Nieuwsbrief juni 2017


Lieve lezer,

We brengen je graag op de hoogte van nieuwe workshops en lezingen binnen onze praktijk.

Deze keer willen we ook iets persoonlijks met jullie delen. Gerrit en ik zijn sinds 2001 levenspartners geweest en sinds 2002 de ouders van onze dochter Laura. We hebben altijd intensief samengewerkt en beiden gevoeld dat de ontmoeting van onze zielen zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van werk enorm voedend en inspirerend was.

Sinds vorig jaar hebben we besloten ons persoonlijk partnerschap te beëindigen, vanwege diepgaande innerlijke ontwikkelingen, en ieder meer onze individuele weg te volgen. We blijven met elkaar verbonden als goede vrienden. We hebben nog steeds een gezamenlijke VOF (tweemansbedrijf) en op de website www.pamela-kribbe.nl zul je blijvend teksten, workshops etcetera aantreffen van ons beiden. In ons aanbod van activiteiten zul je merken dat we op werkgebied meer afzonderlijk van elkaar doen en nieuwe samenwerkingsverbanden zijn aangegaan.

We hopen jullie te blijven ontmoeten via deze nieuwe werkvormen en hoewel de veranderingen voor ons emotioneel ingrijpend zijn geweest, hebben we een groot vertrouwen in de toekomst.


Inhoud

- Lezing Pamela “Maria Magdalena over de liefde”

- Workshop: Rust en eenheid in jezelf

- Nieuwe tekst over de innerlijke oorzaken van eenzaamheid door Gerrit

- Mini-workshops door Pamela: “Persoonlijke vragen aan Jeshua

- Reis door IsraelLezing Pamela “Maria Magdalena over de liefde”

In deze gechannelde lezing zal Pamela Kribbe spreken over liefde, relaties en de heelwording van de mannelijke en vrouwelijke energie in deze tijd. In haar vorig jaar verschenen boek “De Verboden Vrouw Spreekt” wordt ingegaan op de betekenis van de liefde voor onze bewustwordingsweg en op de emotionele wonden die zowel mannen als vrouwen in zich meedragen.

Om de liefde op een vreugdevolle manier te beleven, dienen wij ons te verdiepen in onze eigen wonden en die in het samenspel met een partner recht aan te kijken. Op deze manier kan de liefde een inwijding worden in het mysterie van de ziel: de eigen ziel en die van de ander.

De lezing gaat over de spirituele betekenis van liefdesrelaties en in bredere zin over de overgang van ego naar hart in deze tijd.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en schrijfster van o.a. Gesprekken met Jeshua. Ze heeft sinds 2002 een zelfstandige praktijk en geeft workshops en lezingen op het gebied van spiritualiteit en innerlijke groei.


Zondag 25 juni in Alkmaar

Zondag 22 oktober in OisterwijkWorkshop: Rust en eenheid in jezelf

- Je innerlijke familie helen -

Door Arienne Klijn en Gerrit Gielen

Zaterdag 8 juli 2017 Klooster ZIN in Vught

Rust vinden in jezelf, waar je ook bent. Zou het niet heerlijk zijn als dat kon? Waarom is dat zo moeilijk? Waar komt al die innerlijke onrust eigenlijk vandaan?

Die onrust is er omdat in jou allemaal verschillende stemmen zijn die verschillende dingen willen. Wat je ook doet, er is altijd een stem die het er niet mee eens is en je aandacht ergens anders naar toe leidt. Zo liggen we ’s nachts wakker in bed. Eén stem zegt dat je moet gaan slapen, een andere stem vindt dat er nu toch eens heel hard over een probleem nagedacht moet worden, een derde maakt zich zorgen omdat je niet slaapt.

Je kunt die stemmen zien als een innerlijke familie. Onrust betekent meestal dat er even ruzie is binnen de innerlijke familie. Voortdurende onrust wijst op een innerlijke familie die niet goed samenwerkt, en daar kun je flink last van hebben.

Deze workshop gaat over het helen van je innerlijke familie. Over het creëren van een innerlijke familie waarin de gezinsleden van elkaar houden, elkaar respecteren en elkaar de ruimte gunnen. De ruziemakende innerlijke familie wordt dan weer een eenheid; pas dan ontstaat innerlijke rust. Onrust is innerlijk verdeeld zijn; rust is innerlijk één zijn.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze workshop en een uitleg van de inzichten waarop deze gebaseerd is.

Datum: zaterdag 8 juli 2017

Tijden: 9:30-16:30, met lunchpauze om 12:30
inloop vanaf 09:00, napraat tot 17:00

Lokatie: Klooster ZIN in Vught, adres zie www.zininwerk.nl

Kosten: 225 euro exclusief btw (= 272,25 inclusief), dit is inclusief lunch en koffie/thee.

Groepsgrootte
Maximaal 15 personen

Opnames workshop
De uitleg en de meditaties worden opgenomen. Na afloop van de workshop ontvang je via e-mail een link waarmee je de opnames via het internet kunt downloaden en beluisteren.

Aanmelding

Voor meer informatie of aanmelding, mail naar arienne@innerlijkefamilie.nlNieuwe tekst over de innerlijke oorzaken van eenzaamheid door Gerrit

Eenzaamheid, het is een van de grote problemen van deze tijd. Veel mensen voelen zich alleen, onbegrepen en niet gezien. Het gaat niet alleen om oude mensen; zelfs mensen die een gezin hebben en een drukke baan voelen zich vaak eenzaam. Ondanks alle drukte om ons heen kan er toch iets in ons zijn wat zich niet gezien voelt. Een wezenlijk deel van ons is dan niet verbonden met de wereld, met de mensen die ons omringen.

In dit artikel schrijf ik over de innerlijke oorzaken van eenzaamheid en wat je hieraan kunt doen.

Lees het volledige artikelMini-workshops door Pamela: Persoonlijke vragen aan Jeshua

Ik heb twee nieuwe data geprikt voor de mini-workshops voor 4 personen die ik momenteel regelmatig geef: 7 en 14 juli.

Tijdens deze workshops zal ik een channeling doen en is er daarnaast voor iedere deelnemer de gelegenheid om twee persoonlijke vragen te stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

Deze mini-workshops zijn voor mij een middenweg tussen individuele consulten en grotere workshops. Ze bieden een intieme setting waarin er ruimte is voor ieders individuele situatie, terwijl er ook een wijdere energie aanwezig is via de algemene channeling en het samenzijn met gelijkgestemden.

Tijdstip: 11u - 13u

Plaats: Wilhelminapark 130, 5041EH Tilburg 
(voor routebeschrijving zie www.pamela-kribbe.nl onder Contact)

Kosten: 90 euro (incl. BTW)

De hele sessie wordt opgenomen en je ontvangt na afloop via e-mail een link naar het geluidsbestand.

Voor nu staan de volgende data gepland: 

dinsdag 6 juni (VOL)
zaterdag 10 juni (VOL)
donderdag 15 juni (VOL)
dinsdag 20 juni (VOL)
vrijdag 30 juni (VOL)

NIEUW:
vrijdag 7 juli
vrijdag 14 juli

Steeds van 11u tot 13u
 

Als er VOL staat, kun je nog wel als reserve inschrijven.

Het gaat dus om losse workshops, waarvoor je per keer inschrijft (het is geen traject).

Opgave: stuur een mailtje naar pamela@jeshua.net en geef s.v.p. duidelijk aan welke datum je voorkeur heeft. Graag ook je telefoonnummer vermelden.

Wacht s.v.p. met betalen tot je mijn bevestiging hebt ontvangen.


Reis door Israel

Door Annelies de Moet en Pamela Kribbe

“In de voetsporen van Maria Magdalena”

5 – 13 november 2017

Deze reis is volgeboekt maar er is nog ruimte op de reservelijst.

 

Lieve groet,

Gerrit en Pamela

www.pamela-kribbe.nl
www.gerrit-gielen.nl
www.jeshua.netBoeken van Pamela Kribbe
klik op het plaatje voor meer info of om te bestellen


Geprekken met Jeshua


Contact met Gidsen


Ode aan de Aarde

Nacht van de Ziel
Nacht van de Ziel

De verboden vrouw spreekt
De verboden vrouw spreekt


Word lid van onze nieuwsbrief