Nieuwsbrief Pamela Kribbe en Gerrit Gielen - oktober 2019

 

Beste lezer,

Graag delen we twee nieuwe channelings met je en brengen we je op de hoogte van onze activiteiten dit najaar

Twee nieuwe channelings

Miniworkshops “Persoonlijke vragen aan Jeshua” op 23 november, 30 november en 7 december

Workshop 'aarden op aarde' met Gerrit - zondag 3 november

Weekend workshop voor mannen "Heling van de mannelijke wond" 28/29 november


Twee nieuwe channelings


De stem van je hart is dichtbij


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Audio
 
"Als je echter vergeet dat je een ziel bent die los staat van deinvloeden van buitenaf, raak je zo ondergedompeld in je aardse persoonlijkheid dat je je kern verliest, dat je het contact ermee kwijt raakt. Dan kan het leven op aarde zó overweldigend worden, de emoties zó intens, de gedachten zó verwarrend, dat je je houvast verliest; dat je eigenlijk aan de buitenkant leeft van wie je ten diepste bent. Dat zie je vaak gebeuren bij mensen: dat ze het contact met hun ziel verliezen, dat de kern van hun hart voor hen onbereikbaar wordt. Het is je hart dat je steeds toefluistert waar je weg ligt, wat je bestemming is. Je hart staat in directe verbinding met je ziel en wijst je de weg. Door stemmen van buitenaf, die meestal gebaseerd zijn op angst, kun je dan de stem van je hart niet meer horen. Die angstvolle stemmen zijn stemmen uit de traditie, uit de maatschappij, uit je omgeving; die heb je verinnerlijkt. "


Vrouwelijke wijsheid

Pamela kribbe channelt Maria

Audio
 
"In deze tijd wil de vrouwelijke wijsheid in haar oorspronkelijke vormuitvliegen en zich manifesteren op aarde. Ze wil voeten in de aarde krijgen en heling brengen aan oude wonden die in de harten van mensen zijn geslagen. Er is heel veel lijden in deze wereld en jullie hebben daar deel aan. Je lijdt ook zelf. Er is een vervreemding in de zielen van de meeste mensen, een verwijdering van het echte zelf, van het oorspronkelijke licht."


Persoonlijke vragen aan Jeshua

Tijdens deze workshops zal ik een channeling doen en is er daarnaast voor iedere deelnemer de gelegenheid om twee persoonlijke vragen te stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Deze mini-workshops zijn toegankelijk voor maximaal 6 personen. Ze zijn voor mij een middenweg tussen individuele consulten en grotere workshops. Ze bieden een intieme setting waarin er ruimte is voor ieders individuele situatie, terwijl er ook een wijdere energie aanwezig is via de algemene channeling en het samenzijn met gelijkgestemden.

Het gaat om losse workshops, waarvoor je per keer inschrijft (het is geen traject).

Data:

- zaterdag 23 november 2019
- zaterdag 30 november 2019
- zaterdag 7 december 2019

Tijdstip: 10.30u – 13.00u

Plaats: Wilhelminapark 130, 5041EH Tilburg

(voor routebeschrijving zie www.pamela-kribbe.nl onder Contact)

Kosten: 100 euro (incl. BTW)

De hele sessie wordt opgenomen en je ontvangt na afloop via e-mail een link naar het geluidsbestand.

Opgave: stuur een mailtje naar pamela@jeshua.net en geef s.v.p. duidelijk aan welke datum je voorkeur heeft. Graag ook je telefoonnummer vermelden.
Wacht s.v.p. met betalen tot je mijn bevestiging hebt ontvangen.

In de bevestiging staat de betalingsinfo.


Workshop 'aarden op aarde' met Gerrit Gielen

Zondag 3 november 2019 van 14u tot 17u, in spiritueel centrum "Atma Bhakti" Destelbergen België nabij Gent

 

Wat is geaard zijn?
Geaard zijn is helemaal vanuit je stralende zelf aanwezig zijn op aarde. Dat is voor iedereen wat anders. Als jij jezelf het beste uitdrukt door te schrijven, dan is schrijven voor jou aardend. Als je van planten houdt is dat misschien tuinieren. Op het moment dat je iets doet met bezieling ben je geaard, en breng je jouw licht naar deze wereld. Ieder mens heeft zijn eigen manier om zijn innerlijke licht tot uitdrukking te brengen. Deze workshop helpt je om jouw manier te ontdekken.

Voor wie?
Voel je je niet thuis op deze aarde, voel je je niet welkom? Heb je het gevoel dat de wereld niet helemaal aansluit bij wie je bent? Dat is mooi. Want dat betekent dat je hier werkelijk iets te brengen hebt, dat je hier gekomen bent om deze wereld wat te veranderen, mooier te maken. Omdat jouw energie anders is dan de energie van de samenleving om je heen denk je misschien dat je niet echt welkom bent. Maar juist daarom ben je hier wel welkom – nodig zelfs. Verandering is nodig. Voel wat je te geven hebt; de wereld om je heen verlangt naar jouw licht. Deze workshop kan je helpen om dat licht te laten stralen.

Wat houdt de workshop in?

Gerrit zal via meditatie en visualisatie jou op weg helpen om jouw licht tot uitdrukking te brengen. Om hier werkelijk te stralen zodat je je thuis voelt op aarde. De workshop zal verschillende thema's aansnijden:
- Tijd creëren voor jezelf en ontdekken wie je bent
- Jezelf uitdrukken
- Ja zeggen tegen de binnenkomende stroom

Deze workshop gebeurt in een groep en ieder krijgt de gelegenheid om op haar of zijn eigen manier hiermee ervaring op te doen.
Na afloop van de meditaties, spreken we de opgedane ervaringen door zodat deze verwerkt kunnen worden. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Opnames workshop
De inleiding en de meditaties worden opgenomen. Na afloop van de workshop ontvang je via e-mail een link waarmee je de opnames via het internet kunt downloaden en beluisteren.

Prijs
59€ pp

Inschrijven
Schrijf je in door een mail te sturen naar lieve.claeys@gmail.com. Je ontvangt dan informatie met hoe je kan betalen.

Klik hier voor meer info


Weekend workshop ‘Heling van de mannelijke wond’ (voor mannen)

Nadat ik een paar jaar geleden De Verboden Vrouw Spreekt publiceerde, met gechannelde boodschappen van Maria Magdalena, kreeg ik ook veel lezersreacties van mannen. Zij herkenden zich in de verwonding van de mannelijke energie die in het boek wordt beschreven, en voelden zich (eindelijk) gezien in de problemen waar zij voor staan als het gaat om relaties, zelfwaardering en het omgaan met de wond in vrouwen.

Het thema van de mannelijke wond is mij de afgelopen jaren gaan fascineren, omdat er volgens mij nog steeds een blinde vlek is voor wat er met mannen is gebeurd door de hardvochtige moraal en opvoedingswijze van het verleden.

Vanuit deze fascinatie ga ik eind december een weekend workshop geven over ‘de mannelijke wond’, in samenwerking met Bouke de Boer, oprichter van NTI NLP, trainer, auteur en ervaren in het geven van mannencirkels en vader-zoon trainingen.

Hieronder volgt info over dit weekend.

De mannelijke wond

In deze tijd is er veel aandacht voor de verwonding van de vrouwelijke energie en de hardvochtige wijze waarop vrouwen zijn behandeld in het verleden. Mannen worden daarbij vaak als dader aangewezen. 

In het verleden werd man- en vrouw zijn gedefinieerd door stereotype beelden en rolpatronen. Niet alleen vrouwen werden hierdoor ernstig beperkt in hun ontwikkeling en vrije zelfexpressie. Ook mannen werden in hun innerlijk leven gevangen gezet door de eisen en verwachtingen die de omgeving hen oplegde. Niet huilen, je emoties onderdrukken, je leven geven voor het vaderland, hard werken en gehoorzamen….het zijn geboden die de mannelijke psyche langdurig hebben beïnvloed en gevormd. Misvormd ook, want door de eenzijdige nadruk op ‘sterk zijn’ en controle houden over je gevoelens, zijn mannen vervreemd geraakt van hun vrouwelijke energie, en hebben ze moeite de stem van hun hart en intuïtie te vertrouwen.

Nu het belang en de waarde van vrouwelijke kwaliteiten als intuïtie, empathie en gevoeligheid mondiaal steeds meer wordt ingezien, wordt steeds duidelijker hoe mannen worstelen met de toegang tot hun eigen vrouwelijke energie. Daarbij komt dat zij als dader worden gezien, en dat hun eigen mannelijke energie als verdacht wordt beschouwd: agressief, autoritair, dominant.   

Mannen raken zo ontredderd; er is verwarring rondom hun identiteit als man. 

Er is in deze tijd behoefte aan een nieuwe definitie van mannelijkheid, één die de oorspronkelijke mannelijke energie herkent en in ere herstelt. De oorspronkelijke mannelijke energie is verbonden met het hart, en is tegelijk helder, zelfbewust en daadkrachtig.

Elk mens is een ziel die beide polen omvat, het verbindende vrouwelijke en het gefocuste, onderscheidende mannelijke. Voor mannen is het belangrijk dat zij 1. de verbinding herstellen met hun voelende kant en 2. het belang en de waardigheid van hun oorspronkelijke mannelijke energie weer ‘in eigendom nemen’. 

In deze weekend workshop besteden we aandacht aan dit dubbele thema en willen we op individueel niveau mannen oproepen hun kracht te herontdekken: 1. door de verbinding met hun hart te herstellen en de blokkades daarom heen bewust te herkennen, en 2. de scheppende en originele kwaliteit van hun mannelijke energie terug te vinden en die weer toe te laten in hun dagelijks leven.

Wat gaan we doen?

Het weekend bestaat uit 4 blokken van 3 uur.

Pamela zal elke sessie inleiden met een gechannelde boodschap over het thema. Channeling is het doorgeven van boodschappen van spirituele gidsen. Het doel van channeling is zowel het overbrengen van informatie als het aanraken en vrijmaken van geblokkeerde energie. In het samenzijn van de groep wordt een energetisch veld gecreëerd waarop de boodschappen zijn afgestemd; ze geven een stem aan dat wat gezien en geheeld wil worden.

Na afloop van elke channeling is er gelegenheid tot het stellen van (persoonlijke) vragen aan Pamela, waarop je een gechanneld antwoord zult ontvangen. De antwoorden zijn erop gericht jouw specifieke situatie te verhelderen en je in je kracht te zetten, zodat je je weer bewust wordt van je scheppende en zelfhelende vermogens.

Iedere deelnemer kan tijdens het weekend tenminste 1 persoonlijke vraag inbrengen.

Bouke zal tijdens elke sessie de thematiek van de mannelijke wond belichten vanuit diverse invalshoeken: o.a. Systemisch Werken, groeps- of individuele opstellingen, archetypes van de man, Oude en Nieuwe Energie en ademhalingsoefeningen. Het doel is inzicht te krijgen in je eigen patronen rondom mannelijkheid en daaromtrent vrijheid en bewustzijn te creëren.

Voor meer informatie over Pamela’s werk zie www.pamela-kribbe.nl

Voor meer informatie over Boukes werk zie www.boukedeboer.nl

Data: weekend van 28 en 29 december, elke dag van 9.30 tot 17.00

Locatie: Trainingsinstituut NTI NLP, Oosterzijweg 8, 1906 AX Limmen

Website: https://ntinlp.nl

Prijs: 425 euro (vrijgesteld van BTW, incl. uitgebreide lunch en koffie/thee/fruit, opnames workshops)

Opgave via mail: info@ntinlp.nl of per telefoon: 072-5053501

Je kunt hier ook informatie opvragen over overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Voor vragen over de training: bouke@ntinlp.nl, of tel: 06-53.77.24.19


 

Fijne herfstdagen en warme groet,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net


Word lid van onze nieuwsbrief


Boeken van Pamela Kribbe
klik op het plaatje voor meer info of om te bestellen


Geprekken met Jeshua


Contact met Gidsen


Ode aan de Aarde


Bezield Leven


Nacht van de Ziel

De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt