;
Nieuwsbrief november 2011


Beste lezer,

Graag brengen we je op de hoogte van enkele nieuwe activiteiten binnen onze praktijk.

Lezing met channeling “Van ego naar hart” op 25 november

Lezing met channeling “Licht in de duisternis” op 1 december

Radio-interview met Pamela en channeling Jeshua op 19 november

Nieuwe channeling op de site: “Het pad van de lichtwerker”

Nieuwe reizen naar Frankrijk zomer 2012


Lezing met channeling “Van ego naar hart” op 25 november in Kortenhoef

Op vrijdag 25 november houden we op uitnodiging van Stichting De Ark Management centrum www.deark.com een gechannelde lezing in de Hervormde Kerk van Kortenhoef. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De Ark, onder leiding van Pieter en Marijke ter Haar, adviseert en coacht sinds 1982 particulieren, professionals en leidinggevenden bij vraagstukken van persoonlijk en zakelijk functioneren. Dit gebeurt op individuele basis, in zeer kleine groepen en buiten de eigen werkomgeving. De sfeer van volstrekte vertrouwelijkheid, openheid en rust biedt ruimte voor verdiept contact met de eigen scheppende kracht. Voor meer informatie, zie www.deark.com

Pamela’s channeling op 25 november heeft als titel:

De geboorte van een nieuwe wereld - de overgang van ego naar hart

We leven in een overgangstijd, waarin het bewustzijn van mensen verandert. Steeds meer mensen ontdekken dat een leven louter gericht op succes, bezit of macht, geen diepgaande vervulling biedt. Meer mensen willen leven vanuit hun hart: vanuit hartstocht, bezieling en in verbinding met anderen. Er is een verschuiving gaande van buiten naar binnen, van ego naar hart, van ik naar wij.

Deze bewustzijnsverandering is vandaag de dag noodzaak geworden. Het leven op aarde wordt bedreigd door de uitwassen van het menselijk ego. Alleen wanneer voldoende mensen de overgang van ego naar hart doormaken, wordt het mogelijk op mondiaal niveau een nieuwe wereld op te bouwen, een wereld die meer harmonieus en vredelievend is.

Hoe krijgt de bewustzijnsverschuiving van ego naar hart vorm in jouw leven? Kun je gehoor geven aan de stem van je hart? Je diepste verlangens volgen en het licht van je ziel in de wereld laten schijnen? De weg naar binnen leidt je niet alleen naar je grootste potentieel, ze brengt je ook op het spoor van je diepste angsten en twijfels. Het is de kunst om op weg naar het licht in jezelf ook de duisternis te durven betreden en je angsten aan te kijken.

In deze gechannelde lezing zal de overgang van ego naar hart worden besproken. Hoe herken je de stem van je hart? Hoe ga je om met de donkere emoties die op de weg naar binnen tegenkomt? Wat betekent de overgang van ego naar hart voor mensen op het gebied van werk en relaties?

Programma

De bijeenkomst zal beginnen met een korte geleide meditatie door Gerrit, daarna volgt de channeling door Pamela. Na de pauze is er ruim gelegenheid tot vragen stellen, waarop je een gechanneld antwoord wordt gegeven. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om gesigneerde boeken te kopen.

Wanneer?

Vrijdag 25 november van 20u tot ongeveer 22u.

Vanaf 19.30u staat er koffie en thee klaar.

Waar?

De Hervormde Kerk van Kortenhoef
Kortenhoefsedijk 168
1241 LZ Kortenhoef

Kortenhoef ligt vlakbij Hilversum.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden bij Annelies Douwes Dekker: e-mail info@deark.com of telefoon 035-5828523.
Aanmelding van te voren is verplicht; er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Betaling geschiedt contant aan de deur.

Kosten

20 euro, inclusief consumpties.
Graag contant betalen bij binnenkomst.


Lezing met channeling “Licht in de duisternis” op 1 december in Veldhoven

Op donderdagavond 1 december houden we op uitnodiging van de Oecumenische Werkgroep “ER IS MEER…” in Veldhoven (dichtbij Eindhoven) een lezing met channeling getiteld “Licht in de duisternis”. De werkgroep “Er is meer” organiseert sinds 12 jaar regelmatig lezingen op het gebied van spiritualiteit en bewustwording. Sprekers vanuit verschillende religieuze, filosofische en psychologische achtergrond worden uitgenodigd om te vertellen wat hen inspireert.

‘Licht in de duisternis’

Anders omgaan met angst en negativiteit in jezelf en anderen

In deze gechannelde lezing zal Pamela spreken over het thema: hoe gaan we om met de donkere kanten in onszelf, zoals angst, somberheid, woede of verdriet. Vaak treden deze donkere kanten juist naar voren als we trachten innerlijk te groeien en ons bewustzijn te verruimen.

We zijn geneigd de negatieve emoties in onszelf te onderdrukken, te bestrijden of ervoor te vluchten. In de lezing wordt benadrukt dat het belangrijk is ons liefdevol toe te buigen naar onze angst en negatieve emoties en deze niet te veroordelen. Juist in het open ontvangen van wat duister is, kunnen we onszelf op dieper niveau leren kennen en verloren delen van onze ziel weer thuis brengen. Naast de vraag hoe we dit kunnen doen in relatie tot onszelf, wordt ook ingegaan op de vraag hoe je het beste kunt omgaan met negativiteit in anderen (op je werk, in je relatie, met vrienden).

In deze lezing verbindt Pamela zich met de christusenergie en spreekt zij een boodschap uit die ze vanuit die bron ontvangt. Na de channeling is er gelegenheid tot vragen stellen. Je ontvangt dan een gechanneld antwoord.

Voor wie is deze bijeenkomst geschikt?

De lezing is bedoeld voor mensen die ernaar verlangen te leven vanuit innerlijke bezieling en die open staan voor een bewuste omgang met angst en negativiteit. Voor mensen die een spirituele transformatie doormaken en de betekenis daarvan van binnenuit willen begrijpen. De lezing is verder interessant voor iedereen die geboeid is door spiritualiteit, innerlijke groei, nieuwetijdsdenken en de christusenergie.

Programma

De bijeenkomst zal beginnen met een korte geleide meditatie door Gerrit, daarna volgt de channeling door Pamela. Na de pauze is er ruim gelegenheid tot vragen stellen. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om gesigneerde boeken te kopen.

Wanneer?

Datum: donderdag 1 december 2011
Tijdstip: 20u - 22.15u

Waar?

Locatie: Immanuelkerk, Teullandstraat 1 te Veldhoven (in de buurt van Eindhoven)

Kosten: 8 euro, aan de deur te voldoen

Aanmelden: reserveren is niet nodig, de kerk biedt ruimte aan ruim 300 personen.

De lezing wordt georganiseerd door de Oecumenische Werkgroep “ER IS MEER…”

Voor vragen kun je mailen naar erismeer@immanuelkerkveldhoven.nl
of per telefoon contact opnemen: 040-7875186 of b.g.g. 040-2539057


Radio-interview met Pamela en channeling Jeshua op 19 november

Op zaterdag 19 november zal Pamela worden geïnterviewd door Eppe Keizer voor het internet radioprogramma ‘Awakening Zone’. Dit is een internationaal radionetwerk, dat kosteloos radio shows aanbiedt waarin bewustzijnsgroei en spiritualiteit centraal staan.

In de uitzending zal Engels worden gesproken, maar alles wordt simultaan vertaald naar het Nederlands door Nelleke Keizer. Na het interview met Pamela volgt een channeling en een vraag- en antwoordronde. De channeling heeft als titel "Samenwerken in de Nieuwe Tijd" en zal gaan over de geboorte van een nieuwe tijd op aarde en de manieren waarop gelijkgestemden met elkaar kunnen samenwerken in deze tijd van transformatie van ego naar hart.

Als je de uitzending wilt beluisteren, ga naar www.awakeningzone.com
Klik op SHOW (je hoeft niet in te loggen of iets dergelijks).
Scroll naar de show die je wilt beluisteren en klik erop.
Deze begint exact om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Voor diegenen die de uitzending later willen beluisteren, klik op ARCHIVES en daarna op de uitzending die je wilt beluisteren.
De show begint dan meteen maar is ook eenvoudig te pauzeren.


Nieuwe channeling van Jeshua: “Het pad van de lichtwerker”

Er staat een nieuwe channeling op www.pamela-kribbe.nl Deze channeling werd ontvangen in het kader van onze workshopreeks voor spiritueel therapeuten. Jeshua bespreekt de vraag wat lichtwerk eigenlijk inhoudt en hoe het verschilt van ons traditionele beeld van “een ander helpen”.

"Als lichtwerker heel of genees je niemand. Echte heelwording komt van binnenuit. Als lichtwerker schep je een ruimte van openheid en oordeelloosheid, waarbinnen een ander zichzelf opnieuw kan ontdekken. In plaats van je te concentreren op de uiterlijke problemen, en die te helpen oplossen, reik je uit naar de kern van iemand, zijn of haar ziel."

Lees verder op www.pamela-kribbe.nl, de channeling is te vinden onder het kopje Nieuws of in het linkermenu onder Serie 3: Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd.


Nieuwe reizen naar Frankrijk in de zomer van 2012

Met grote vreugde kunnen we aankondigen dat we in 2012 weer terugkeren naar ons geliefde Katharenland in Zuid-Frankrijk. Ditmaal gaan we workshops aanbieden in het kader van twee door Magical Tours georganiseerde reizen.


Reis I “Ode aan de Aarde”

De eerste reis, in de week van vrijdag 6 t/m zondag 15 juli, heet “Ode aan de Aarde” en staat in het teken van je verbinden met de Aarde en het vinden van inspiratie en bezieling in het contact met onze mooie planeet. Wij zullen die week drie workshops geven met Aarde channelings. Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens van Magical Tours zullen ons als groep begeleiden naar diverse krachtplekken in de prachtige omgeving waarin de ziel van de Aarde voelbaar aanwezig is.

In het voorjaar van 2012 zal een nieuw boek van Pamela verschijnen, bestaande uit Aarde channelings gecombineerd met sfeervolle beelden van fotografe Anna de Leeuw. In een toekomstige nieuwsbrief vertellen we hier meer over. Wat leuk is om te vermelden is dat de titel van het boek “Ode aan de Aarde, Ode aan Jou” zal zijn en dat we later pas ontdekten dat Jacqueline en Jean-Luc al jaren een reis verzorgen met de naam “Ode aan de Aarde”! Dit zijn van die schijnbare toevalligheden die je het gevoel geven dat “het klopt”.

Voor uitgebreide informatie over deze reis, neem hier een kijkje op de website van Magical Tours.
Voor informatie en inschrijving kun je je wenden tot Jacqueline, e-mail info@magicaltours-vakantie.nl


Reis II “Een nieuwe balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie”

De tweede reis, die plaatsvindt van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli, staat in het teken van de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. We geven die week drie workshops met channelings van Jeshua en ook van Maria Magdalena. Centraal staat het contact maken met je eigen vrouwelijke en mannelijke energie, het vinden van een nieuw evenwicht tussen beide en het transformeren van oude pijn op dit gebied.

Tot nu toe had ik niet eerder uitgebreid contact gehad met Maria Magdalena. In de laatste week van oktober zijn we echter in het Katharenland geweest en hebben daar gechannelde workshops gegeven aan een Frans publiek. (In het Engels met een Franse vertaalster). Dit was een bijzondere en hartverwarmende ervaring. Tot onze grote verrassing kwam de tweede dag onverwacht een channeling van Maria Magdalena door, die ons en de aanwezigen sterk ontroerde. In de toekomst zullen er vaker boodschappen van haar komen en zij zal ook aanwezig zijn gedurende de workshops in deze week.

Voor uitgebreide informatie over deze reis, klik hier.
Voor informatie en inschrijving kun je je wenden tot Jacqueline, e-mail info@magicaltours-vakantie.nl

We wensen je liefde en licht in de donker wordende dagen.

Warme groet,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)