;
Nieuwsbrief oktober 2010

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief kondigen we met plezier enige nieuwe activiteiten aan die we de komende tijd organiseren.

- Nieuwe uitgave van Contact met Gidsen door Zwerk Uitgevers
- Lezing Pamela op boekenbeurs van Antwerpen op 1 november
- Bijeenkomst met channeling op 11 december in Amsterdam
- Spirituele reis naar het Katharenland in Frankrijk (voorjaar 2011)
- Denkend aan Anna-Lisa
 


Nieuwe uitgave van Contact met Gidsen door Zwerk Uitgevers

We zijn verheugd de nieuwe, herziene uitgave van ons boekje ‘Contact met Gidsen’ aan te kondigen. Dit boek bevat tien channelings over contact maken met spirituele gidsen. Het boek wil je uitnodigen je open te stellen voor je gidsen en tegelijk wil het dit contact ontdoen van allerlei mythes en misvattingen. Werkelijk contact met gidsen is eenvoudig, verhelderend en geruststellend. Het is voor iedereen toegankelijk en de eerste en voornaamste stap is het jezelf toestaan van onvoorwaardelijke liefde en begrip.

Contact met Gidsen
Contact met gidsen
Pamela Kribbe

Het boek bevat in deze nieuwe uitgave een Inleiding van Pamela en een nieuw hoofdstuk, geschreven door Gerrit, over de verschillende (aardse, kosmische, innerlijke, uiterlijke) gidsen die er zijn. Het is nu verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en België en ook via internet boekhandels zoals www.bol.com. De prijs is 12,50 euro en het boek telt 105 pagina’s.


Lezing Pamela op boekenbeurs van Antwerpen op 1 november

Op maandag 1 november houdt Pamela ter gelegenheid van het verschijnen van de hernieuwde uitgave van Contact met Gidsen een lezing op de boekenbeurs van Antwerpen.

Onderwerp lezing ‘Contact met gidsen’

Contact maken met spirituele gidsen kan een bron van zingeving, troost en inspiratie zijn. Niettemin roept het ook veel vragen op: wie zijn die gidsen, waaraan herken je een goede gids, hoe weet je of het contact betrouwbaar is, hoe maak je onderscheid tussen je eigen gedachten en de raadgevingen van een gids? Deze vragen staan centraal in Pamela’s lezing en in haar nieuwe boekje ‘Contact met gidsen’. Daarnaast zal zij ingaan op haar eigen ervaring met spirituele gidsen en de betekenis daarvan voor haar eigen leven. Er is tevens ruimte om vragen te stellen.

Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.

N.B. Dit is een lezing waarbij geen channeling wordt gehouden.

LocatieAntwerp expo Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Zie www.boekenbeurs.be onder Praktisch voor routebeschrijving

De lezing vindt plaats in de gele zaal

Tijdstip: maandag 1 november 11.30u – 12.15u, na afloop signeert Pamela boeken.

Toegangskaarten voor de beurs kun je on line bestellen via deze website: www.boekenbeurs.be. De kosten zijn 8 euro. Je koopt kaarten voor de gehele beurs (niet voor onze lezing apart). De beurs duurt van 31 oktober t/m 11 november.


Bijeenkomst met channeling op 11 december in Amsterdam

Aardse spiritualiteit: je mens-zijn omarmen en vieren

Pamela channelt Maria

Eeuwenlang heeft spiritualiteit in het teken gestaan van het ontstijgen van je menselijkheid, het afzien van verlangen en genieten, kortom het loslaten van het aardse. Maria zal spreken over een nieuwe spiritualiteit die het hemelse met het aardse verbindt, waarin emoties en het lichaam worden gezien als uitdrukkingsvormen van de ziel en het mens-zijn wordt omarmd en gevierd.

Maria zegt hierover:

Je ziel spreekt constant met je via je gevoel, je lichaam en de gebeurtenissen die verschijnen op je levenspad. Door te vertrouwen op haar boodschappen, krijgt het unieke licht van je ziel steeds meer vorm op aarde. Je goddelijke kern verbindt zich met je mens-zijn en op die manier zal je werkelijke vreugde en vervulling in het leven op aarde ervaren.

Programma (17u – 19.30u)

- Opening door Pamela

- Geleide meditatie van Gerrit: ‘de taal van je ziel’

- Channeling
Pamela channelt Maria over Aardse spiritualiteit: je mens-zijn omarmen en vieren

Pauze (20 min.)

- Vragen en antwoorden
Pamela geeft gechannelde antwoorden op vragen uit het publiek

Na afloop (tot ongeveer 19.30u) is er gelegenheid om een gesigneerd boek te kopen.

Tijdstip: zaterdag 11 december 17.00u – 19.00u (tot 19.30u gelegenheid tot signeren)

Plaats: Mirror-centre, Ter Gouwstraat 3 in Amsterdam, www.mirrorcentre.com

Het pand is gelegen direct naast het Muiderpoortstation in Amsterdam-Oost
en is vanaf Amsterdam CS en ook vanaf het Amstelstation in ± 5 minuten bereikbaar.

Zie www.mirrorcentre.com voor Routebeschrijving per auto en openbaar vervoer.

Aanmelding: je kunt je aanmelden bij Ruud Kamminga via e-mail: mail12connect@ymail.com  Na ontvangst van je betaling stuurt hij je een bevestiging per e-mail.

Kosten: 15 euro, over te maken tot en met dinsdag 7 december 2010 op bankrekeningnummer 59 33 87236 t.n.v. R. Kamminga te Amsterdam. Daarna kan je alleen nog kaarten aan de kassa verkrijgen. Als de kaarten uitverkocht zijn, dan wordt dat op de Homepage van www.12connect.me vermeld. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

One Love Party met channeling, vegetarisch diner, (dans)workshops en dansfeest

Onze bijeenkomst is onderdeel van een groter programma van activiteiten in het Mirror Centre op zaterdag 11 december. Zo kun je na afloop van de bijeenkomst (vegetarisch) dineren en vindt er van 20u tot 22u een aantal (dans)workshops plaats met onder andere Biodanza. Van 22.00u tot 02.00u is er een dansfeest. Op alle onderdelen kun je los of als geheel inschrijven. Schrijf je voor het geheel in, kun je een voordelig Combinatieticket kopen.  

De organisator van het gehele programma is Ruud Kamminga. Ruud organiseert sinds enkele jaren One Love Parties die in het teken staan van verbinding vanuit het hart en een vreugdevolle beleving van spiritualiteit. Op zijn website www.12connect.me kun je het volledige programma van zaterdag 11 december bekijken, informatie opvragen en je inschrijven.


Spirituele reis met Pamela & Gerrit naar het Katharenland in Frankrijk

Workshops met channelings van Jeshua en Maria - april 2011

In samenwerking met reisburo Magical Tours (www.magicaltours-vakantie.nl) organiseren wij in het voorjaar van 2011 een spirituele reis die in het teken staat van inspiratie, genieten en ontvangen.

We verblijven voor een week in Zuid-Frankrijk, in de Languedoc, de streek waar in de 12en 13e eeuw de Katharen leefden. Dit was een groep bevlogen christenen die trachtten de oorspronkelijke boodschap en energie van Jezus levend te houden in een tijd die werd gekenmerkt door kerkelijke repressie en machtsmisbruik.

Gedurende de week bezoek je verschillende bijzondere plekken die met het Kathaarse verleden te maken hebben. Daarnaast worden er op het landgoed waar je verblijft door ons (Pamela en Gerrit) drie workshops verzorgd over het thema “mannelijke en vrouwelijke energie”. Hieronder vind je het programma. Verder is er genoeg tijd voor eigen besteding, om te ontspannen en te genieten.

Programma van de workshops

"Een nieuwe balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie"

In deze serie workshops word je - via channeling en geleide meditatie - uitgenodigd te onderzoeken hoe de vrouwelijke energie in jezelf (gevoeligheid, intuïtie) zich verhoudt tot je mannelijke energie (daadkracht, grenzen stellen). Alleen wanneer beide in balans met elkaar zijn, kun je je diepste inspiratie vanuit je ziel manifesteren op aarde.  

Dag 1) De wedergeboorte van de vrouwelijke energie
Dag 2) De transformatie van de mannelijke energie
Dag 3) Mannelijk en vrouwelijk in balans

In de channelings wordt ingegaan op de geschiedenis van de disbalans tussen mannelijk en vrouwelijk en de noodzaak van een nieuwe geboorte van zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie. Er wordt uitgelegd hoe je dit in jezelf kunt realiseren. In de geleide meditaties kun je daadwerkelijk contact maken met de vrouwelijke en mannelijke energiestroom in jezelf en ontdekken hoe je deze in harmonie brengt.

De opzet van elke workshop is:

- Geleide meditatie van Gerrit (over het onderwerp van de dag)
- Channeling Pamela
- Pauze
- Vraag- en antwoordronde (elke deelnemer krijgt in de loop van de week de gelegenheid een persoonlijke vraag te stellen waarop hij/zij een gechanneld antwoord ontvangt).

De workshops vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag en duren steeds twee en een half uur.

Data: de week van zaterdag 23 april – zaterdag 30 april

Groepsgrootte: maximaal 16 personen

Meer informatie over het reisprogramma en praktische gegevens

Op de website van Magical Tours, dat onder leiding staat van Jacqueline Streefkerk en en Jean-Luc Evens, vind je alle informatie over het reisprogramma en de praktische aspecten van de reis.

http://www.magicaltours-vakantie.nl/frame_spirituele_reis_in_het_Katharenland_met_Pamela_Kribbe.htm

of, als deze link niet werkt:
www.magicaltours-vakantie.nl
en klik op “Reizen2011”en dan op “Spirituele reis in het Katharenland met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen”.

Inschrijving

Om je in te schrijven voor deze reis kun je op de website van Magical Tours een reserveringsformulier invullen.
 

Denkend aan Anna-Lisa

Denkend aan Anna-Lisa
De donker wordende dagen lenen zich goed voor het je terugtrekken met een boek. Onlangs stuitten we op een boek dat ons allebei raakte. Het heet Denkend aan Anna-Lisa en het gaat over de plotselinge dood van een vierjarig meisje door een ongeval. De schrijfster, Ineke van Pelt, is bevriend met de ouders van het overleden meisje. In het boek tracht zij woorden te geven aan de verbijstering en het peilloze verdriet dat de dood van Anna-Lisa oproept en tast ze tevens de mogelijkheden af om betekenis te geven aan zo'n noodlottige gebeurtenis. Ineke van Pelt is filosofe en haar toon in het boek varieert van heel beschouwelijk en filosofisch tot heel concreet, verhalend en ontroerend. Door alles heen voel je de oprechtheid en puurheid van haar zoeken naar betekenis. Ze is dan ook niet alleen buitenstaander in dit verhaal. Zelf heeft ze jaren geleden ook een kindje verloren. Ze verstaat de kunst hierover te vertellen op een ingehouden, bedachtzame manier die het boek juist daardoor des te aangrijpender maakt. Denkend aan Anna Lisa is verschenen bij Uitgeverij Quist, voor meer informatie zie www.quist.nl of www.inekevanpelt.nl

Warme groet,

Pamela en Gerrit

  
www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net

Lijn in regenboogkleuren