Ode aan de Aarde, Ode aan jou
 

We zijn verheugd je te kunnen meedelen dat ons nieuwe boek “Ode aan de Aarde, Ode aan Jou” is verschenen.

Dit boek bevat channelings van moeder Aarde en de teksten zijn omringd door prachtige natuurbeelden, gemaakt door Anna de Leeuw. In de teksten spreekt de Aarde over de oorspronkelijk relatie tussen mens en Aarde en over manieren waarop we de band met haar kunnen versterken en zo onze ziel dieper kunnen laten indalen. De stem van de Aarde is zacht en vrouwelijk. Dit boek nodigt je uit je liefdevol toe te keren naar jezelf en te gaan leven volgens je eigen spirituele én aardse natuur. 

Klik op het plaatje om een kijkje nemen in het boek:ISBN 9789401302142
Altamira Uitgevers

Titel: Ode aan de Aarde, Ode aan Jou - Boodschappen van de Aarde

Auteur: Pamela Kribbe
Fotografie: Anna de Leeuw (www.annadeleeuw.com)

Prijs: 24,95 euro

Klik hier om de video van de boekpresentatie te zien.
 


Hoe kun je het boek bestellen?

Je kunt het boek bestellen bij alle boekhandels in Nederland en België. Je kunt het ook via internet bestellen bijvoorbeeld bij bol.com, bruna.nl en proxis.nl Als je via de onderstaande link bestelt (klik op link of plaatje van het boek), ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en steun je daarmee ons werk.

 

Voor mij valt het verschijnen van dit boek samen met een bijzondere fase in mijn eigen leven. Terwijl ik lang weerstand voelde tegen het leven op aarde, ervaar ik nu geregeld wat het is om vanuit hart en ziel geaard te zijn. In workshops met gelijkgestemden, in het samenzijn met mijn dierbaren, of alleen wandelend door de mooie natuur, kan ik me helemaal aanwezig voelen in het hier-en-nu, intens genietend van wat er is. Ik heb het gevoel een lange reis te hebben afgelegd en veel te hebben los gelaten waarvan ik dacht dat het bij me hoorde. Het indalingsproces van de ziel voelt voor je aardse persoonlijkheid vaak aan als een stervensproces. Toch is dat sterven blijkbaar nodig om tot de kern te komen….en die kern is voor mij vooral een ervaring van diepe vrede en overgave.

Het is mijn wens dat in dit boek voelbaar wordt hoeveel liefde, zachtheid en lichtheid er vanuit de ziel van de Aarde naar ieder van ons toe wil stromen. Dit boek is enerzijds een Ode aan de Aarde, anderzijds een Ode aan Jou.