Workshop “In je kracht komen”

Begeleidingstraject van drie vrijdagen: (groep I) op 25 maart, 22 april en 20 mei 2016, en (groep II) op 3 juni, 24 juni en 15 juli, door Pamela en Gerrit

** VOL **

Veel vrouwen blokkeren hun eigen kracht. Ze zijn bang en onzeker om echt ruimte in te nemen en hebben moeite voor zichzelf te gaan staan. Dit zorgt ervoor dat hun gaven en talenten niet ten volle tot uitdrukking komen. Terwijl het tot uitdrukking brengen van je unieke licht je diepe vervulling en vreugde geeft. Wat is de oorsprong van deze zelfontkenning en hoe kun je die gaan loslaten en jezelf op waarde schatten? Dit traject heeft tot doel te ontdekken hoe jij in je kracht komt en waar je valkuilen liggen. Met in je kracht staan wordt hier bedoeld: geaard zijn, grenzen kunnen aangeven, evenwicht houden tussen geven en ontvangen, en in contact staan met je ziel als bron van inspiratie.

Gedurende elke workshop biedt Gerrit een geleide meditatie aan die we gezamenlijk bespreken. Pamela ontvangt een channeling die is afgestemd op de groep en daarna kan iedere deelnemer haar eigen vraag inbrengen, waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Groep: max. 8 personen

Voor wie: deze workshop is qua thematiek meer gericht op vrouwen, maar ook mannen zijn welkom als ze het gevoel hebben dat het onderwerp hen erg aanspreekt. Om erachter te komen of dit traject bij je past, kun je lezen: "De kracht van de buik" (Pamela) of "Van overgevoeligheid naar hooggevoeligheid" (Gerrit).

Data: de vrijdagen (groep I) 25 maart, 22 april en 20 mei 2016, en (groep II) op 3 juni, 24 juni en 15 juli, steeds van 11u tot 14.30u

Plaats: Wilhelminapark 130 in Tilburg (onze praktijkruimte). Klik hier voor een routebeschrijving. Het is 10 minuten lopen vanaf centraal station Tilburg.

Kosten: 260 euro (incl. 21% BTW, opnames van de workshops). Neem s.v.p. zelf een lunchpakketje mee. Er is koffie en (kruiden)thee beschikbaar

Graag minimaal drie weken voor aanvang overmaken op girorekening: NL08 INGB 0002 8902 82 t.n.v. P R Kribbe en/of Hr G Gielen o.v.v. "workshop Kracht"

Bij betaling vanuit het buitenland heb je onze IBAN en BIC code nodig:

IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A

Het is altijd mogelijk een factuur te ontvangen als je dit aangeeft.

Aanmelden: stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl en vermeld s.v.p. voor welke groep en je telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging per e-mail, wacht s.v.p. met betalen tot je onze bevestiging hebt ontvangen.

Opnames: na afloop van elke workshop ontvang je de opnames van de meditatie, channeling en vragen & antwoorden kosteloos via e-mail.

 


Lijn in regenboogkleuren