Nieuwsbrief december 2008


Lieve lezer,

Binnenkort is het kerstvakantie en de aankomende feestdagen vervullen mij met gemengde gevoelens. Vastgelegde feestdagen hebben iets geforceerds. Van te voren is bepaald dat je dan een ‘leuke tijd’ moet hebben, maar is zoiets af te dwingen? Je kunt nog zoveel kerstlampjes, gebraden kalkoenen en andere ornamentuur in huis halen, het garandeert niets over wat je voelt van binnen. Magie is niet maakbaar.

Als kind was de magie van Kerstmis voor mij vanzelfsprekend. Uren speelde ik met het stalletje onder de boom. De romantiek van het kerstverhaal, de heldere, zuivere kern van de Christusboodschap, het zingen van de liedjes…..ik raakt ervan in vervoering.

Nu snap ik dat de magie niet in de boom of het stalletje zat, maar in mij. Ik leefde nog in een wereld van verwondering en overgave, eigen aan een kind. Als volwassene ontglipt ons dit levensgevoel geleidelijk aan. Misschien zijn de uitpuilende winkels rondom Kerstmis wel een pijnlijke, verwrongen uiting van ons heimwee naar magie. Opgenomen te zijn in een universum dat betekenisvol en wonderbaarlijk is, het leven te be-leven in plaats van te be-sturen, is dat niet het oorspronkelijke verlangen van de ziel?

JorisElke ochtend zit ik even op de bank met mijn poes Joris op schoot. Tevreden spinnend ondergaat hij mijn strelingen en af en toe kijkt hij mij intens en ondoorgrondelijk aan. Wat wil hij mij toch zeggen? In zijn ogen zie ik een peilloze diepte als van een sterrenhemel bij nacht. Is er een boodschap? Of is hij de boodschapper van het leven zelf, dat zegt: geef je over, leef, geniet, wees die je bent.

Eén ding weet ik wel: om weer magie te kunnen ervaren, is een innerlijke beweging nodig van buiten naar binnen, van vasthouden naar loslaten, van meer naar minder. Het antwoord ligt in de eenvoud. Te zijn als de kinderen, de poezen en de sterren aan de hemel, dat is mijn hartewens voor het nieuwe jaar.


Nieuwe tekst en nieuw geluidsbestand

De channeling ‘De dood en daarna’ is nu ook als tekst aanwezig op www.pamela-kribbe.nl (zie onder ‘Ochtenden met Jeshua’).
Er is een recente channeling van Jeshua toegevoegd als geluidsbestand, deze heet: ‘Laat los en wees vrij’.

Hierin spreekt Jeshua over de positie van lichtwerkers binnen de huidige ontwikkelingen in de wereld. Er is veel turbulentie momenteel als gevolg van de financiële crisis. Jeshua benadrukt dat terwijl de mensheid zich geleidelijk aan meer openstelt voor de vrouwelijke energie van het hart, de lichtwerkers inmiddels een fase verder zijn. Hun vrouwelijke energie is al ontwaakt, en dat betekent onder meer dat zij heel gevoelig kunnen reageren op stemmingen en prikkels om hen heen. Voor lichtwerkers is het nu juist de uitdaging om een nieuwe mannelijke energie te gaan omarmen, een energie van kracht zonder macht, van zelfbewustzijn zonder ego. Deze nieuw geboren mannelijke energie kan je helpen je los te maken van het oude massabewustzijn en vrij en vreugdevol je eigen weg in te slaan.

Deze channeling vond plaats in het kader van ons Verdiepingstraject Spiritualiteit en werk.


Maandelijks channel-abonnement

Wil je voortaan de meest recente channelings beluisteren? Met ingang van 1 januari 2009 bieden wij een abonnement aan op de channelings die Pamela doet in het kader van onze workshops en begeleidingstrajecten. Deze channelings verschijnen veelal niet op de website. Ze behandelen uiteenlopende onderwerpen, zoals werk, hooggevoeligheid, contact met gidsen, relaties en spiritueel therapeut zijn.

Als je lid wordt, ontvang je elke maand een nieuwsbrief met de meest recente channelings als geluidsbestanden (die je kunt downloaden). Gemiddeld ontvang je twee à vier channelings per maand.

De kosten van het abonnement zijn 25 euro per jaar. Je kunt op elk moment instappen. Als je de channelings elke maand op CD wilt ontvangen zijn de kosten 100 euro per jaar.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Gerrit op info@gerrit-gielen.nl met als onderwerp ‘Channel Abonnement’. Vermeld daarin je naam en, als je voor een CD-abonnement kiest, je adres. Na overmaking van 25 euro (of 100 euro) op girorekening 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G.Gielen in Tilburg o.v.v. Channel Abonnement, ontvang je een bevestiging van je lidmaatschap. Vervolgens ontvang je aan het einde van iedere maand een nieuwsbrief met daarin links naar de channelings van de afgelopen maand (of de CD’s per post).

Deze informatie vind je ook op www.pamela-kribbe.nl – zie onder Channel Abonnement.


Nieuwe CD: Zielecontact met je kind

Er is een nieuwe CD verkrijgbaar met channelings van Maria en de Aarde, die zijn uitgesproken in het kader van onze workshop ‘Zielecontact met je kind’ in het najaar van 2008. De channelings gaan over de betekenis van de ouder-kind relatie en laten je zien hoe je contact kunt maken met je kind op zielsniveau.
De titels van de channelings zijn:
- Van liefhebben vanuit je buik naar liefhebben vanuit je hart (Maria)
- De levenskracht van de jeugd en de wijsheid van de ouderdom (de Aarde)
- Wezenlijk contact met je kind: je verbinden in openheid (Maria)

De CD is interessant voor zowel ouders als begeleiders (therapeuten/leraren) van kinderen.
Je kunt deze channelings bestellen als geluidbestand dat je kunt downloaden. De kosten zijn dan 7,50 euro. Wanneer je de CD bestelt, zijn de kosten 10 euro plus 1,50 verzendkosten.
Je ontvangt in beide gevallen ook de uitgeschreven teksten per e-mail.
Bestelwijze: zie www.pamela-kribbe.nl in het linkermenu onder ‘CD Zielecontact met je kind’.


Wijziging e-mail adres

Pamela’s adres pr.kribbe@hccnet.nl komt binnenkort te vervallen. Het nieuwe adres is pamela@jeshua.net (dit staat ook op de website vermeld).


Aanbevolen! Spirituele roman van Wendy Gillissen

Over magie gesproken… Als je zin hebt je in de donkere dagen terug te trekken met een goed boek, kunnen we je de nieuwe roman aanbevelen van Wendy Gillissen, regressietherapeute en droomwerker. Het boek leest weg als een spannend avonturenverhaal, waarin op natuurlijke wijze spirituele thema’s zijn verweven als reïncarnatie, sjamanisme en de kracht van vergeving. Ik was er tot tranens toe door ontroerd!
Het boek heet “De Vloek van de Tahiéra” en meer informatie vind je op de website van Wendy: www.wendygillissen.com

In onze volgende nieuwsbrief zullen wij weer nieuwe workshops aankondigen.

Tot in 2009!

Lieve groeten,

Pamela & Gerrit


www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net

Lijn in regenboogkleuren