;
Nieuwsbrief december 2011


Beste lezer,

We brengen je graag op de hoogte van enkele nieuwtjes binnen onze praktijk.

Begeleidingstraject Channeling

Nieuwe channeling “Licht in de duisternis” op de website

Kort interview met Pamela en channeling via internet radio

Preview van nieuw boek: Ode aan de Aarde, Ode aan Jou

 

Begeleidingstraject Channeling

Dit begeleidingstraject is bedoeld voor mensen die ‘iets’ met channeling willen gaan doen, voor zichzelf of in hun werk met mensen (bijvoorbeeld in een eigen praktijk). Heb je het gevoel dat je in je werk met mensen wordt geïnspireerd door een stroom die van buiten jou komt en zou je daar graag bewuster contact mee willen maken? Voel je je aangetrokken tot channeling maar ben je onzeker of wat jij hoort/voelt/waarneemt echt klopt en zuiver is? Vraag je je af hoe je je vermogen tot channelen verder kunt ontwikkelen en hoe je het naar buiten zou kunnen brengen? Op dit soort vragen gaan we in de workshop in. Het is niet de bedoeling van de workshop dat wij je een vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hierin haar/zijn eigen weg moet vinden. Wel is het de bedoeling dat je meer helderheid krijgt over wat channelen is, en wat het voor jou kan betekenen.

Gedurende vier workshops, verspreid over vier maanden, wordt dit thema op de volgende manieren behandeld:

-

via geleide meditaties (door Gerrit) die je uitnodigen bewust in contact te komen met de energie van gidsen/leraren die door jou heen wil stromen.

-

via channelings (door Pamela) waarin wordt toegelicht wat channeling is, voor wie het is bedoeld en hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen als channeler.

-

na afloop van de channeling krijgt ieder de gelegenheid om een persoonlijke vraag voor te leggen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Tijdens de workshops krijg je de gelegenheid zelf te oefenen met channelen, op een manier die voor jou prettig aanvoelt. Je wordt uitgenodigd op te schrijven wat je ontvangt van je gids en aangemoedigd het ‘echte’ channelen uit te proberen in de ontspannen, positieve sfeer van de (kleine) groep.

Data: vrijdagen 13 januari, 10 februari, 9 maart, 6 april 2012.

Plaats: Wilhelminapark 130, Tilburg, klik hier voor routebeschrijving

Tijdstip: van 11.00u tot 14.00u

Groepsgrootte: max. 8 personen

Kosten:

295 euro p.p. (incl. BTW) voor het geheel van vier workshops, inclusief koffie/kruidenthee. (Lunch niet inbegrepen, neem s.v.p. zelf een pakketje mee).

Nadat je van ons een bevestiging van je deelname hebt ontvangen, kun je het bedrag overmaken op rekeningnummer 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen o.v.v. Begeleidingstraject Channeling. Graag ontvangen we uiterlijk twee weken van te voren je bijdrage.

Wil je een factuur ontvangen, laat het ons weten.

Aanmelding:

Stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen en vermeld daarin je telefoonnummer.
Wij sturen een bevestiging via e-mail.

Alle info over dit traject staat op www.pamela-kribbe.nl in het linkermenu onder Workshops. 


Nieuwe channeling “Licht in de duisternis”

Op 1 december hielden we een bijeenkomst in Veldhoven met een channeling van Jeshua over het thema: Licht in de duisternis. Er waren bijna 200 mensen aanwezig! De tekst en het geluidsbestand van de channeling zijn nu beschikbaar via www.pamela-kribbe.nl en ook is de inleidende meditatie van Gerrit en de vraag- en antwoordronde als luisterbestand aanwezig.

"Kun je het voor je zien: een fakkel van licht, van gloedvol vuur in je hart? Zie die eens branden, voel de warme gloed ervan, herken de geborgenheid die er van uit gaat….dit is de energie van thuis. Het licht zit al binnenin jou. Met je aardse persoonlijkheid hoef je het niet te maken, te creëren; je bent het al, alleen zijn jullie dat vergeten."

Voor de gehele tekst kijk op de website onder Nieuws of in het linkermenu onder ‘Channelings’ Serie 3 (Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd). Voor de geluidsbestanden kijk onder Nieuws of in het linkermenu onder Geluidsbestanden.  


Kort interview met Pamela en channeling via internetradio

Op 19 november werd Pamela uitgenodigd voor een interview en channeling via internetradio. Er was een klein publiek van ongeveer 20 mensen aanwezig in de studio. Het was heel fijn te merken dat er veel gelijkgestemden waren, waaronder onze gastheer en gastvrouw, Eppe en Nelleke Keizer. Zij werken mee aan het internationale radio network The Awakening Zone dat ruimte biedt aan een grote variëteit van sprekers op het gebied van spiritualiteit en bewustwording.

Voor een directe link naar de aflevering met Pamela, klik hier.


Preview van nieuw boek: Ode aan de Aarde, Ode aan Jou

In maart 2012 zal een nieuw boek met channelings verschijnen! Ditmaal betreft het een serie channelings van moeder Aarde. Deze channelings zijn omgeven door sfeervolle beelden van de natuur, gemaakt door fotografe Anna de Leeuw.

Je kunt hier een preview van het boek bekijken:

We wensen je een knusse, verstilde decembermaand toe.

Warme groet,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)