Persoonlijke vragen aan Jeshua plus klankhealing

Dit jaar maakte ik kennis met het werk van Jack Peters op het gebied van klank en resonantie (zie CenterSelf). Ik volgde enkele individuele sessies "klankbeleving" bij hem en was zeer onder de indruk van de helende kracht en de subtiele schoonheid daarvan. Jack werkt met klankschalen, klankbuizen, gongen en andere klank-instrumenten zoals de indiaanse fluit. 

Jack en ik hebben nu besloten onze passies te bundelen en samen workshops aan te bieden waarin gechannelde informatie wordt aangevuld door klankhealing. Het beleven van de klanken helpt om de gechannelde informatie gevoelsmatig in je op te nemen en te integreren.

Deze workshops beginnen met een algemene channeling, in- en uitgeleid door klanken. Daarna krijgt iedere deelnemer (groep bestaat uit 6 personen) de gelegenheid een persoonlijke vraag aan Jeshua/Pamela te stellen. Voor elke vraag wordt de tijd genomen; je mag dus gerust even 'doorvragen' als het antwoord niet meteen duidelijk is.

Na afloop van het antwoord ontvang je een klankhealing van ongeveer 5 minuten; deze is afgestemd op jouw individuele behoefte maar is tegelijk waardevol voor de hele groep. De workshop wordt afgerond met een klankconcert van ongeveer 20 minuten.

Data:

wo 22 februari   
wo 5 april
wo 10 mei

10u - 13u   VOL
10u - 13u   VOL
10u - 13u   VOL

Het gaat om losse workshops, waarvoor je per keer inschrijft (het is geen traject).

Plaats: De Schaapshoeve (Langenboom, onder Nijmegen), zie www.deschaapshoeve.nl

Aantal deelnemers: max. 6

Kosten: 90 euro (incl. 21% BTW), geluidsopname krijg je na afloop toegestuurd.

Inschrijving: de inschrijving en betaling loopt via Jack Peters van De Schaapshoeve, e-mail welkom@deschaapshoeve.nl