;
Nieuwsbrief december 2010

Beste lezer,

We zijn verheugd enkele nieuwe activiteiten en twee nieuwe channelings op de website aan te kunnen kondigen.

-Nieuwe channelings van Jeshua op de website
-Bijeenkomst met channeling op 11 december in Amsterdam.

-Workshop ‘Communiceren met dieren’ op 25 januari

-Heelwording door integratie van vorige levens

-Nieuwe CD plus teksten: De vriendschap van je gidsen

 

Nieuwe channelings van Jeshua op de website

Het hoogste dat je te geven hebt

Dit is de eerste channeling die ik in aanwezigheid van een groep heb ontvangen sinds ik er een jaar tussenuit ben geweest. Het was heerlijk de energie van Jeshua weer samen met een groep gelijkgestemden te ervaren. In de channeling zegt Jeshua dat ieder mens er in wezen naar verlangt het hoogste in zichzelf te ontplooien en te delen met anderen. Hoe weet je of je contact hebt met het hoogste dat je te geven hebt? Jeshua geeft drie herkenningspunten: 1) Het hoogste dat je te geven hebt is uniek voor jou, 2) het hoogste van jezelf geven is het hoogste voor jezelf ontvangen, en 3) je geeft het hoogste van jezelf als je je kunt verbinden met het laagste in jezelf.

De channeling is op www.pamela-kribbe.nl beschikbaar als tekst en als geluidsbestand, onder het kopje Nieuw of in het linkermenu onder ‘Ochtenden met Jeshua’

De steen

In deze channeling gaat Jeshua in op wat het betekent je te verbinden met ‘het laagste in jezelf’, met dat wat versteend en verhard is geraakt. Hij biedt een meditatie aan waarin je je verbindt met dat wat ‘als een steen om je nek hangt’, de zwaarste emotionele last die je meedraagt. Door je toe te buigen naar dat wat zwaar en verdicht is in jezelf, transformeer je de spreekwoordelijke molensteen om je nek tot een prachtige, flonkerende edelsteen.

Ook deze channeling is op www.pamela-kribbe.nl beschikbaar als tekst en als geluidsbestand, onder het kopje Nieuw of in het linkermenu onder ‘Ochtenden met Jeshua’.

 

Bijeenkomst met channeling op 11 december in Amsterdam

Nog enkele plaatsen vrij!

Aardse spiritualiteit: je mens-zijn omarmen en vieren

Pamela channelt Maria

Eeuwenlang heeft spiritualiteit in het teken gestaan van het ontstijgen van je menselijkheid, het afzien van verlangen en genieten, kortom het loslaten van het aardse. Maria zal spreken over een nieuwe spiritualiteit die het hemelse met het aardse verbindt, waarin emoties en het lichaam worden gezien als uitdrukkingsvormen van de ziel en het mens-zijn wordt omarmd en gevierd.

Tijdstip: zaterdag 11 december 17.00u – 19.00u (tot 19.30u gelegenheid tot signeren)

Plaats: Mirror-centre, Ter Gouwstraat 3 in Amsterdam, www.mirrorcentre.com

Kosten: 15 euro, over te maken tot en met dinsdag 7 december 2010 op bankrekeningnummer 59 33 87236 t.n.v. R. Kamminga te Amsterdam. Daarna kan je alleen nog kaarten aan de kassa verkrijgen. Als de kaarten uitverkocht zijn, dan wordt dat op de Homepage van www.12connect.me vermeld. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Aanmelding: je kunt je aanmelden bij Ruud Kamminga via e-mail: mail12connect@ymail.com Na ontvangst van je betaling stuurt hij je een bevestiging per e-mail.

Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl onder Bijeenkomsten.


Workshop ‘Communiceren met dieren’ op 25 januari

Deze workshop gaat over de mogelijkheid van intuďtieve communicatie met dieren. Hoe verloopt die communicatie, wat betekent het voor mens en dier, hoe weet je wanneer de communicatie zuiver is, hoe kun je dieren het beste helpen en wat ontvang je zelf vanuit het contact met dieren?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die geďnteresseerd zijn in communicatie met dieren, die zich verbonden voelen met het dierenrijk en hun intuďtief contact ermee willen versterken.

De workshop bestaat uit een combinatie van geleide meditatie (Gerrit) en channeling (Pamela). In de channeling zal Pamela een boodschap van de Aarde geven over onze relatie tot het dierenrijk. Na afloop is er voor iedereen de gelegenheid een persoonlijke vraag te stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Datum & tijdstip:
Dinsdag 25 januari van 11 uur tot 15 uur

Plaats:
De workshop vindt plaats in de sfeervolle ruimte van yogadocente Miranda Hoogenkamp te Hoogeloon (Brabant). Het adres is:

Hoogcasteren 15
5528 NP Hoogeloon
Website: www.octhao.nl / mail: info@octhao.nl

Deze locatie is met openbaar vervoer moeilijk te bereiken. Als je graag wilt deelnemen maar niet per auto kunt reizen, neem dan even contact met ons op via info@gerrit-gielen.nl.

Prijs: 80 euro (incl. BTW), s.v.p. minimaal twee weken van te voren overmaken op rekeningnummer 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. “workshop dieren”.

Er is koffie en (kruiden)thee, gelieve zelf lunch mee te nemen.

Na afloop ontvang je via e-mail de opnames van de meditatie, channeling, en vragen & antwoord sessie.

Aantal deelnemers: max. 10 personen.

Aanmelden: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl en vermeld s.v.p. je telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging per e-mail, wacht s.v.p. met betalen tot je onze bevestiging hebt ontvangen.


Heelwording door integratie van vorige levens

Begeleidingstraject gegeven door Gerrit – februari/maart 2011

Wij hebben vele levens geleid. In die levens zijn we van alles geweest: man, vrouw, rijk, arm, wijs en minder wijs, dader en slachtoffer. Ook zijn er levens geweest waarin we geen mensen waren en in andere werelden, zelfs andere dimensies vertoefden. Kortom wij zijn onderzoekers van de kosmos.

Ieder van onze levens heeft een eigen verhaal te vertellen, draagt een unieke ervaring en wijsheid in zich mee en heeft daarmee een eigen plaats in het grote geheel van je ziel. Door deze verhalen te ontdekken en contact te maken met de personen die je was in je vorige levens, wordt hun ervaring en wijsheid geactiveerd in jouw heden.

Doel van het begeleidingstraject

-

Inzicht verkrijgen in vorige levens die je hebt geleid en in de manier waarop ze jou nu nog beďnvloeden.

-

Contact maken met pijnlijke, emotionele ladingen uit vorige levens en deze helen en integreren door ze vanuit het heden liefde en begrip te sturen.

-

Contact maken met talenten en karaktereigenschappen uit vorige levens die je nu kunnen helpen jezelf krachtiger neer te zetten.

-

Leren om zelf contact te maken met vorige levens en de emotionele ladingen ervan op te sporen en te helen.

Voor uitgebreide informatie over dit traject zie www.gerrit-gielen.nl onder Agenda of in het linkermenu onder het kopje Consulten

Data
Het begeleidingstraject bestaat uit drie workshops die om de twee weken worden gegeven: op de vrijdagen 25 februari, 11 maart en 25 maart 2011.

Tijdstip
10:30 – 13:00

Locatie
Wilhelminapark 130, 5041EH Tilburg
Zie routebeschrijving.

Prijs
150 euro (incl. BTW, koffie en (kruiden)thee, geluidsopnames via internet)
Betaling graag twee weken voor aanvang van het traject op rekeningnummer 2890282 t.n.v. G.Gielen en/of P.Kribbe in Tilburg. Gespreide betaling is mogelijk.

Aanmelding
Voor meer informatie of aanmelding mail naar info@gerrit-gielen.nl


Nieuwe CD plus teksten: De vriendschap van je gidsen
channeling van Maria met uitgebreide vraag- en antwoordsessie

Op deze CD staat een channeling van Maria die gaat over wie onze spirituele gidsen zijn en wat de bedoeling is van hun aanwezigheid in ons leven. Na de channeling volgt een uitgebreide Vraag en Antwoordsessie waarin Maria uiteenlopende vragen over gidsen beantwoordt. Op www.pamela-kribbe.nl kun je onder het kopje CD’s een lijstje vinden met alle vragen die behandeld worden.

Je kunt dit materiaal als CD bestellen (kosten 11,50) maar ook als geluidsbestand dat je kunt downloaden (kosten 7,50).

In beide gevallen ontvang je ook per e-mail de uitgeschreven teksten van de channelings.

Voor meer info zie www.pamela-kribbe.nl in het linkermenu onder ‘Opnames, boeken en CD’s’.

We wensen je in deze koude dagen veel warmte en knusheid toe!

Lieve groet,

Pamela & Gerrit

  
www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.net

Lijn in regenboogkleuren