Boeken van Pamela Kribbe
 Klik hier voor de inleiding

Uitgeverij: Altamira

ISBN: 978 90 77478 56 1

Pagina's:272


Nacht van de Ziel


‘In haar meest persoonlijke werk tot nu toe toont Pamela Kribbe de lessen en betekenissen van donkere gevoelens en emoties op haar bekende eloquente en diepgravende wijze. Van alle kanten bekijkt ze depressie en psychose, inclusief het perspectief van de ziel dat zo vaak onderbelicht blijft. Nacht van de Ziel is een ontroerend, waardevol en belangrijk boek.’

― Susan Smit, schrijfster

In dit boek staat Pamela’s persoonlijke verslag van haar Nacht van de Ziel. Ze vertelt over de neerwaartse spiraal die leidde tot een extreme, grensoverschrijdende bewustzijnstoestand en uiteindelijk tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Dit boek is een zoektocht naar betekenis, een poging tot interpretatie van wat haar overkwam.
Naast het vertellen van haar persoonlijk verhaal gaat Pamela in op de vraag welke rol de psychiatrie kan spelen en pleit ze voor een brug tussen de spirituele en reguliere benadering. Ook gaat Pamela in op de excessen die in de spirituele hoek kunnen ontstaan.
Het tweede deel van dit boek bestaat uit een serie gechannelde teksten over de Nacht van de Ziel met heldere, liefdevolle informatie over innerlijke groei en bewustwording.

Nacht van de ziel is verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en België. Je kunt het ook on line bestellen via bol.com of bruna.nl. Als je via onze website bestelt bij bol.com, ontvangen wij 5% van de verkoopprijs. Klik daarvoor hieronder op het plaatje. 

  


Ode aan de Aarde, Ode aan jou

Dit boek bevat channelings van moeder Aarde en de teksten zijn omringd door prachtige natuurbeelden, gemaakt door Anna de Leeuw. In de teksten spreekt de Aarde over de oorspronkelijk relatie tussen mens en Aarde en over manieren waarop we de band met haar kunnen versterken en zo onze ziel dieper kunnen laten indalen. De stem van de Aarde is zacht en vrouwelijk. Dit boek nodigt je uit je liefdevol toe te keren naar jezelf en te gaan leven volgens je eigen spirituele én aardse natuur.

Klik op het plaatje links om een kijkje nemen in het boek:

Hoe kun je het boek bestellen?

Je kunt het boek bestellen bij alle boekhandels in Nederland en België. Je kunt het ook via internet bestellen bijvoorbeeld bij bol.com, bruna.nl en proxis.nl Als je via de onderstaande link bestelt (klik op link of plaatje van het boek), ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en steun je daarmee ons werk.

ISBN 9789401302142
Altamira Uitgevers 

Titel: Ode aan de Aarde, Ode aan Jou - Boodschappen van de Aarde

Auteur: Pamela Kribbe
Fotografie: Anna de Leeuw (www.annadeleeuw.com)

Prijs: 24,95 euro

Klik hier om de video van de boekpresentatie te zien.

 Bezield Leven

 

Het verheugt ons te kunnen aankondigen dat Pamela’s nieuwe boek Bezield Leven vanaf heden in de boekhandel te krijgen is. Het boek bevat channelings van Jeshua en Maria die handvaten aanreiken om te leven vanuit bezieling, te leven vanuit je diepste inspiratie en passie. Enkele van deze channelings zijn eerder gepubliceerd op onze website, het merendeel is echter nieuw en nog niet eerder verschenen.

Het idee achter dit boek werd geboren vanuit onze workshop ‘Spiritualiteit en werk’ die we geregeld organiseren. De vragen die in deze workshop centraal staan, zijn ‘wat is het werk van je hart?’, ‘hoe geef je vorm aan je diepste inspiratie?’ en ‘welke angsten of negatieve overtuigingen remmen je hierbij af? Veel mensen verlangen ernaar meer vervulling en bezieling te ervaren in hun werk.

Om gehoor te geven aan dit verlangen naar bezield leven, wordt er van je gevraagd dat je je angsten aanziet, je twijfels doorbreekt en echt gaat vertrouwen op je eigen unieke kracht. In al de jaren dat ik Jeshua bij me voel, is het me duidelijk geworden dat dit zijn belangrijkste boodschap en oproep is aan ons: sta op en wees die je echt bent, geloof in jezelf en in wat je te delen hebt met deze wereld, laat je licht stralen.

De eerste helft van dit boek bestaat uit channelings van Jeshua die ons op verschillende manieren oproepen ons los te maken van oude angsten en twijfels en in onze kracht te komen: niet de kracht van macht en ego, maar de kracht van vertrouwen, eenheidsbewustzijn en compassie. Dit is de geboorte van het christusbewustzijn in ons.

In de tweede helft van het boek spreekt Maria. Dit deel van het boek is geboren uit een andere inspiratie die ik de laatste jaren steeds duidelijker ben gaan voelen: de wedergeboorte van de vrouwelijke energie. De vrouwelijke energie is onlosmakelijk verbonden met het thema ‘leven en werken vanuit je hart’. Het hart is het centrum van het gevoel, van de vrouwelijke energie, van de intuïtie en het je verbinden met de ander. Om ons hart te openen, dienen we weer in volle verbinding te staan met onze vrouwelijke energie. Dit is niet vanzelfsprekend, aangezien de vrouwelijke energie in onze geschiedenis onderdrukt is geweest en daardoor ook in ons als individuen (zowel man als vrouw) verwond is geraakt.

Maria spreekt in het boek over de oorsprong van deze verwonding en hoe we haar kunnen helen. Tevens spreekt ze over ouderschap, de nieuwetijdskinderen en omgaan met hooggevoeligheid. Ik ervaar Maria’s energie als zacht, koesterend en tegelijk zeer onafhankelijk en vrij, heel anders dan het traditioneel van haar geschetste beeld van de devote, dienstbare moeder.

Het boek wordt afgesloten met een reeks Vragen en Antwoorden, waarin Jeshua en Maria vragen beantwoorden die tijdens publieke channelings werden gesteld. Veel van deze vragen gaan over werk en spiritualiteit, en tevens worden vragen behandeld over gezondheid, geld, relaties en de Nieuwe Tijd.

Voor meer informatie over het boek, kun je hier een deel van de Inleiding en de Inhoudsopgave lezen.


Bezield leven – Boodschappen voor een nieuwe tijd is verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en België. Je kunt het ook on line bestellen via bol.com of bruna.nl. Als je via onze website bestelt bij bol.com, ontvangen wij 5% van de verkoopprijs. Klik daarvoor hieronder op het plaatje.


Titel: Bezield Leven
Auteur: Pamela Kribbe
Uitgeverij: Altamira
ISBN: 978 90 77478 25 7
Prijs: € 19,50,-
237 pagina's
 

Recencies

5 van de 5  Geweldig - woorden schieten tekort
Datum: 24 oktober 2009 | Door: Marloes| Den Haag
 
Dit boek is een van de weinige boeken die ik regelmatig opnieuw lees en zelden ben ik zo enthousiast over een boek geweest. Er staat zoveel wijsheid in, die ook nog eens heel praktisch, helder en op een heel positieve en liefdevolle wijze beschreven is. In het algemeen ben ik sceptisch over channelings, maar dit was al heel snel verdwenen. Echt een geweldig boek. Maar lees het vooral zelf, want eigenlijk schieten woorden tekort om dit boek te beschrijven.

 

5 van de 5  Bezield boekwerk!
Datum: 7 augustus 2009 | Door: Anoniem| GORINCHEM

De inhoud van dit boek geeft mij en dat is echt heel bijzonder om te ervaren, exact antwoord op levensvragen die op dit moment in mijn leven spelen. Het is zuiver geschreven, leest gemakkelijk is een waardevol document om eenmaal gelezen, nog dagelijks op te pakken om bepaalde fragmenten nog eens goed in je op te nemen. Ik ga nu het volgende boek bestellen van deze auteur en kijk daar met veel belangstelling naar uit

 

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren  bezield leven
8 jul 2009, DE GOORN, Trienke Minkema

'Zoals het bedoeld is'. Wat een eenvoud, wat een feest van herkenning. Liefs Trienke

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren  Spiritueel juweeltje
13 jun 2009, DELFT, Wendy Gillissen

'Bezield Leven' is een verzameling channelings van Pamela Kribbe rond het thema 'leven vanuit je ziel'. Het is samengesteld uit vier delen: 'Lichtwerker zijn op aarde,' 'Je ziel belichamen', 'De wedergeboorte van de vrouwelijke energie,' en 'Vragen en antwoorden.' Net als het eerder verschenen 'Gesprekken met Jeshua' is dit een spiritueel juweeltje. Waar sommige andere gechannelde teksten mij wel eens cryptisch of ietwat belerend voorkomen, zijn de channelings van Pamela zonder uitzondering helder, wijs en liefdevol. Vol inzicht en begrip beschrijft Jeshua de valkuilen en blokkades die we allemaal vroeger of later tegenkomen op het spirituele pad, zoals de valkuil van het beeld van God als hiërarchisch principe (de autoritaire God), de valse idealen die ons worden voorgehouden door de maatschappij (de ge- en verboden), de valkuil van het overmatig mee-lijden met naasten, enz. Daarbij geeft hij helder inzicht in deze valkuilen en hoe ze door inzicht te overstijgen. Een boek om naast je bed (of strandstoel!) te hebben en steeds opnieuw op te pakken. Zelf gebruik ik het ook als orakel. Het wachten is op een set orakelkaarten met teksten van Jeshua!:-)
 

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren  blij! :-)
1 mei 2009, Vught, Hermianne

ik ben heel blij dat er weer een boek met gechannelde teksten is uitgekomen! Ik lees er meestal een klein stukje uit ( alinea of bladzijde) , dat ik dan iedere keer overnieuw oppak en herkauw. Soms pak ik wel een hele channeling. Ik vind de teksten bijzonder liefdevol en vol compassie, edoch ook krachtig op andere momenten. Puur goud.
 

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren  Waardevolle verrijking voor de innerlijke reis!
27 apr 2009, Brakel, Elly

 
Zojuist heb ik het boek BEZIELD LEVEN uitgelezen…Erg indrukwekkend!! En tegelijkertijd ook intuïtief zoveel (h)erkenning. Heel fijn om nu “vertaald” te lezen wat er diep in mij aanwezig is, soms duidelijk op de voorgrond, maar vaak een sluimerend weten dat ik niet goed kan plaatsen. Een ervaring die uiterlijke kennis te boven gaat, zo bijzonder... zo helend… en leerzaam… Erg stimulerend voor de innerlijke reis! Waardevolle verrijking voor de innerlijke reis!

  


Gesprekken met Jeshua

Je kunt het boek bestellen bij alle boekhandels in Nederland en België. Je kunt het ook via internet bestellen bijvoorbeeld bij bol.com, bruna.nl en proxis.nl

Als je via de onderstaande link bestelt (klik op link of plaatje van het boek), ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en steun je daarmee ons werk.

 

 


Titel: Gesprekken met Jeshua
Auteur: Pamela Kribbe
Uitgeverij: Altamira
ISBN: 9789401301688
Prijs: € 16,95

Het boek is nu niet meer per post bestelbaar bij ons. Je kunt het wel bij ons kopen als je in onze praktijk bent voor een consult of workshop, of tijdens een lezing of bijeenkomst.

'Gesprekken met Jeshua' bevat de Lichtwerkersserie, waarin de herkomst wordt beschreven van de zielegroep van lichtwerkers en tevens hun bestemming op aarde in deze tijd. Er wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende fasen in de overgang van een ego-gebaseerd naar een hartgedragen bewustzijn. Aansluitend volgt een serie publieke channelings die uiteenlopende onderwerpen behandelen zoals relaties, werk, ziekte, seksualiteit en nieuwetijdskinderen. Er is ook een hoofdstuk toegevoegd over hoe Pamela in contact kwam met Jeshua en wat channelen volgens haar inhoudt. Het boek bevat 272 pagina’s.

 

 

Recencies

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren 15 mei 2009, Velsen-noord, Jos

inspiratie in boekvorm

Dit boek heeft mij veel gegeven. Al bij de eerste keer lezen werd ik geraakt door de heldere uitleg, en de onderwerpen die behandeld worden. Bij de tweede keer lezen, had ik de ervaring dat de onderwerpen die besproken worden ook werkelijk in mijn leven in beweging zijn gekomen. Heel inspirerend
 

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren 18 feb 2009, Delft, Wendy Gillissen

Absolute aanrader

Een prachtig, helder en liefdevol boek dat op zeer overzichtelijke wijze inzicht biedt in de evolutie van de ziel. De channelings geven antwoord op vele levensvragen, en dit op een manier die nergens wollig of belerend wordt. Een absolute aanrader voor iedereen die zich op het spirituele pad begeeft.
 

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren 10 feb 2009, Tilburg, Joep

Eerlijk, waar en inspirerend

^_^ Een ware aanrader die je linea-recta naar huis brengt ~
 

klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren 9 feb 2009, VUGHT

waardevol!

Wat fijn dat dit boek nu ook via bol.com te krijgen is. Dit is zo'n beetje het enige boek dat ik de laatste jaren lees, keer op keer. Het zijn liefdevolle teksten, helder, geinspireerd, troostend, vertrouwen wekkend, en het geeft handvaten voor wat wezenlijk is in de innerlijke ontwikkeling. Een spiritueel boek naar mijn hart!

 


 

Contact met Gidsen

Geluidsbestanden

We zijn heel verheugd de nieuwe, herziene uitgave van ons boekje ‘Contact met Gidsen’ aan te kondigen. Dit boek bevat tien channelings over contact maken met spirituele gidsen. Het boek wil je uitnodigen je open te stellen voor je gidsen en tegelijk wil het dit contact ontdoen van allerlei mythes en misvattingen. Werkelijk contact met gidsen is eenvoudig, verhelderend en geruststellend. Het is voor iedereen toegankelijk en de eerste en voornaamste stap is het jezelf toestaan van onvoorwaardelijke liefde en begrip.

Het boek bevat in deze nieuwe uitgave een Inleiding van Pamela en een nieuw hoofdstuk, geschreven door Gerrit, over de verschillende (aardse, kosmische, innerlijke, uiterlijke) gidsen die er zijn. Het is nu verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en België en ook via internet boekhandels. De prijs is 12,50 euro en het boek telt 105 pagina’s.
Klik hieronder om het boek te bestellen." Je gidsen verkeren in een sfeer van tijdloosheid en liefde en hebben geen planning voor jou, geen deadlines, geen roosters waar jij je aan moet houden. Ze zijn in pure liefde aanwezig en de kunst is voor jou – voor jullie – om je hart te openen naar dit soort liefde. De kunst van het contact maken met een gids, is de kunst van het jezelf openstellen voor onvoorwaardelijke liefde. "

Uit 'Contact met Gidsen

Titel: Contact met Gidsen
Auteur: Pamela Kribbe
Uitgeverij: Altamira
ISBN: 9789077478295
Prijs: € 12,50

Het boek is nu niet meer per post bestelbaar bij ons. Je kunt het wel bij ons kopen als je in onze praktijk bent voor een consult of workshop, of tijdens een lezing of bijeenkomst.

NB Naast dit boek is er ook een CD verschenen een channeling over gidsen en vragen en antwoorden. Je kunt er hier meer over lezen. Boek en CD zijn verschillend en kunnen onafhankelijk van elkaar worden gelezen/beluisterd

 

 

www.pamela-kribbe.nl
Lijn in regenboogkleuren