Nieuwsbrief september 2012

Hallo lieve mensen,

De herfst nadert, er is een ommekeer merkbaar in de natuur. Het groen van de bladeren is overrijp en maakt zich op om los te laten. Het leven keert weer naar binnen. Ik vind de herfst een van de mooiste seizoenen. Dit jaargetijde helpt me in mezelf los te laten wat overbodig is geworden en me te concentreren op de kern. Ik voel in deze nazomer een duidelijk duwtje in mijn rug om me in te keren en me bezig te houden met een nieuw boek. Het zal gaan over de donkere nacht van de ziel, die ik twee jaar geleden meemaakte in de vorm van een ernstige depressie en psychose. Achteraf bezien heeft dit diepe dal me veel gebracht. Ik leef nu meer vanuit mijn hart, ik leef blijer en lichter. Maar poeh, wat heb ik er diep voor moeten vallen! Vragen die in mijn nieuwe boek centraal zullen staan zijn: is het echt nodig om zo diep te zakken alvorens een sprong te maken in je innerlijke groei? En: in hoeverre is een depressie louter een psychiatrische stoornis? Is het niet meer dan een ziekte? Is het niet ook een reis van de ziel naar duistere plaatsen in je binnenste die ooit gezien willen worden?

Wanneer ik om me heen kijk en mensen ontmoet tijdens onze workshops, krijgt ik de indruk dat velen van ons worstelen met een – diep verscholen maar uiterst hardnekkige – weerstand tegen het leven op Aarde. Ik ben ervan overtuigd dat wij ons leven op Aarde niet beginnen als tabula rasa, als leeg en onbeschreven blad. Wij dragen bagage met ons mee uit vorige levens waar vaak pittige trauma’s tussen zitten. Je wordt opnieuw geboren op Aarde om (onder andere) daarmee in het reine te komen. Zo bezien is een depressie niet iets louter negatiefs, maar een tussenstation op weg naar innerlijke vrijheid. Je bent vrij wanneer je je bagage hebt herkend en losgelaten, en weer in vrede en overgave op Aarde kunt zijn, vertrouwend op het leven, vertrouwend op jezelf. 

Afgelopen vrijdag (7 sept.) hielden we een workshop waarin ik een gechannelde boodschap ontving van Maria Magdalena over het onderwerp “de nacht van de ziel”. Graag delen we deze met jullie. Hieronder kun je lezen waar je de boodschap kunt vinden. Daarnaast brengen we je in deze nieuwsbrief graag op de hoogte van nieuwe activiteiten in onze praktijk:

-

Channeling van Maria Magdalena over de Nacht van de Ziel

-

Het boek “Ode aan de Aarde” is tot 10 oktober bij ons te bestellen, gesigneerd door Pamela en met gratis link naar nieuwe Aarde channelings

-

“De liefde van de Aarde”- vier nieuwe Aarde channelings op CD of als geluidsbestand

-

Filmpje van een Aarde channeling door Pamela via youtube beschikbaar

-

Lezing Pamela op Happinez festival 16 september

-

Vierdaagse workshop “Channeling” op klooster Nieuwkerk 11 t/m 14 november 2012

-

Begeleidingstraject Gerrit “Heelwording door integratie met vorige levens” in november/december

-

Reis naar Portugal rondom de jaarwisseling 2012/2013 met workshops over “Leven op de Nieuwe Aarde”.

 

Channeling van Maria Magdalena over de Nacht van de Ziel

Deze channeling gaat over de nacht van de ziel, waarin we terechtkomen als duisternis ons overvalt in de vorm van angst, wanhoop of verdriet en we al ons vertrouwen verliezen. Maria Magdalena beschrijft hoe het leven voor ons zorgt, zelfs in tijden dat we voor ons gevoel totaal vastzitten en er geen hoop meer lijkt te zijn. Er is een kracht die ons eeuwig draagt en vroeger of later thuis brengt. Lees meer op www.pamela-kribbe.nl : je vindt de tekst onder het kopje "Nieuw" of in het linkermenu onder de Serie "Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd."
Het geluidsbestand vind je onder het kopje Nieuw of in het linkermenu onder "CD’s en geluidsbestanden".


Boek “Ode aan de Aarde” tot 10 oktober zonder verzendkosten bij ons te bestellen, gesigneerd door Pamela en met gratis link naar nieuwe Aarde channelings

Gedurende de maand september en tot 10 oktober stellen we je in de gelegenheid het nieuwste boek “Ode aan de Aarde, Ode aan Jou” direct bij ons te bestellen, zonder verzendkosten, persoonlijk gesigneerd (als je wilt) en met een gratis link naar vier nieuwe Aarde channelings die we deze zomer tijdens een spirituele reis in Frankrijk ontvingen. (De titels zijn - Bevrijd het kind in jezelf, - Omgaan met de oude energie, - Ga uit je hoofd! en - De liefde van de Aarde). Deze nieuwe channelings bevatten liefdevolle en opwekkende boodschappen van de Aarde, die je aansporen je eigen waardigheid te omarmen en vrij te leven vanuit je hart. Je ontvangt ze als geluidsbestand en als uitgeschreven tekst via e-mail.

Bestellen gaat als volgt:

-

Stuur een mailtje naar info@gerrit-gielen.nl waarin je je bestelling doorgeeft met je postadres en aangeeft of je wilt dat het boek gesigneerd wordt en zo ja, voor wie.

-

Maak 24,50 over op bankrek.nr. 2890282 t.n.v. P.R. Kribbe en/of G. Gielen o.v.v. “Aarde boek voor … (jouw naam)”

-

Als je een factuur wenst te ontvangen, meld dit graag even.

-

Na ontvangst van je e-mail en het bedrag, sturen we je het boek binnen enkele dagen toe en ontvang je per e-mail de link naar de nieuwe Aarde channelings en het PDF bestand met de teksten

Wanneer je de Aarde channelings op CD wilt ontvangen samen met het boek (i.p.v. als geluidsbestand via e-mail) dan zijn de kosten 2,50 extra, dus 27 euro in totaal. Vermeld dit s.v.p. in je e-mail.


“De liefde van de Aarde” - vier nieuwe Aarde channelings op CD of als geluidsbestand

Wil je de nieuwe Aarde channelings graag beluisteren maar niet het boek kopen, dan kan dat ook. Ze zijn verkrijgbaar als geluidsbestand plus uitgeschreven tekst voor 7,50 of als CD plus uitgeschreven tekst voor 11,50 (incl. verzendkosten voor NL).

Voor info en bestelwijze, kijk op www.pamela-kribbe.nl in het linkermenu onder CD’s en geluidsbestanden.


Filmpje Aarde-channeling via youtube beschikbaar

Op de site kun je nu een volledige channeling van moeder Aarde door Pamela bekijken. Deze werd dit voorjaar ontvangen tijdens de boekpresentatie van “Ode aan de Aarde, Ode aan Jou”. De channeling is opgespitst in drie delen, in drie aparte filmpjes.
Je kunt er ook de samenvatting van de boekpresentatie zien.
Ga naar www.pamela-kribbe.nl en klik in het linker menu op video, of klik hier.


Lezing van Pamela op Happinez festival 16 september

Op zondag 16 september houdt Pamela van 11.45u tot 12.30u en van 14.15u tot 15u een lezing over "Hemel en Aarde" op het Happinez festival, www.happinez.nl. Op dit moment zijn alle kaarten voor het festival al uitverkocht. We vermelden het toch even voor degenen die een kaartje hebben en interesse hebben in de lezing.


Vierdaagse workshop Channeling op klooster Nieuwkerk

Sinds enige tijd geven we het begeleidingstrajecten Channeling, waarin mensen zelf oefenen met channelen en in bredere zin zich open stellen voor wat hun ziel en/of gidsen “naar hun toe willen kanaliseren”. Het is inspirerend te zien hoe elke deelnemer op haar of zijn eigen manier stem en vorm geeft aan de stroom van de ziel.

In het najaar gaan we dit begeleidingstraject voor het eerst ook geven binnen vier dagen achter elkaar, in samenwerking met klooster Nieuwkerk, een prachtig gelegen spiritueel centrum even ten zuiden van Tilburg. ( www.kloosternieuwkerk.nl )

Deze vierdaagse workshop “Channeling” is bedoeld voor mensen die iets met channeling willen gaan doen, voor zichzelf of in hun werk met mensen (bijvoorbeeld in een eigen praktijk). Heb je het gevoel dat je in je werk met mensen wordt geïnspireerd door een stroom die van buiten jou komt en zou je daar graag bewuster contact mee willen maken? Voel je je aangetrokken tot channeling maar ben je onzeker of wat jij hoort/voelt/waarneemt echt klopt en zuiver is? Vraag je je af hoe je je vermogen tot channelen verder kunt ontwikkelen en hoe je het naar buiten zou kunnen brengen? Op dit soort vragen gaan we in de workshop in. Het is niet de bedoeling van de workshop dat wij je een vaste methode aanbieden om te leren channelen. Wij geloven dat bij ieder mens een eigen vorm past en dat ieder hierin zijn/haar eigen weg moet vinden. Wel is het de bedoeling dat je meer helderheid krijgt over wat channelen is, en wat het voor jou kan betekenen.
Gedurende de workshops wordt dit thema op de volgende manieren behandeld:

-

via geleide meditaties (door Gerrit) die je uitnodigen bewust in contact te komen met de energie van gidsen/leraren die door jou heen wil stromen.

-

via channelings (door Pamela) waarin wordt toegelicht wat channeling is, voor wie het is bedoeld en hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen als channeler.

-

na afloop van de channelings krijgt ieder ten minste eenmaal de gelegenheid om een persoonlijke vraag voor te leggen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.

We werken met een groep van maximaal 21 personen.

Naast onze workshops staan er ook twee yoga workshops op het programma o.l.v. Julia Stolte.
Julia is een ervaren yoga en meditatiedocente en de workshops zijn vooral gericht op aarding, diep contact maken met je lichaam en het hervinden van levensvreugde. Ervaring met of kennis van yoga is geen vereiste.
In Julia’s eigen woorden: “Dit is een twee uur durende workshop waarin door fysieke en energetische bewegingen je je levensenergie voelt stromen. Het is gericht op diepe aarding, het oprecht waarderen van het Aardse, lichamelijke aspect van je bestaan, je levensvreugde.”
Omdat de yoga workshops volgen op de ochtend workshops kunnen ze je helpen om dat wat je in de ochtend hebt ervaren, te gronden en te integreren in je lichaam.
Buiten de vaste programma-onderdelen kun je vanuit het klooster schitterende boswandelingen maken. Met een beetje geluk zijn er half november nog prachtige herfstkleuren te bewonderen. Voor Nederlandse begrippen is het hier erg stil en kom je op doordeweekse dagen bijna niemand tegen.

Data:

Zondag 11 november t/m woensdag 14 november

Kosten
: 450 euro all in (incl. BTW), o.b.v. een tweepersoons kamer. (Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 12,50 per dag).

Voor uitgebreide informatie over het programma, kijk op www.pamela-kribbe.nl onder het kopje Nieuw of in het linkermenu onder Workshops.


Begeleidingstraject “Heelwording door integratie van vorige levens” door Gerrit op zaterdagen 17 nov., 1 dec. en 15 dec.

Wij hebben vele levens geleid. In die levens zijn we vanalles geweest: man, vrouw, rijk, arm, wijs en minder wijs, dader en slachtoffer. Ook zijn er levens geweest waarin we geen mensen waren en in andere werelden, zelfs andere dimensies vertoefden. Kortom wij zijn onderzoekers van de kosmos.
Ieder van onze levens heeft een eigen verhaal te vertellen, draagt een unieke ervaring en wijsheid in zich mee en heeft daarmee een eigen plaats in het grote geheel van je ziel. Door deze verhalen te ontdekken en contact te maken met de personen die je was in je vorige levens, wordt hun ervaring en wijsheid geactiveerd in jouw heden.
Velen van ons hebben in vorige levens emotionele trauma’s opgelopen, die tot in het heden doorwerken. Door contact te maken met de oorsprong van deze trauma's, door hulp en steun te sturen naar de persoon die je toen was, kun je het verleden helen en in het heden krachtiger en zelfbewuster worden. Ook de traumatische levens dragen bij aan onze innerlijke rijkdom en ontwikkeling.
In principe is de invloed van ieder leven positief
. Ieder leven onthult iets over het oneindige universum, over God, vertelt ons iets over wie wij zijn en onze plaats in het grote geheel.

Doel van het begeleidingstraject

-

Inzicht verkrijgen in vorige levens die je hebt geleid en in de manier waarop ze jou nu nog beïnvloeden.

-

Contact maken met pijnlijke, emotionele ladingen uit vorige levens en deze helen en integreren door ze vanuit het heden liefde en begrip te sturen.

-

Contact maken met talenten en karaktereigenschappen uit vorige levens die je nu kunnen helpen jezelf krachtiger neer te zetten.

-

Leren om zelf contact te maken met vorige levens en de emotionele ladingen ervan op te sporen en te helen.


Het begeleidingstraject bestaat uit drie workshops die om de twee weken worden gegeven.

Opbouw van de workshops
Elke workshop begint met een inleiding waarin Gerrit iets vertelt over het werken met vorige levens: wat de betekenis en het doel ervan is en op welke manier je het beste contact maakt met vorige levens.
Daarna geeft hij enkele geleide meditaties die je helpen om je bewust te worden van vorige levens. Ieder krijgt de gelegenheid om op haar of zijn eigen manier hiermee ervaring op te doen.
Na afloop van de meditaties, spreken we de opgedane ervaringen door zodat deze verwerkt kunnen worden.
Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Doelgroep
Dit begeleidingstraject is bestemd voor mensen die open staan voor het idee van reïncarnatie en die het gevoel hebben dat contact met vorige levens hen kan helpen om in het heden meer liefde, vreugde en creativiteit te ervaren.
Om deel te nemen aan dit traject, hoef je er niet zeker van te zijn dat je vorige levensbeelden kunt zien. Wel moet het idee van geleide meditaties en visualisatie je aanspreken. In de oefeningen wordt je uitgenodigd om je (zittend op een stoel) te ontspannen en vanuit je intuïtie contact te maken met emotionele ladingen in jezelf. Vanuit dat contact komt er na verloop van tijd vanzelf informatie vrij over de oorsprong van die ladingen. Niet iedereen ziet beelden, soms is er een innerlijk weten over wat er is gebeurd. In de workshops krijg je handvaten aangereikt om op jouw eigen wijze de taal van je ziel te verstaan.
Vanwege de geringe groepsgrootte, maximaal 6 personen, is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen.
Voor meer informatie over Gerrits zienswijze op werken met vorige levens zie ook www.gerrit-gielen.nl

Data

De zaterdagen 17 november, 1 december en 15 december 2012

Tijdstip

11:00 – 13:30

Locatie

Wilhelminapark 130, 5041EH Tilburg
Zie routebeschrijving.

Prijs

160 euro (incl. BTW, koffie en (kruiden)thee, geluidsopnames via internet)
Betaling graag twee weken voor aanvang van het traject op rekeningnummer 2890282 t.n.v. G.Gielen en/of P.Kribbe in Tilburg. Gespreide betaling is mogelijk.

Aanmelding

Voor meer informatie of aanmelding mail naar info@gerrit-gielen.nl
Alle info over dit traject vind je op www.gerrit-gielen.nl of www.pamela-kribbe.nl in het linkermenu onder Workshops


Reis naar Portugal rondom de jaarwisseling 2012/2013 met workshops over "Leven op de Nieuwe Aarde". 

Wij zijn heel verheugd om samen met onze reispartner Magical Tours een nieuw avontuur te gaan: een reis naar Portugal in de week rond de jaarwisseling om daar het jaar 2013 in te luiden!

We verblijven op een prachtig centrum aan de zuidkust van Portugal (Algarve) en bezoeken daar onder de bezielde leiding van Jean-Luc Evens en Jacqueline Streefkerk bijzondere plekken in de natuur en de omgeving.  
Tijdens deze week bieden wij drie workshops aan die in het teken staan van “Leven op de Nieuwe Aarde”.

Drieluik “Leven op de Nieuwe Aarde”

Deze tijd nodigt ons uit steeds meer te leven vanuit ons hart, vanuit wat ons werkelijk bezielt en vervult en niet vanuit wat wij moeten of ons aangeleerd is. Kiezen vanuit ons hart heeft ingrijpende gevolgen voor alle aspecten van ons leven. In deze week gaan we onderzoeken wat leven vanuit ons hart betekent voor onszelf, in het bijzonder op het gebied van werk, relaties en gezondheid. Welke angsten, blokkades of overtuigingen houden ons nog tegen in het volgen van ons hart? Hoe verstaan wij de taal van de ziel en hoe vertalen wij de fluisteringen van ons hart naar het leven van alledag?

In de serie van drie workshops tijdens deze vakantie staan de volgende thema’s centraal:

Workshop 1:

Werk

Workshop 2:

Relaties

Workshop 3:

Gezondheid

Via channeling en geleide meditatie wordt je uitgenodigd om contact te maken met je bestemming op Aarde, met wat je ziel hier wil geven en ontvangen. Tijdens de vraag- en antwoordronde kun je een persoonlijke vraag stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt. Elke deelnemer wordt gedurende de week in de gelegenheid gesteld tenminste één vraag te stellen.

De opzet van elke workshop is:

1. Geleide meditatie door Gerrit

2. Channeling door Pamela

3. Pauze

4. Vraag- en antwoordronde


Hieronder een stukje van de reisinformatie op de site van Magical Tours:

Deze bijzondere week in de laatste dagen van 2012 en de eerste dagen van 2013 is een voorproefje van het leven op aarde zoals het bedoeld is!!!
Genieten van inspirerende workshops en bijzondere plaatsen in de natuur. De verbinding ervaren met moeder aarde, die ons intens lief heeft, die ons draagt, voedt, ons de mogelijkheid geeft een aards leven te leven.
We dompelen ons onder in de elementen, het schitterende zonlicht op de okerkleurige rotsen, de wilde golven van de Atlantische oceaan, de wind in onze haren op uitgestrekte stranden en de bijzondere energie van krachtplaatsen in de omgeving.

Alle ingrediënten voor een liefdevolle afsluiting van 2012 en een inspirerend begin van 2013 zijn aanwezig.
We verblijven op een schitterend centrum, met uitzicht op de Atlantische oceaan op loopafstand van het dorp Loulé, in de Algarve – Zuid-Portugal. Loulé is mooi gelegen tegen een uitloper van de Sera de Malhão en is omgeven door prachtige bossen, wijngaarden en kleurrijk struikgewas.
De workshops van Pamela en Gerrit worden afgewisseld met prachtige excursies in de omgeving.

Voor uitgebreide informatie over deze week, kijk verder op www.magicaltours-vakantie.nl
Aanmelding voor deze week verloopt via Magical Tours, het reisburo voor spirituele reizen van Jacqueline Streefkerk en Jean-Luc Evens.

Warme groet en wellicht tot ziens!

Pamela & Gerrit

www.pamela-kribbe.nl

www.gerrit-gielen.nl

www.jeshua.net (Engelstalig)