;
Nieuwsbrief september 2011


Beste lezer,

Hierbij een korte nieuwsbrief met enkele aankondigingen:

-

Er is één plaats vrijgekomen in de tweedaagse workshop Relaties in de Nieuwe Tijd, die gehouden wordt op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober in Hoogeloon. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl: Agenda of in het linkermenu onder Workshops.
 

-

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in het begeleidingstraject Hooggevoeligheid, dat start op 28 september.
Hooggevoeligheid betekent dat je sterk reageert op prikkels van buitenaf en dat je veel waarneemt en voelt bij andere mensen. Hooggevoeligheid is een teken van innerlijke ontwikkeling, maar je kunt er ook veel problemen door ervaren, bijvoorbeeld: andermans energie absorberen en niet goed kunnen loslaten, moeheid, moeilijk nee kunnen zeggen, jezelf onvoldoende uitdrukken op emotioneel en creatief gebied. In het begeleidingstraject onderzoek je hoe je het beste kunt omgaan met jouw hooggevoeligheid, hoe je kunt leren je beter gegrond en bij jezelf te voelen en hoe je de positieve kanten van hooggevoeligheid (gaves en talenten) op vreugdevolle manier kunt beleven.
Voor meer info en opgave, zie www.gerrit-gielen.nl of klik hier.
 

-

“Verbinden en loslaten in liefdesrelaties”: een nieuwe channeling van Jeshua is verschenen op www.pamela-kribbe.nl.

"Jullie hebben je vanuit je ziel tot doel gesteld een meer evenwichtig samenspel van de mannelijke en de vrouwelijke energie op aarde neer te zetten. Dat doe je allereerst in jezelf, door deze twee energieën in jezelf in balans te brengen. Door de balans in jezelf te verwerkelijken, zet je een voorbeeld neer van hoe een vreugdevolle samenwerking van het mannelijke en het vrouwelijke eruit ziet."

De channeling is beschikbaar als tekst en als geluidsbestand. Kijk onder Nieuw of in het linkermenu onder “Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd”.
 

-

Nieuw: Tweedaagse workshop Channeling, 11 en 12 november

Deze workshop is bedoeld voor mensen die ‘iets’ met channeling willen gaan doen, voor zichzelf of in hun werk met mensen (bijvoorbeeld in een eigen praktijk). Heb je het gevoel dat je in je werk met mensen wordt geďnspireerd door een stroom die van buiten jou komt en zou je daar graag bewuster contact mee willen maken? Voel je je aangetrokken tot channeling maar ben je onzeker of wat jij hoort/voelt/waarneemt echt klopt en zuiver is? Vraag je je af hoe je je vermogen tot channelen verder kunt ontwikkelen en hoe je het naar buiten zou kunnen brengen? Op dit soort vragen gaan we in de workshop in. Het is niet de bedoeling van de workshop dat wij je een vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hierin zijn/haar eigen weg moet vinden. Wel is het de bedoeling dat je meer helderheid krijgt over wat channelen is, en wat het voor jou kan betekenen.

Gedurende deze tweedaagse workshop doen we een aantal geleide meditaties (Gerrit) die je uitnodigen bewust in contact te komen met de energie (van gidsen/leraren) die door jou heen wil stromen. Op beide dagen doet Pamela een channeling over wat channelen is, voor wie het is bedoeld en hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen als channeler. Na afloop van de channeling krijgt ieder de gelegenheid om een persoonlijke vraag voor te leggen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Groepsgrootte: maximaal 12 personen.

Data: vrijdag 11 november en zaterdag 12 november

Plaats: Hoogeloon (N.B.)

Kosten: 165 euro (incl. BTW) voor de twee workshops, het diner op vrijdagavond, de lunch op zaterdag, koffie en kruidenthee beide dagen.

Voor gedetailleerde praktische info en aanmelding: zie www.pamela-kribbe.nl onder Agenda of in het linkermenu onder Channeling Workshop.


Lieve groet,

Gerrit & Pamela

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)
 

Lijn in regenboogkleuren