Begeleidingstraject Channeling

Het begeleidingstraject “Channeling” is bedoeld voor mensen die iets met channeling willen gaan doen, voor zichzelf of in hun werk met mensen (bijvoorbeeld in een eigen praktijk). Heb je het gevoel dat je in je werk met mensen wordt geďnspireerd door een stroom die van buiten jou komt en zou je daar graag bewuster contact mee willen maken? Voel je je aangetrokken tot channeling maar ben je onzeker of wat jij hoort/voelt/waarneemt echt klopt en zuiver is? Vraag je je af hoe je je vermogen tot channelen verder kunt ontwikkelen en hoe je het naar buiten zou kunnen brengen? Op dit soort vragen gaan we in de workshop in. Het is niet de bedoeling van de workshop dat wij je een vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hierin zijn/haar eigen weg moet vinden. Wel is het de bedoeling dat je meer helderheid krijgt over wat channelen is, en wat het voor jou kan betekenen.

Gedurende de drie bijeenkomsten wordt dit thema op de volgende manieren behandeld:

-

via geleide meditaties (door Gerrit) die je uitnodigen bewust in contact te komen met gidsen/leraren die met je willen samenwerken. Wat je ontvangt aan boodschappen schrijf je op en, als dit goed voor je voelt, doe je keer een gesproken channeling binnen de veilige setting van de (kleine) groep.

-

via channelings (door Pamela) waarin wordt toegelicht wat channeling is, waar mogelijk blokkades zitten en hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen als channeler.

-

na afloop van de channeling is er een vraag- en antwoordronde. Tijdens elke bijeenkomst krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om een persoonlijke vraag voor te leggen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

We werken met een groep van maximaal 8 personen.

Data:  
Groep 1: de vrijdagen 29 september, 20 oktober en 24 november, steeds van 10.30u – 13.30u *VOL*.
Groep 2: de zaterdagen 6 januari, 20 januari en 3 februari 2018, steeds van 10:30u - 13:30.

Plaats: Wilhelminapark 130 in Tilburg (onze praktijkruimte). Klik hier voor een Routebeschrijving. Het is 10 minuten lopen vanaf centraal station Tilburg.

Kosten: 285 euro (incl. 21% BTW, opnames van de workshops). Neem s.v.p. zelf een lunchpakketje mee. Er is koffie en (kruiden)thee beschikbaar

Graag minimaal drie weken voor aanvang overmaken op girorekening: NL08 INGB 0002 8902 82 t.n.v. P R Kribbe en/of Hr G Gielen

Bij betaling vanuit het buitenland heb je onze IBAN en BIC code nodig:
IBAN: NL08 INGB 0002890282
BIC: INGBNL2A

Het is altijd mogelijk een factuur te ontvangen als je dit aangeeft.

Aanmelding:

Stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen en vermeld daarin je telefoonnummer.
Wij sturen een bevestiging via e-mail.

Opnames:

Na afloop van elke workshop ontvang je de opnames van de meditatie, channeling en vragen & antwoorden via e-mail.

 


Lijn in regenboogkleuren