Nieuwsbrief oktober 2008

Lieve lezer,

Bijgaand enkele aankondigingen vanuit onze praktijk Aurelia.

Ochtend met Jeshua op 7 november: “De dood en daarna”.

Op vrijdag 7 november organiseren wij een “ochtend met Jeshua” over het onderwerp “De dood en daarna”. Jeshua zal vertellen hoe sterven eruit ziet vanuit een innerlijk perspectief, hoe je met meer bewustzijn en gemak je kunt overgeven aan de dood, wat er gebeurt nadat je je lichaam verlaat en hoe de wereld ‘aan de andere kant’ er uitziet. Ook zal hij ingaan op de mogelijkheden voor contact met overledenen, en het omgaan met de pijn van het verlies door nabestaanden.

We zullen de bijeenkomst starten met een meditatie door Gerrit, waarna Pamela de channeling doet. Na een korte pauze is er gelegenheid tot vragen stellen aan Pamela/Jeshua.

Tijdstip: vrijdag 7 november van 10.30u – 13u

Plaats: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda Klik hier voor routebeschrijving

Kosten: 20 euro (over te maken op giro 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “lezing 7 november”).

Aanmelding: stuur een mailtje naar aurelia@jeshua.net en vermeld daarin je naam en telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging van ons.


Workshop Hooggevoeligheid 11 oktober: nog 2 plaatsen beschikbaar!


In de workshop “Omgaan met Hooggevoeligheid”, die we organiseren op zaterdag 11 oktober van 11.30u tot 15.30u, zijn 2 plaatsen vrij gekomen. Heb je interesse, reageer snel op aurelia@jeshua.net


Nieuwe tekst van Gerrit over hooggevoeligheid

Gerrit heeft een tekst geschreven over hooggevoeligheid, waarin hij vier stappen benoemt om de lasten van hooggevoeligheid te transformeren tot kwaliteiten die je leven vreugdevol maken. Het stuk heet: “Van overgevoeligheid naar hooggevoeligheid (of: van sukkel naar Engel)” en je kunt het vinden op www.gerrit-gielen.nl
De meditaties die Gerrit in de workshop Hooggevoeligheid verzorgt, zijn gebaseerd op de ideeën uit dit artikel.


Channeling van Maria beschikbaar op de site: “Boodschap aan nieuwetijdsouders”


In het kader van onze nieuwe workshop “Zielecontact met je kind”, heb ik onlangs een channeling ontvangen van Maria, waarin spiritueel bewuste ouders, die ze met een knipoog nieuwetijdsouders noemt, worden aangemoedigd respect en mededogen te hebben voor en met zichzelf. Vaak willen juist spiritueel bewuste ouders het heel goed doen in de relatie met hun (vaak gevoelige) kinderen. Daarin kunnen ze behoorlijk streng zijn voor zichzelf. Ze gunnen het zichzelf nauwelijks om zelf met vallen en opstaan te mogen leren van het hele proces. Maria benadrukt dat wij in het proces van het begeleiden van onze kinderen zelf best ook kind mogen zijn, in de betekenis van het even niet weten of sterk emotioneel reageren op gedrag van je kinderen. Maria wil ons ervan doordringen dat onze spirituele kracht er niet in ligt dat we perfect weten te reageren op de uitdagingen die het ouderschap ons brengt, maar in onze intentie open te staan voor onze kinderen en hen te beschouwen als gelijkwaardige partners op het niveau van de ziel. Maria vraagt ons met mededogen naar onszelf te kijken, opdat we meer ontspannen en blijmoedige ouders worden.

Ik vond dit zelf een heel fijne boodschap om te ontvangen en ze vloeide ook heel moeiteloos door me heen. Je kunt de tekst en het geluidsbestand vinden op www.pamela-kribbe.nl


Een nieuw begin

Wijzelf gaan op dit moment door een wonderbaarlijke overgangsfase in ons leven. Per 1 september jl. heeft Gerrit ontslag genomen van zijn parttime baan als informaticus, om zich geheel te kunnen wijden aan onze praktijk en zijn werk als hypnotherapeut. Voor ons was het loslaten van de zekerheid van een vaste baan best een duik in het diepe. Voorafgaand aan die beslissing voelden we oude angsten naar boven komen, die te maken hadden met vragen zoals: zijn we wel echt welkom hier op aarde, kunnen we alle uiterlijke zekerheden loslaten en vertrouwen op het ‘Nu’, durven we werkelijk in onze eigen intuïtie te geloven?

Nu eenmaal de beslissing is genomen, en we “los” zijn van het oude, voelen we niets anders dan blijdschap en een steeds sterker wordend vertrouwen. Onze levensvreugde is toegenomen. Doordat Gerrit nu meer vrij is, maken wij geregeld prachtige wandelingen door de Brabantse bossen, en beiden ervaren wij hierin een intens geluk. We bewonderen de schoonheid van de natuur (op doordeweekse dagen nog duidelijker sprekend vanwege de stilte en rust) en genieten woordeloos van elkaars aanwezigheid. Op die momenten ervaar ik een perfectie, die mij nederig stemt. Ik voel dat mijn ziel dan geneest van oude wonden, en dat er een weg is voorbij de angst, een weg van vreugde en zelfverwerkelijking, die je op het spoor komt door je hart te blijven volgen, in welke omstandigheden dan ook.

Lieve groeten,

Pamela en Gerrit

www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net

Lijn in regenboogkleuren