.nl

Lijn in regenboogkleuren