Welkom op onze website! 

In onze praktijk “Aurelia” bieden wij diverse activiteiten aan op het gebied van spiritualiteit en innerlijke groei. Daarbij gaan we ervan uit dat elke mens in de kern een goddelijk wezen is, dat in staat is zijn of haar eigen werkelijkheid te creëren. Onze workshops hebben tot doel mensen in contact te brengen met die kern.

In het linkermenu vind je meer informatie over onze activiteiten. Tevens vind je een serie gechannelde teksten over uiteenlopende esoterische onderwerpen. Ook zijn er geluidsopnames te beluisteren van channelingen.


Kijk gerust rond en veel plezier gewenst!


Pamela Kribbe
Gerrit Gielen  


 

Nieuw

Agenda

BoekenJe eigen bronnen van wijsheid

Audio

"Jullie denken vaak dat een heilige of een verlichte geest zich los heeft gemaakt van de emotionele pieken en dalen waar jullie doorheen gaan; dit is echter niet het geval. De wijze of de verlichte geest kent een totale overgave aan het leven; verzet zich niet tegen de golven en gemoedsbewegingen in het eigen hart. De verlichte geest is vrij en hecht zich niet aan een bepaalde gemoedstoestand. Dit bewustzijn golft mee op het menselijke zijn in al haar facetten en in die overgave zit de totale vrijheid, waardoor een verlichte geest vrede kan ervaren te midden van chaotische omstandigheden."

Isis spreekt

Audio

"Ik wil terugkomen op aarde en vernieuwing brengen, verfrissing, vreugde, jeugdigheid. Er zijn veel vastgeroeste structuren in de wereld. Vooral in de hoofden van mensen. Angst heeft een grote greep gekregen op het leven van mensen. Het stroomt dan niet meer, mensen zitten vast in oude relatiepatronen. Zo is er tussen mannen en vrouwen een uitwisseling van energieën die vaak berust op angst en onwetendheid ten aanzien van elkaar. Mijn energie wil dit openbreken, en de harten van zowel mannen als vrouwen openen voor elkaar, voor de liefde."


Maandelijks channel-abonnement


Gesprekken met Jeshua is nu ook in het Engels verkrijgbaar:
Het is te bestellen via bol.com:
 
 


Begeleidingstraject heelwording door integratie van vorige levens (door Gerrit)

Groep 1
Data: 4 november, 11 november en 18 november
(VOL)

Groep 2
Data: de zaterdagen 10, 17 en 24 februari 2018


Reis naar Egypte – februari 2018


 


Van Ego naar Hart
Gechannelde lezing door Pamela

Zaterdag 13 januari 2018 in Oosterbeek
 


De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt


Nacht van de Ziel
Nacht van de ZielBezield LevenOde aan de AardeContact met GidsenGeprekken met Jeshua

 

 • Deutsch
 • English
 • Español
 • Français
 • Hebrew
 • Nederlands
 • Português
 • ???????
 • Suomi

   

      

  Lijn in regenboogkleuren

   

   

  Webdesign: Gerrit Gielen