Workshop “Contact met Gidsen”

Door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen
 

Ieder mens heeft spirituele gidsen, die je bijstaan op je levenspad met liefdevolle steun en bemoediging. Je kunt zelf contact maken met gidsen door je intuïtie te openen en je af te stemmen op de energiestroom van hulp en bemoediging die via hen tot je komt.

Contact maken met je gidsen is niet ‘moeilijk’. Iedereen is ertoe in staat. Er kunnen echter (onbewuste) angsten, overtuigingen of twijfels in je zijn, waardoor het contact niet zo makkelijk gaat. Het kan dan helpen je van deze blokkades bewust te worden, zodat je ze kunt onderzoeken en loslaten.

Deze workshop heeft tot doel je zélf te laten ervaren hoe het contact met gidsen voelt en werkt. We besteden aandacht aan het onderscheid tussen je emoties en gedachten enerzijds en de intuïtieve ingevingen van gidsen anderzijds. Ook bekijken we mogelijke blokkades en angsten die aan de oppervlakte kunnen komen bij het leggen van innerlijk contact met gidsen. (In plaats van gidsen kun je ook contact leggen met je eigen hoger zelf).

Het programma van deze workshop is als volgt:

- Inleiding Pamela over contact met gidsen

- Geleide meditatie van Gerrit die je uitnodigt zelf contact te maken

 - Channeling door Pamela

Pauze

- Vragen en (gechannelde) antwoorden

- Geleide meditatie Gerrit

Datum: 15 oktober 2010   (VOL)

Tijdstip: 13u – 16u

Groepsgrootte: 30 personen

In de workshop zal Pamela na de channeling een vraag- en antwoordronde doen. Niet alle deelnemers kunnen een vraag stellen (zoals in workshops met kleine groepen). In de vragenronde worden thema’s echter behandeld op een algemene manier, waardoor de informatie vaak wel voor iedereen relevant is.

Plaats: Centrum Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda

Zie www.zuiderlichtbreda.nl onder Contact voor een routebeschrijving

Kosten: 25 euro (incl. BTW). Graag uiterlijk 2 weken van te voren voldoen op rekeningnummer NL08 INGB 0002 8902 82 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen in Tilburg o.v.v. ‘workshop Gidsen 15 okt.’

Aanmelding: je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@gerrit-gielen.nl

Wacht s.v.p. met betalen tot je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

N.B. Deze workshop wordt met enige regelmaat door ons georganiseerd. Als je geïnteresseerd bent in een toekomstige workshop, geef je dan op voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe data. Inschrijving voor een workshop is pas mogelijk na het verschijnen van de data in de nieuwsbrief. Wij houden geen wachtlijst van te voren aan.


Lijn in regenboogkleuren