Inleiding van PamelaIn dit deel van onze site vind je diverse series “channelings” (doorgevingen) van Jeshua. Het zijn teksten die ik samen met Gerrit heb ontvangen vanuit een innerlijk contact met de christusenergie.

“Jeshua ben Josef” is de oorspronkelijke Aramese naam van Jezus, de verpersoonlijking van de christusenergie op aarde. Zich presenterend met de naam Jeshua, wil hij ons in deze channelings duidelijk maken dat hij niet zozeer de Jezus is van de traditie en de bijbel, maar een mens van vlees en bloed. Nog steeds is zijn energie beschikbaar voor ons, niet als heilige of hogere autoriteit, maar meer als een oudere broer die ons wil steunen en bemoedigen.

De naam “Jeshua” staat voor mij niet zozeer voor de historische persoonlijkheid Jezus alswel voor de universele christusenergie waarvan wij allen deel uitmaken. Als ik channel voel ik mij dieper opgenomen in dat bewustzijnsveld en van daaruit ontvang ik bepaalde inzichten. 

De channelings staan in chronologische volgorde. De Lichtwerkersserie vormt de basis, waarnaar vaak wordt terugverwezen in latere teksten. De rest van de channelings zijn in aanwezigheid van een publiek ontvangen en gaan over uiteenlopende onderwerpen.

In “Wie is Jeshua?” kun je meer lezen over de identiteit van Jeshua. En in “Wat is channeling?” kun je meer lezen over hoe ik in aanraking ben gekomen met channeling en wat ik eronder versta.

Een groot deel van de channelings is gepubliceerd in het boek “Gesprekken met Jeshua”.

 

© Pamela Kribbe
www.pamela-kribbe.nl

Lijn in regenboogkleuren